Man tai juokingi skaičiai
Gal kas tyrimus atliko?
Šeip, čia nebūtina pažodžiui suprasti. Sutinku ,kad gal per drąsu sakyti tą skaičių 10 000.. Tad praplėsiu truputį savo nuomonę šiuo klausimu.
Smūgis smūgiui yra nelygus. Jeigu tu tik "iš reikalo tai darai" ,nesudėdamas ,nei menkiausių pastangų į smūgį (musių baidymas ir baksnojimas į lavonus

),tai gali nors ir 50 000 kartų susmūgiuot, naudos nebus jokios. Svarbu netik tai kiek tu darai ,bet ir kaip tu tą darai. Tai netgi svarbiau

Mano paminėti skaičiai tiesiog iliustruoja ,kad reikia treniruotis
daug. Ir ,kad pradėti reikia nuo to. Kai tavo smūgis yra "pastatytas" ,tada galima pridėti visokias metodikas su geležim, gumom ir pan. Nauda bus žymiai didesnė.
Pabandykit nuoširdžiai pasmūgiuoti į 'kanors' per dieną.. Kokį tūkstantuką kartų (nors). Bent jau man po to rankos "jautėsi" kaip po geros treniruotės su svoriais.
Na pavyzdziui man patiko pratimas kur zvake su smugio vejeliu reik uzgesint.
Ir greitis tikrai padidejo, aisku tai vargina daugiau psichologiskai kai zvage neuzgesta, buna ir zvake nuskrenda ir vaskas pasitasko.
Puikus pratimas. Bile tik namų nepadegt
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Šeip čia yra daugiau technikos dalykas. Staigumas, atpalaidavimas, pečių darbas, pojūtis... Pagavus "vėją" žvakė lengvai užgęsta. Bet vien greičio neužtenka.

Beje, net pučiant žvakė ne visada 'nori' gesti

Kitas dalykas ka megstu tai uzsideti svorius ant riesu, tai kai nusiemi tada atrodo labai lengvos rankos, bet veliau tas efektas dingsta ir atrodo jokios naudos, nezinau gal galima paciam atsigamint ta jausma reiks veliau isbandyt..
O aš pastaruoju metu ,labiau ant kojų juos dėti mėgstu
Rankose čia visiems toks "lengvumo" jausmas būna. Jis laikinas. Reikia tiesiog pastoviai treniruotis.

Beje, greitis priklauso ir nuo to ar esi apšilęs ar ne. Bent man po gero apšilimo rankos "pabunda" ir tampa pakankamai lengvos ir staigios, panašiai kaip po darbo su svoriais.