Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Prisitraukimai ir skersinis apskritai
Mokytojas:
--- Citata ---O idomiausia daryti prisitraukimus LETAI..
Labai letai prisitrauki, labai letai nusileidi..
Veiksminga..
--- Baigti citatą ---
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
SUDERINI JUDESI SU KVEPAVIMU (Neaplenkti kvepavimo) :yes:
IKVEPIMAS - ("ATIDARYMAS") ISKVEPIMAS ("UZDARYMAS") ;)
Tada... TIKRAI VEIKSMINGA. :yes: :yes: :yes:
Kitaip suardai balansa :yinyan: :yinyan: :yinyan:
Lieka tik "isorinis darbas"... ;)
Rickson:
Sveiki :)
Va as noriu paklausti, vat pavyzdziui pas mane namie yra skersinis ir as kai turiu laisva minute padarau kokia viena serija prisitraukimu, ar cia yra blogai taip ar ne? Ar gal reiktu apsilimo kokio?
O seip girdejau, kad jeigu sportuoji tai reikia ne maziau pusvalandzio sportuot, ar cia teisybe, ar uztenka kokiu 5 ar 10 min?
dekui
Wind:
--- Citata ---Sveiki :)
Va as noriu paklausti, vat pavyzdziui pas mane namie yra skersinis ir as kai turiu laisva minute padarau kokia viena serija prisitraukimu, ar cia yra blogai taip ar ne? Ar gal reiktu apsilimo kokio?
--- Baigti citatą ---
nemanau kad siuo atveju reikalingas apsilimas. O kelis kartus prisitraukti kai turi laisva minute arba kai tiesiog praeini salia skersinio - yra labai gerai.
--- Citata ---
O seip girdejau, kad jeigu sportuoji tai reikia ne maziau pusvalandzio sportuot, ar cia teisybe, ar uztenka kokiu 5 ar 10 min?
dekui
--- Baigti citatą ---
Viskas priklauso nuo to kokiu rezultatu tu noretum gauti sportuodamas
Bet tos 5-10 minutes sportavimo yra geriau nei nieko
Nors as manau kad galima butu siam reikalui skirti daugiau laiko, gautum daugiau naudos. beje is 24 paros valandu paskirti 1 (2,3 - priklauso nuo tikslo) sportui nera taip sunku, svarbiausia kad butu noras.
nevykelis:
Manyciau, kad apsilti reiktu: apsildyti pecius ir alkunes, padaryt keleta tempimo pratimu. Man yra kelis kart buve, kad po prisitraukimu skaudejo peti.
Eamon:
--- Citata ---Manyciau, kad apsilti reiktu: apsildyti pecius ir alkunes, padaryt keleta tempimo pratimu. Man yra kelis kart buve, kad po prisitraukimu skaudejo peti.
--- Baigti citatą ---
Apšilimą visada reiktų padaryt prieš pradedant treniruotes, nes kitaip tas gali pasireikšti skausmais ir traumomis. :(
Prisitraukimus aš pats darau retokai, nemėgstu jų.. :!: Tačiau užsiiminėjant tokia sporto šaka kaip aš jie manau nėra labai būtini.. Žinoma jėga taip pat turi didelę reikšmę, tačiau labai svarbu yra ir greitis :maisas: , kuris prarandamas turint didžiulius, raumeningus "rėmus."
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją