Sportas > MMA
Pudzianovskis į MMA?
Bushi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSappas plūgas, kautis pradėjo mokytis jau gerokai per 20 metų. Pudzianovskis nuo jaunų dienų 7 metus (jei info teisinga) boksą varė (patikėkit, čia ne juokas, jei rimtai varė tokiame amžiuje), spėju jo rankų darbas daug geresnis nei daugumos MMA kovotojų. Juolab kad iši šiol kyokushin praktikuojasi, jau 22 metus. Tik keista, kad teturi 3 kyu :nezino: Tai arba tas praktikavimasis būna pora kartų per mėnesį, arba jam diržai dzin :ruko: Bet kokiu atveju įdomu bus pamatyti. O žinant Lenkijos BJJ lygį, galima tikėtis, kad bus kas jį pamoko ir parterio. Beje, teko matyti Pudzianovskio lankstumą. Mažai forumiečių tokį turi, į virvutes lengvai sėda :angel:
--- Baigti citatą ---
Perskaicius Saxum suteikta informacija turetu buti tikrai idomus reginys :chmm: Taigi laukiam naujienu su nekantrumu!
Raimis:
Kažkaip aš skeptiškai nusistatęs. Kažkoks reklaminis triukas. Netikiu jo galimybėmis rimtose kovose
Bushi:
Registruotis arba PrisijungtiKažkaip aš skeptiškai nusistatęs. Kažkoks reklaminis triukas. Netikiu jo galimybėmis rimtose kovose
--- Baigti citatą ---
Is dalies Raimis teisus,taciau nereikia atmesti galimybes jog Pudzianovskis istikruju bandys savo jegas KSW turnyre.Tiesiog smalsu pasidare kaip sakant,kas butu jeigu butu ;-) ..
KaiteNKenbu:
Tvirtas kūnas pranašumas, manau, paskutinis neliks :ringe:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiKažkaip aš skeptiškai nusistatęs. Kažkoks reklaminis triukas. Netikiu jo galimybėmis rimtose kovose
--- Baigti citatą ---
Už Bobą Sappą tikrai geriau atrodys, nė neabejoju. Bent ištvermės žymiai daugiau turės. Ir vikresnis gerokai :) O žinant jo antžmogišką jėgą, tai šansų turi :) Radau informacijos, šiuo metu treniruojasi pas kažkokį MMA pradininką Lenkijoje.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją