Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Prisitraukimai ir skersinis apskritai
kosmass:
Taip ir aiskaus,atsakymo neradau,gal nepamaciau,kokia nauda duoda prisitraukimai?kovos menuose, pvz man turnikas lb patinka ,na po puses neitensyvaus pasportavimu su turniku,bet jau man isriskejo,raumenys,atsirado,nemazas trikampis.
Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTaip ir aiskaus,atsakymo neradau,gal nepamaciau,kokia nauda duoda prisitraukimai?kovos menuose, pvz man turnikas lb patinka ,na po puses neitensyvaus pasportavimu su turniku,bet jau man isriskejo,raumenys,atsirado,nemazas trikampis.
--- Baigti citatą ---
Paskysiu trumpai... "Prisitraukiminis paruoshimas" pravercia tada, kai reikalas prieina iki imtyniu! :senis: Nors nemanau, kad nugaros, bicepsu ir rieshu jega nenaudinga ir kituose kovos menu aspektuose... :-)
stripulis:
Registruotis arba PrisijungtiPaskysiu trumpai... "Prisitraukiminis paruoshimas" pravercia tada, kai reikalas prieina iki imtyniu! :senis: Nors nemanau, kad nugaros, bicepsu ir rieshu jega nenaudinga ir kituose kovos menu aspektuose... :-)
--- Baigti citatą ---
Bent jau nugara tai nežmoniškai naudinga :)
kosmass:
Registruotis arba PrisijungtiPaskysiu trumpai... "Prisitraukiminis paruoshimas" pravercia tada, kai reikalas prieina iki imtyniu! :senis: Nors nemanau, kad nugaros, bicepsu ir rieshu jega nenaudinga ir kituose kovos menu aspektuose... :-)
--- Baigti citatą ---
db patenkintas gavau aisku ats :D,na po kiek metu reiks savo nugaros raumenukus isbandyt imtynese.db belieka :maisas:
jmt:
sveiki,
iki geguzes menesio turiu padaryti 16 prisitraukimu, dabar padarau tik 4-5. Sportuoju sporto saleje 3 kartus per savaite. Neuzilgo kambary zadu isitaisyt skersini. Labiausiai priimtina cia pasiulyta Tsatsouline metodika. Ar realu tai pasiekti?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją