AutoriusTema: Bruce Lee, Jeet kune do ir t.t.  (Skaityti 56005 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Bruce Lee, Jeet kune do ir t.t.
« Atsakyti #180 įjungtas: 2012 Sau 13, 21:35:26 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Mano nuomonė vienareikšmiška - jei tai nesportinė disciplina, ji tik filmams tetinkama. Jei manote kitaip, aš bet kada galiu surengti jūsų dvikovą prieš SPORTININKĄ! kaip ne kaip, kol kas esu "Realių kovų" prezidentas  :evil:
Aš manau kitaip   :tease: ,o ką  :P,ant kokios sporto šakos siūlai persimest  krepšinio ,futbolo  ai dar galima ir ant stalo teniso  :kikena:  o jei rimčiau aš manau kad geras nesportininkas gali ir varžybose dalyvaut,kaip ir sportininkas gali gatvėje kaltis ,viskas priklauso nuo požiūrio ir noro .Bet dažniausiai kiek pastebėjau yra dvi stovyklos ,sportininku ir nesportininku bandančiu įrodyti pas ką įlgesnis  :kikena: kad nors reliai pabandytu irodyti savo privalumus ,bet dažniausiai savigarba neleidžia o jei bus trumpesnis  :oops:  :kikena: Šeip aš esu buves abiejose stovyklose ,gerai kad tais laikais forumo nebuvo  :-D tai tekdavo realiai matuotis  :D O būdavo visaip  :oops:O kas del Briuso nemanau kad jis buvo toks žioplas kaip čia kas bando įrodyt  :-) Dėka jo vienos perskaitytos knygos atsikračiau visu stiliu lyginimo ir irodinėjimo kuris geresnis ,taip pat ir sportininkas nesportininkas palyginimo ,ir šiap davė daugelio dalyku supratimo pamata ,liečiant kovos menus .Beje jis stipriai akcentavo sportiniu disciplinu nauda  ;-)

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #181 įjungtas: 2012 Sau 13, 22:55:19 pm »
O kas del Briuso nemanau kad jis buvo toks žioplas kaip čia kas bando įrodyt  :-) Dėka jo vienos perskaitytos knygos atsikračiau visu stiliu lyginimo ir irodinėjimo kuris geresnis ,taip pat ir sportininkas nesportininkas palyginimo ,ir šiap davė daugelio dalyku supratimo pamata ,liečiant kovos menus .Beje jis stipriai akcentavo sportiniu disciplinu nauda  ;-)
Tas Briusas, kuris tau davė... buvo ne tas Briusas, kuris buvo iš tikrųjų. Realiai Briusas buvo daugelio iš mūsų vaizduotės vaisius, nes tada mes visi buvome naujokai ir nepasitikėjom savim, todėl mums pasidrąsinimui reikėjo "Briuso". Arba, kitais žodžiais, tas Briusas ir buvai tu pats.  ;-)
Čia kaip su keistu paveikslu, kartais žmonės jame mato tiek daug, kad net pats autorius nustemba.

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #182 įjungtas: 2012 Sau 13, 23:10:45 pm »
Tas Briusas, kuris tau davė... buvo ne tas Briusas, kuris buvo iš tikrųjų. Realiai Briusas buvo daugelio iš mūsų vaizduotės vaisius, nes tada mes visi buvome naujokai ir nepasitikėjom savim, todėl mums pasidrąsinimui reikėjo "Briuso". Arba, kitais žodžiais, tas Briusas ir buvai tu pats.  ;-)
Čia kaip su keistu paveikslu, kartais žmonės jame mato tiek daug, kad net pats autorius nustemba.
Jei dėl vaizduotės tai man Van Damas  tais laikais buvo autoritetas ,nelipo man tas jo stilius  :kikena:  jo viena knyga tais laikais "ikrito" nors tik viena jo knyga ir buvau  skaites  :rolleyes:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #182 įjungtas: 2012 Sau 13, 23:10:45 pm »