Sportas > MMA
Pudzianovskis į MMA?
HARDCORE:
biski jutubo :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
HARDCORE:
Na dar vienas :)
coffeedrinker:
nu jo, per kojas suvare. kazkaip suabejojau to kvotojo meistriskumu, vienu momentu stovejo vietoj ir lauke kol jo atbegs. aisku jeigu boksininkas tai nuo koju smugiu ir gavo. ir atrode kaip pirma kart smugi kojom pamates. reikejo ranku distancijoj stovet ir kapot, nes smugi rankom, esu isitikines, jis turejo greitesni, tikslesni ir ne maziau pavojinga uz Pudzianowski'o. anyway, sitas kovotojas nera kazkoks autoritetas. kazkodel nujauciu, kad Pudzianowski'ui baigsis panasiai kaip Bob Sapp'ui, kuomet susidurs su aukstesnio lygio kovotojais. net ir jo kovojimo stilius man kazkiek primine Sapp'o.
giedrans:
Pudzianovskiui pasiseke kad susikove su tokiu silpnu varzovu :clap:
HARDCORE:
Registruotis arba Prisijungtinu jo, per kojas suvare. kazkaip suabejojau to kvotojo meistriskumu, vienu momentu stovejo vietoj ir lauke kol jo atbegs. aisku jeigu boksininkas tai nuo koju smugiu ir gavo. ir atrode kaip pirma kart smugi kojom pamates. reikejo ranku distancijoj stovet ir kapot, nes smugi rankom, esu isitikines, jis turejo greitesni, tikslesni ir ne maziau pavojinga uz Pudzianowski'o. anyway, sitas kovotojas nera kazkoks autoritetas. kazkodel nujauciu, kad Pudzianowski'ui baigsis panasiai kaip Bob Sapp'ui, kuomet susidurs su aukstesnio lygio kovotojais. net ir jo kovojimo stilius man kazkiek primine Sapp'o.
--- Baigti citatą ---
Na ka tu cia distancijoje istovesi, kaip tankas bega, vistiek teks suartet :Di. Aisku, kad sis kovotojas ne is pirmo desimtuko :D
Stai kaip prigule per paskutine bokso kova :D
Bande vyras bokse, bande kickboxe, ir nesiseke tai nusprende mma :luztu: Galvojau, kad bent biski pasiruos, o ir si karta gavo malku :D Gerai, kad Pudzian'as jo neuzmuse :D
O Pudzian'as aisku nera super kovotojas, bet manau susigrums dar ne karta, ir reikia atsiminti, kad tai ne tik anaboliniu steroidu kalnas, bet ir stiprus charizmatiskas zmogus su stipriu charakteriu.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją