0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Skeptikai, pagal aiki-kami teorija dabar turi isskresti visa foruma nes visi suzinojome tavo slaptus ginklus
as irgi megstu tureti peiliuka po ranka bet kaip kasdieni pagalbininka o ne kaip kazkoki saviginos ginkla. seip as turiu tokia nuomone(cia jau ne karta buvo mineta) jei turi ginkla ir esi pasiruoses ji naudoti laabi didele tikimybe kad panaudosi tikrai ne laiku ir nevietoj, as seip apskritai pries ginklus(peilius pystikus ir tt.) anksciau man kazkaip paprasciau viskas atrode kazkas kazkam nepatiko apsikumsciavai apsispardei ir ramu. o dabar tik ir ziurek kad del telefono ar 10Lt koks narkomanas nepripjautu.. liudna man del to..
(:handshake:gerai parasei nekreipk demesio mintis suprasta,skeptikui su skaitymu nekaip jis kablesius ir skaito( cituoju-labai didele tikimybe kablelis, kad panaudosi )atejo tokie,laikai ,kad jau kievienas snarglys,turi ginkla ,nesuprasi, ar kovinis ar dujinis.manau prie kovos menu pravartu turet ginkla ir moket juo pasinaudot, pagal situacija,jei nereikia jo, tai kumsciais sprendi.
biski ne i tema bet... Nzn, arba tu nededi kableliu, arba dedi ne i tema ko mokykloj moko dabar jus man papasakokit? ar tu cia specialiai iss****eji? :Dne i tema nerasinekit
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtibiski ne i tema bet... Nzn, arba tu nededi kableliu, arba dedi ne i tema ko mokykloj moko dabar jus man papasakokit? ar tu cia specialiai iss****eji? :Dne i tema nerasinekit Uz pastovu issip*****ejima ir nenuilstama "kovotojo su sistema" dvasia.Su meile, Skeptikas
biski ne i tema bet... Nzn, arba tu nededi kableliu, arba dedi ne i tema ko mokykloj moko dabar jus man papasakokit? ar tu cia specialiai iss****eji?
Teoriškai (tik teoriškai!) geriausias atgrasinimo ginklas - šachido juosta ()
na jei kaip teko girdėti, kai kas priverčia bėgti dvigubai didesnius užsave, išsitraukę švirkštą, tai kodėl negalima sušukti agresoriui "Allah akbar", atlapoti svernus ir parodyti .... juostą su įsiūtais ūkiško muilo briketais ir jungiklį rankoje
jo variantas gal ir neblogas, tik vasara turetum vaiksciot su paltu:)