Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dėl bėgiojimo po treniruotės

(1/3) > >>

Svarga:
Sveiki... Esu girdėjęs , kad prabegant lengvai (1-3km) po intensyvios treniruotės sveika širdžiai, lyg ritmas širdies lengviau atsistato ir pan. Bet gal čia tik mitas?

Saxum:
Nu šiaip yra toks "išėjimas" po triešos, tai lengvai ristele prasibėgt kelias minutes, per virvutę lengvai pašokinėt. Matyt ne veltui. 3 km tai gan daug, kaži ar čia po intensyvios triešos lengvas bėgimas gausis :)

Svarga:
Nu gal ir daugoka 3km. Bet gal 1km lengva ristele gal ir neblogai, gal vis del to geriau negu sest i mašinos minkšta krėsla :) , aišku jei kito pasirinkimo nėra tai ka darysi.

Dainiux:
Po treniruotes- lengvai, 1-1.5 km. prabegti "atvesimui" yra gerai...Tai darau po treniruociu, kuriose demesi didesni skiriu kojoms- ar su svoriais, ar i maisa, ar labai gerai istampau...Sako, jog atsistato geriau...Ir kunas"persijungia" is darbines zonos. As tai darau daznai, man patinka.

Dojo:
Mes naudojame atsalima, kruva pratimu kurie nera greiti. pvz.: pedu, ciurnu, keliu, dubens kaklo, ranku, riesu, peciu prasukimai ir t.t.
Plius po sunkios triesos labai padeda pratampimas, bet butent viso kuno, o ne kaip iprasta tik kojas. Kaip Dainiux rase - man tai patinka irgi  :P

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją