Mano nuomonė vienareikšmiška - jei tai nesportinė disciplina, ji tik filmams tetinkama. Jei manote kitaip, aš bet kada galiu surengti jūsų dvikovą prieš SPORTININKĄ! kaip ne kaip, kol kas esu "Realių kovų" prezidentas 
Aš manau kitaip

,o ką

,ant kokios sporto šakos siūlai persimest krepšinio ,futbolo ai dar galima ir ant stalo teniso

o jei rimčiau aš manau kad geras nesportininkas gali ir varžybose dalyvaut,kaip ir sportininkas gali gatvėje kaltis ,viskas priklauso nuo požiūrio ir noro .Bet dažniausiai kiek pastebėjau yra dvi stovyklos ,sportininku ir nesportininku bandančiu įrodyti pas ką įlgesnis

kad nors reliai pabandytu irodyti savo privalumus ,bet dažniausiai savigarba neleidžia o jei bus trumpesnis

Šeip aš esu buves abiejose stovyklose ,gerai kad tais laikais forumo nebuvo

tai tekdavo realiai matuotis

O būdavo visaip :oops:O kas del Briuso nemanau kad jis buvo toks žioplas kaip čia kas bando įrodyt

Dėka jo vienos perskaitytos knygos atsikračiau visu stiliu lyginimo ir irodinėjimo kuris geresnis ,taip pat ir sportininkas nesportininkas palyginimo ,ir šiap davė daugelio dalyku supratimo pamata ,liečiant kovos menus .Beje jis stipriai akcentavo sportiniu disciplinu nauda