AutoriusTema: Kaip didinti greiti?;]  (Skaityti 17741 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip didinti greiti?;]
« Atsakyti #15 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:12:20 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Chmmm...  :chmm: Tokius pareiškimus drįsčiau daryt, nebent būdamas kvalifikuotas treneris...
O aš remiuosi kvalifikuotų trenerių žodžiais ir savo paties patirtim  :banging:  Netinka?  :nezino:    :-( 
Žinoma, galit manim netikėti :angel:  Bet esmės tai nekeičia. Smūgius šlifuoti reikia ilgai ir daug. Pats tai darau kasdien. Tiek į makiwarą ,tiek ir į orą. Rezultatus jaučiu.  :nezino:  Na, gerai. 10 000 kartų galima pakeisti į 20 000  :angel:  Kuo daugiau ,tuo geriau.  :maisas:   Ir aš nesakau ,kad tuo reikia apsiriboti ,bet pradžioje (pirmus metus) to pakanka. Vėliau galima prijungti visokius papildomus pratimus. Ir čia aš kalbu išskirtinai apie greitį smūgiuojant.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:36:24 pm »
O aš remiuosi kvalifikuotų trenerių žodžiais ir savo paties patirtim  :banging:  Netinka?  :nezino:    :-( 
Žinoma, galit manim netikėti :angel:  Bet esmės tai nekeičia. Smūgius šlifuoti reikia ilgai ir daug. Pats tai darau kasdien. Tiek į makiwarą ,tiek ir į orą. Rezultatus jaučiu.  :nezino:  Na, gerai. 10 000 kartų galima pakeisti į 20 000  :angel:  Kuo daugiau ,tuo geriau.  :maisas:   Ir aš nesakau ,kad tuo reikia apsiriboti ,bet pradžioje (pirmus metus) to pakanka. Vėliau galima prijungti visokius papildomus pratimus. Ir čia aš kalbu išskirtinai apie greitį smūgiuojant.
beje, kalbant apie greiti, as kiek pastebejau, tai man geriausia daznai po nedaug, nei kruva iskart. Kai raumenyse atsiranda apciuopiamas nuovargis, sprogstamo judesio nebelieka, kas bent jau mane labiau istampo, nei lavina. Vietoje to as darau daaaug priejimu, bet po mazai pakartojimu. Gal kas zino, ar toks pojutis pagristas?
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:42:54 pm »
beje, kalbant apie greiti, as kiek pastebejau, tai man geriausia daznai po nedaug, nei kruva iskart. Kai raumenyse atsiranda apciuopiamas nuovargis, sprogstamo judesio nebelieka, kas bent jau mane labiau istampo, nei lavina. Vietoje to as darau daaaug priejimu, bet po mazai pakartojimu. Gal kas zino, ar toks pojutis pagristas?
Aš žinau :) Yra panaši metodika. Trumpai. Darai pratimą po nedaug kartų ,kol gali jį atlikti maksimaliu greičiu, darai keletą pakartojimų..Tada lavėja greitis . Bet ten aplamai tokia metodika ,kad po trefkės lieki nepavargęs ,o po to dar turi dvi dienas ilsėtis  :-]   Čia rimta. Bet man tai netinka dėl kelių priežasčių.
1. Mėgstu dirbti kasdien.
2.Nuo tokių "manipuliacijų" kenčia bendra 'kondicija'. Tampi greitas bet neištvermingas. T.y. per pirmus 3-6 smūgius būsi "žvėris" ,o paskui šakės..  :-( 

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:47:03 pm »
2.Nuo tokių "manipuliacijų" kenčia bendra 'kondicija'. Tampi greitas bet neištvermingas. T.y. per pirmus 3-6 smūgius būsi "žvėris" ,o paskui šakės..  :-( 

Mano ziniomis, NIalai, tu ne sportinei karjerai ruosiesi. Kiek smugiu reikia tau padaryti, kad atsigintum? Manau, cia kaip ir su koviniu ginklu - jei nepadejo du suviai, likusieji reikalingi nusisovimui :D "Hit and run". Kitu atveju, kaip anekdote - vyniokis ant alkunes kiaushinius, daugiau nebeprireiks ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:52:22 pm »
Aš žinau :) Yra panaši metodika. Trumpai. Darai pratimą po nedaug kartų ,kol gali jį atlikti maksimaliu greičiu, darai keletą pakartojimų..Tada lavėja greitis . Bet ten aplamai tokia metodika ,kad po trefkės lieki nepavargęs ,o po to dar turi dvi dienas ilsėtis  :-]   Čia rimta. Bet man tai netinka dėl kelių priežasčių.
1. Mėgstu dirbti kasdien.
na nezinau, as tai kasdien ir po daug kartu... palauki kol nuovargio nebejauti plius dar kazkiek, ir pirmyn... Del istvermes - tiesa. Bet yra ir kitu budu. Kai dirbi technika, esme pirmiausia technikoje. Jei istverme auksciau, galima technika visai suvaryt, kad bus be rysio... As anksciau darydavau taip - pradzioje juodai fizucha, kad isvis negaletu buti isitempe... O paskui, kai zmones nori nenori ismoksta atsipalaiduoti, mokai itempineti, didindant "amplitude", staiguma ir greiti...

vyniokis ant alkunes kiaushinius, daugiau nebeprireiks ;)
ziauriau net uz indenus...  :-O
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:52:22 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2007 Spa 09, 15:53:09 pm »
Mano ziniomis, NIalai, tu ne sportinei karjerai ruosiesi. Kiek smugiu reikia tau padaryti, kad atsigintum? Manau, cia kaip ir su koviniu ginklu - jei nepadejo du suviai, likusieji reikalingi nusisovimui :D "Hit and run". Kitu atveju, kaip anekdote - vyniokis ant alkunes kiaushinius, daugiau nebeprireiks ;)
Diskutavau su vienu tokiu.. Irgi vertina "hit and run". Na, jis greitas ir "sprogstantis".. bet. Tik pirmus 6 smūgius. Vėliau padūsta visiškai. Tada belieka damušt.  :punch:   Jis man įrodinėjo ,kad tai svarbiausia. Pirmi smūgiai. (hit and run). Bet ar visada? Kas bus jei tavo ataką nugesino? Tu padusęs ,o užpuolikui po..fig. Jis puola toliau. Antras momentas. Kas jeigu tenka kovoti daugiau ,nei su vienu "banditu"  :bandit:  ? Viena iškerti ir toliau "kaip dievas duos"? Paskutinis momentas. Kas jeigu nėra kur bėgti? (o bėgimui irgi pasiruošimo gero reikia. Ypač jeigu nukirtai vieną erelį ,o likę trys visdar nori...   :punch:  )...

P.S kas dėl mano karjeros, tai čia tik aš vienas žinau ;) Į PM jei ką. Ne vieta čia tam..  :angel:
« Paskutinis taisymas: 2007 Spa 09, 15:55:20 pm nuo Nialas »

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2007 Spa 09, 16:02:22 pm »
Jis man įrodinėjo ,kad tai svarbiausia
o tu irodyk kad ne :) cia mazdaug "kas geriau - buti paskandintam ar buti pakartam?".. Niekas nesake, kad istverme nesvarbu, sake, kad MAZIAU svarbu :) jei jau taip, tai nebus greicio - liks ne trys, o keturi :) pabusi istvermingas valanda :D istverme baigsis, ir rezultatas bus tas pats jei ne blogesnis :) kaip pradesi, taip pabaigsi, turint omenyje, kad jei prasidejo apsikeitimas smugiais, tai "ju fakt ap" :help:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2007 Spa 09, 16:07:53 pm »
o tu irodyk kad ne :) cia mazdaug "kas geriau - buti paskandintam ar buti pakartam?".. Niekas nesake, kad istverme nesvarbu, sake, kad MAZIAU svarbu :) jei jau taip, tai nebus greicio - liks ne trys, o keturi :) pabusi istvermingas valanda :D istverme baigsis, ir rezultatas bus tas pats jei ne blogesnis :) kaip pradesi, taip pabaigsi, turint omenyje, kad jei prasidejo apsikeitimas smugiais, tai "ju fakt ap" :help:
Jam įrodžiau  :P Ir ką? Žinoma, jeigu pataikai tuos tris smūgius snukin ,tada gerai. Bet ištvermė gali tapti labai silpna grandim.
 Ai... živite kak chatite  :angel:  O aš ir toliau dirbsiu universalumui. Nemėgstu palikti silpnų vietų.  Ir aplamai. Nelįskim į OT. Pasikartosiu. Jei yra noro tęsti diskusiją ,kraustomės į PM :) O aš jau ten bandysiu įrodinėt  :-]   :punch:

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #23 įjungtas: 2007 Spa 09, 16:08:36 pm »
Diskutavau su vienu tokiu.. Irgi vertina "hit and run". Na, jis greitas ir "sprogstantis".. bet. Tik pirmus 6 smūgius. Vėliau padūsta visiškai. Tada belieka damušt.  :punch:   Jis man įrodinėjo ,kad tai svarbiausia. Pirmi smūgiai. (hit and run). Bet ar visada? Kas bus jei tavo ataką nugesino? Tu padusęs ,o užpuolikui po..fig. Jis puola toliau. Antras momentas. Kas jeigu tenka kovoti daugiau ,nei su vienu "banditu"  :bandit:  ? Viena iškerti ir toliau "kaip dievas duos"? Paskutinis momentas. Kas jeigu nėra kur bėgti? (o bėgimui irgi pasiruošimo gero reikia. Ypač jeigu nukirtai vieną erelį ,o likę trys visdar nori...   :punch:  )...

P.S kas dėl mano karjeros, tai čia tik aš vienas žinau ;) Į PM jei ką. Ne vieta čia tam..  :angel:

Na aš kaip durnelis nešokinėsiu aplinkui ir kaip ožiukas nesibaksnosiu , išlauksiu ir stumtelėsiu  , jeigu yra iėjimas tai yra ir išėjimas (čia dėl atsitraukimo)   :D
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2007 Spa 09, 16:15:43 pm »
Na aš kaip durnelis nešokinėsiu aplinkui ir kaip ožiukas nesibaksnosiu , išlauksiu ir stumtelėsiu  , jeigu yra iėjimas tai yra ir išėjimas (čia dėl atsitraukimo)   :D
O ką.. puiki taktika  :alus:  Bet gatvėj retai po vieną puldinėja.. Kartais judėti tenka ,kad negauti per kuprą. O jeigu greitai padusti... tada net ir pabėgt "apraminus" bent vieną neišeis  :bijo:  (o aš būtent tokį variantą ir žinau. Trumpa galinga jėga ir nulis ištvermės).
Beje, iškart sakau ,kad nekišu savo metodikų kaip "the best". Man jos tinka ir patinka. Kam nepatinka prašom neskaityt  :A  O rezultatus išsiaiškinsim per sparingą  :ruko:  Draugišką ,žinoma  :D 
Laikausi tik vieno - lavinant smūgių greitį ,pirmoj eilėj, reikia smūgiuoti. "Navarotus" pasilikti vėlesniam laikui.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2007 Spa 09, 16:15:43 pm »

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #25 įjungtas: 2007 Spa 09, 18:04:23 pm »
Kaip padinti savo koju, bei ranku smugio grejcius??:]] Briusas Lee turejo labai dideli greiti, gal kas zino kaip jis treniravosi:] Aciu is anksto uz atsakymus;]
Ziurek kad rankos, peciai nebutu itemptos, kojoms labai svarbu kad dubuo nebutu itempta, tam yra daug pratimu. Greitis=traektorija/laikas. Sumazink traektorija greitis irgi padedes ;)  Pas mus greitis nera esminis smugio parametras.

Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Gx4

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2007 Spa 09, 21:39:56 pm »
Na pavyzdziui man patiko pratimas kur zvake su smugio vejeliu reik uzgesint.
Ir greitis tikrai padidejo, aisku tai vargina daugiau psichologiskai kai zvage neuzgesta, buna ir zvake nuskrenda ir vaskas pasitasko.
Kitas dalykas ka megstu tai uzsideti svorius ant riesu, tai kai nusiemi tada atrodo labai lengvos rankos, bet veliau tas efektas dingsta ir atrodo jokios naudos, nezinau gal galima paciam atsigamint ta jausma reiks veliau isbandyt..

Seeker

• Svečias
« Atsakyti #27 įjungtas: 2007 Spa 10, 15:02:35 pm »
  Nialas, niekas ir nesake, kad visi tie pratimai turetu buti taikomi pradzioje. Norint naudot kaikurias metodikas jau turi buti neblogas fizinis pasiruosimas. Tiek istvermes, tiek jegos. Beto, mes turime gauti vis naujas apkrovas, neleist kunui lengvai adaptuotis, o metodiku ivairove mums leidzia rinktis tai kas mums geriausua veikia.
  Is dalies, Nialas, as tau pritariu, tukstancius kartu pakartotas smugis atnes naudos(musu nervu sistema puikiai isimins tai ka mes diena is dienos dareme, smugiuosime greiciau, nes patobules technika ir impulsai greiciau pasieks raumenis..), taciau ne keikvienas turime tiek laiko, kad atlykti tukstancius smugiu kojomis ir rankomis(kasdien), juk rupi ne vien greiti treniruoti. Beto tai gali greitai privesti prie persitreniravimo.
  Gx4, tai is kokio atstumo smugiuoji, kad numusi zvake? :chmm: siap megint uzgeint zvakes liepsna tikrai geras pratimas(arba ranku greicio testas), o jei dar smugiuojama is kiba dachi... :-)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2007 Spa 10, 17:27:45 pm »
 Norint naudot kaikurias metodikas jau turi buti neblogas fizinis pasiruosimas. Tiek istvermes, tiek jegos. Beto, mes turime gauti vis naujas apkrovas, neleist kunui lengvai adaptuotis, o metodiku ivairove mums leidzia rinktis tai kas mums geriausua veikia.
Nu taip, turi būti bazė. Kaip ir treniruojantis su geležim (jėgai).   :nezino:

taciau ne keikvienas turime tiek laiko, kad atlykti tukstancius smugiu kojomis ir rankomis(kasdien), juk rupi ne vien greiti treniruoti.
O čia jau yra tų žmonių problema.  :-( (beje, kiek iš jų tikrai neturi laiko tam ,o kiek tiesiog tingi..) Jei nėra laiko kažkam - nedarai to. Prie ko čia mano metodai? Aiškiai pabrėžiau ,savo požiūrį ankstesniam poste ;)   Pirmoj žinutėj buvo paminėtas Briusas Lee... Kaip galima tapti tokio lygio kovotoju treniruojantis 2 val. per dieną?  :nezino:  O esmė čia yra ne stebuklinguose metoduose ,o prakaito liejime daug valandų per dieną. Tai ir skiria 'legendas' nuo paprastų mirtingujų. Jei viskas būtų taip lengva, aplink slankiotų vieni meistrai  :bijo:

« Paskutinis taisymas: 2007 Spa 10, 17:30:16 pm nuo Nialas »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2007 Spa 10, 23:06:25 pm »
Chmmm...  :chmm: Tokius pareiškimus drįsčiau daryt, nebent būdamas kvalifikuotas treneris...
O ash kazkaip pasitykiu M. Ojamos autoritetu... Ojama irgi teige, kad smugis tik tada tampa smugiu, kai ji pakartoji 10 000 kartu (na gal netokiais zodziais jis tai pasake, bet ideja buvo butent tokia)!  :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

« Atsakyti #29 įjungtas: 2007 Spa 10, 23:06:25 pm »