Pagrindines diskusijos > Savigyna
Ginklas savigynai
siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiDuodu daba pliusą, užtat, kad žinai, kas yra teosofija ir kad nemėgsti aušrinos marinos. Šita žmogysta ir jos vyriškas atitikmuo nidagnida v. ir man trikdo virškinimą.
--- Baigti citatą ---
Nidagnida išvis perliukas, toks sakyčiau retas egempliorius :kikena:
firefighter:
Registruotis arba PrisijungtiJei legalus ginklo turėjimas padėtu išspręsti visuomenės saugumo problemą JAV jau trečią šimtmetį būtų taikos ir ramybės sala. Deja tendencija tokia kad kuo toliau vystosi vartotojiška visuomenė tuo labiau nuvertėja žmogaus gyvybė. "Caria net, boga net, otec fiodor dormoed" - nebelieka moralinių vertybių, kurių pagrindu buvo sukurta visa vakarų kultūra.Masinį pagreitį viskas įgavo po spalio perversmo Rusijoje, kuris vainikavo kelių amžių masonų ir jiems prijaučiančių (teosofai, pseudo tamplieriai ir roenkreiceriai) pastangas įtikinti žmones kad Dievo nėra, viską valdo protas ar paslaptingieji išminčiai, sėdintys kažkur Himalajuose(Blavatskajos teorija). Taigi turim ką turim - niolikinisliurbis gali be vargo iššaudyti minią žmonių, nes nejaučia jokios atsakomybės prieš nieką. Ir esu visiškai užtikrintas kad ši puikioji banga pasieks ir mūsų gintarinius krantus. Ir visi bus nustebę kaip kažkoks ramus jaunuolis išpyškino pusę mokyklos, taigi jo tėvai tokie teigiami, vakarais žiųrėdavo :Radži ieško žmonos".
Va marijaaušrinė vėl perrinkta į seimą, užtikrintai prakiš pedikų vedybų įstatymą, nes kaip ji pati išsireiškė "Dievu aš netikiu, aš tikiu žmogaus protu" Tik klausimas koks tas žmogus ir koks tas jo protelis.
--- Baigti citatą ---
skaitydamas kažkaip prisiminiau filmą: God Bless America :) bet tarkim apiplėšimų įsibrovus į namus ir nukankinus ten kokius senolius, manau, tuose kraštuose mažiau nei pas mus, nes ten kone kiekvienas pensininkas gali pasitikt kulkosvaidžiu...o tie žudymai, tai tiesiog žmonių mentalitetas,o ne vien įstatymų spragos juk skiriasi mūsų tautiečių ir tūlo amerikono mąstymas labai stipriai.
siamas:
Registruotis arba Prisijungtiskaitydamas kažkaip prisiminiau filmą: God Bless America :) bet tarkim apiplėšimų įsibrovus į namus ir nukankinus ten kokius senolius, manau, tuose kraštuose mažiau nei pas mus, nes ten kone kiekvienas pensininkas gali pasitikt kulkosvaidžiu...o tie žudymai, tai tiesiog žmonių mentalitetas,o ne vien įstatymų spragos juk skiriasi mūsų tautiečių ir tūlo amerikono mąstymas labai stipriai.
--- Baigti citatą ---
Filmas superinis :handshake:
Kas liečia žmonių mentaliteto skirtumus tai mano galva tai ir yra didžioji sušiktos globaliacijos( Ž benosinės klavoj užsikirto) problema - žiūrėkit vienodas š.. laidas ir filmus, pirkit tą patį š.. ir pampersus, o kai bus mąža, visus dar ir apginkluosim už "simbolinę kainą" Beje, kaip makabriškai benuskambėtu, bet kokios masinės žudynės padeda prakišti valdantiesiems jiems naudingus istatymus, apeliuojant į visuomenės saugumą ir rūpinimasi jos gerove.
Skeptikas:
Registruotis arba Prisijungti
... Kiek kainuoja ginklas tas, kad balsuojanti mergina turi ginklą, o ne mašiną?
--- Baigti citatą ---
Makarovo Pistoletas (perginkluotos teisesaugos) kainuoja apie 400 Lt :angel:
Piratas:
Registruotis arba PrisijungtiMakarovo Pistoletas (perginkluotos teisesaugos) kainuoja apie 400 Lt :angel:
--- Baigti citatą ---
Geras, neįsivaizdavau, kad taip pigiai. :oho: Prieš porą metų pirkau dujinį revolverį (šaudo ir guminėmis kulkomis), tai mokėjau >400 lt. O už airsoftinį AK-74U išvis mokėjau 650 lt. :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją