Pagrindines diskusijos > Savigyna
Spyriai gatveje
paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNes realiai tai nerealu...
--- Baigti citatą ---
Drįsčiau nesutikt.....
Steve:
Registruotis arba PrisijungtiDrįsčiau nesutikt.....
--- Baigti citatą ---
Gal galima plačiau? :)
radiatorius:
Registruotis arba PrisijungtiO kaži kaip būna kai tu puoli... :chmm:
--- Baigti citatą ---
šeip aš taikus žmogus :kikena:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiO kas liecia smugius kojom (kadangi tokia tema) tai suvok, i tave ateina taranas, ijunges ranku maluna, tad smugis koja dazniausiai baigsis labai liudnai, jei isvis ji galesi atlikti. Juk nepamirsk, cia nebus apsylimo, prasitampymo, galiausiai apskritai tarkim ziemos vidury, anksti ryte, visas susales eini gatve (o gal i masina), apsimoves ten kokius dzinsiukus ir suba ir tave uzpuola...
--- Baigti citatą ---
Na, kiek mačiau kai kuriuos forumiečius (kad ir kokį Pytonciką, Smauglį ar Radiatorių paimkime :help:), kojomis tikrai labai prastai spardausi, bet va turėjau prieš kokius 6-7 metus konfliktinę situaciją bare, kurią išsprendžiau dviem mae geri. Priešininkas buvo už mane sunkesnis – tai reik manyti, koks 115-120 kg (pats tuo metu apie 100-105 kg svėriau). Į mane jis ėjo su vienu tikslu, perpykęs kažkodėl pamiršau, jog aš labiau prie bokso ir sukaupęs visas visatos duotas jėgas spyriau – krito ant žemės. Kilo toks nustebęs ir vėl puolė. Smūgį pakartojau – vėl nukrito :oho: Viskas vyko tai pgreit, kad nespėjau nieko suprasti ir susivokti. Po antro nukritimo jis daugiau nebepuolė, taip ir baigėsi :yeahhh: Taigi, smūgiai kojomis GALI padėti apsiginti, net prieš sunkesnį. Tiesa, man po to įvykio parėjo kelis, ilgą laiką teko šlubčioti :ramentai:. Bet užtat makaulė sveika :angel: Bet aišku, kitą kartą stengčiausi taip nesielgti, kur kas saugiau rankomis msūgiuot.
radiatorius:
pratesiant Saxsum minti ,man spyris gal net gyvenima išgelbėjo ,ir net ne stovint spyris buvo o gulint ant žemės ,negi dabar pulsiu visiem aiškint kad savygina prasideda nuo spyrio gulint :D ai dar prisiminiau kaip kaškada po gero vakarėlio ryte gulint lovoje viena vyruka ,kuris bandė paiškint kad knarkti negražu :oops: kojos spyriu gulint irodžiau kad aš knarkiau tyliai :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją