Pagrindines diskusijos > Savigyna

Spyriai gatveje

<< < (16/17) > >>

Steve:
Taigi kaip sakiau viskas priklauso nuo situacijos, o jei žmonės kurie net nėra gerai įvaldę spyrių technikos sugeba juos panaudoti realiose situacijose ir taip išnešti sveiką kailį, tai ko čia kabinėtis prie spyrių ir sakyt kad jie neefektyvūs gatvėje...

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaigi kaip sakiau viskas priklauso nuo situacijos, o jei žmonės kurie net nėra gerai įvaldę spyrių technikos sugeba juos panaudoti realiose situacijose ir taip išnešti sveiką kailį, tai ko čia kabinėtis prie spyrių ir sakyt kad jie neefektyvūs gatvėje...

--- Baigti citatą ---
:handshake: bet nereiškia kad mokėdamas tehniškai atlikt salėje išeis panaudot relybėje  ;-)o visa kita  :stanga:  :skersinis:  :espanderis:  :hanteliai:  :sparingas:

Steve:
Visiškai su tavimi sutinku ;)

Asia:
Man teko naudot kojų smūgius daugiausiai tik atsistūmimams, kad pasidaryt erdvės.
Ir dar keletą negerų žmogų su MAE esu nukirtęs. Tai man jis geriausias smūgis - daugiau net nesistengiu mokytis.. :)
Na nebent turėdamas laiko - "low kick" į kelią sukoordinuočiau, bet čia jau nebent "iš mandrumo". :)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr dar keletą negerų žmogų su MAE esu nukirtęs. Tai man jis geriausias smūgis - daugiau net nesistengiu mokytis.. :)

--- Baigti citatą ---

Nu va, galim kurti MAE Broliją  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją