Na, dekui uz patarimus!Dabar nuo pradziu. Kovos menuose esu jau kokius, na 20 metu. Puikiai suprantu, kas yra "oro spardymas" ir realus smugis.
Sis video klipukas nera medziaga is kurios as mokausi, tai tik vienas is reklaminiu sio meistro klipuku- jokiu budu ne jo kovines technikos pritaikymas.Zongliravimas yra vienas is budu tobulinti technika, o nun-chaku man kaip mano kovos menu kelio sudetine dalis. Nei savigynai, nei puolimui ju nesinesioju. Tam turiu patikimesni drauga vardu Beretta 
O i taikinius as taip pat dirbu- ivairiai tarp medziu istampytos storokos virves puikiai padeda pajusti , ka reiskia trajektorijos pasikeitimas po smugio ir t.t. Visa tai as darau!
P.s. o i saskrydi atvykti negalesiu- darbas....
((

... gaila, kad negalėsi atvykti
Smagu būna, kai susiburia žmonės išmanantys "savo sritį" ...
Daugeliui aktualios temos : Peiliai, pagalys-lazda (beisbolo ir ...), tonfa,

"spragilai", grandinė-diržas, "kastetai" ir ...
Smagu pamatyti darbą su jais ir prieš juos... ginklas prieš ginklą ir ...
Daugeliui įdomu, savo akimis pamatyti, kuom skiriasi "instrumentas" naujoko rankose

ir to kas mokėsi "instrumentą"

naudoti kovoje.
Ka reikėtu suprasti ... vertinant šansus "išlikti"... susidūrus su pasirengusiu priešininku.
Radau forume nuorodą (Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti) teisingai parašyta.
Citata: "Принцип таков: удача длится не более секунды. Выйдя на дистанцию поражения, ты обязан на едином дыхании отработать «объект» так, чтобы он либо умер, либо оказался скрученным, не успев понять, что, собственно, с ним произошло."
"Tuo pagrindu" Ruošiu

medžiagą seminarų ciklui.
Ginklai (su kuom gali susidurti gatvėje) jų naudojimo specifika, stiprios silpnos vietos ir ...
Atsiprašau adminų už "off-topic"