AutoriusTema: B.Sapp  (Skaityti 2860 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« įjungtas: 2005 Sau 13, 13:18:00 pm »
ka manot apie sita vyruka? didelis stprus ir pan. vat tik man apie ji kazkoks negeras itarimas kilo. maciau keleta kovu kai labai jau sita didcki nokautavo itartinai... kad ir neseniai su R.Seffo, matesi is akiu kad nebenori jis mustis, ir gaves i nugara (tixliai neprisimenu kur kepenis gal) perkreipe savo xare ir akivaizdziai vaidindamas nebesikele daugiau. net nzn ka ir manyti ar kiausai jo per skysti ar siaip piniga jama :). savo nuomone pasakykit.

beja vakar k-1 lasvegase ziurejau, tai is kazkur parode trumpai trauktus faktus kai jis vos tu taisonu berots nesusimuse. ringe sulipe kazka rekavosi. tai gal ir netaip jau nepagrysta kad Iron Mike'as grysta :)  :-D  labai dziugu butu  :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
B.Sapp
« Atsakyti #1 įjungtas: 2005 Sau 13, 13:35:47 pm »
Preiš keletą dienų su Storu žiūrėjom ir žvengėm, kaip jis su tokiu japancu, pasivadinusiu Zebra kovėsi. Neilgai, nes drakė prasidėjo, tuomet įsiutęs Sappas tėskė japoną žemėn, apspardė ir dar ant viršaus pašokinėjo :D 6-iese vos atplėšė :D

Šiaip Sappas velniškai neištvermingas, neturi technikos, tačiau fiziškai nesvietiškai galingas, 300 kg nuo krūtinės spaudžia. Jis kovoja kikbokso ringe, tačiau jam čia ryškiai ne vieta. MMA jam žymiai geriau sekasi, visiems į kaulus duoda, tik Nogueira (visą laiką dominavo Sappas) ir Fujita (nemačiau tos kovos, reiks parsisiųst) sugebėjo jį įveikt.

Nežinau, kodėl jis su tuo K-1 taip susibičiuliavo, spėju pasirašė ilgalaikę sutartį, bet jis ten niekada nebus žvaigždė. O Pride ar UFC jis tikrai turėtų didesnį pasisekimą. Jam tereiktų pasimokinti parterio technikos ir jis dievas. Nes parblokšti ant žemės Sappas bet ką gali, tik va nesugeba ten nieko padaryt.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #2 įjungtas: 2005 Sau 13, 13:45:46 pm »
kad galingas tai niekas neabejoja :) vakar per kiek daugiau nei 30sk nokautavo priesininka is kaires rankos toki lengva kabliuka uzkabines :D
bet kad butent kova su Seffo mane kazkaip nuteike prastai. butu norejas butu kelesis tikrai, bet... nesuprantu.

o MMA viena rodos jo kova esu mates :) tai netik jis nesugeba nieko partery padaryt, bet ir jam nelabai sugeba :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
B.Sapp
« Atsakyti #3 įjungtas: 2005 Sau 13, 13:58:32 pm »
Idomu butu jo dvikova su Fedor Emelianenko.

XEUS

• Svečias
B.Sapp
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Sau 13, 14:16:24 pm »
Na man Bobbas Sappas dar gerai pažįstamas ir iš pro-wrestlingo arenų  :) . Techniniai jo sugebėjimai lygūs nuliui, tačiau Inokis buvo jam leido iškovoti net prestižinį IWGP čempiono titulą (kurį Sappas buvo priverstas iškart vacatinti kai *** kaip vaikas prieš Fujitą - mačiau ten Sappas sumuštas atrodė kaip mažas apsiverkęs vaikas negavęs saldainio :) ). Jis šiaip yra tikra įžymybė Japonijoje, jį karts nuo karto nusisamdo pro-wrestlingo lygos (AJPW, NJPW, kur žinoma jis tik pademonstruoja savo siaubingą techniką, stulbinančią fizinę jėgą ir charizmą). Palyginus jo MMA kovas ir pro-wrestlingo matčus - jie savo sudėtimi praktiškai vienodi :) . Tiesiog vienu sakiniu tipiškas WCW lygos produktas.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

B.Sapp
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Sau 13, 14:16:24 pm »

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Sau 17, 16:47:24 pm »
Gal teko matyti filma "Elektra" - sako, kad ten Sappas vaidina.

XEUS

• Svečias
B.Sapp
« Atsakyti #6 įjungtas: 2005 Sau 17, 18:03:35 pm »
Citata
Gal teko matyti filma "Elektra" - sako, kad ten Sappas vaidina.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti - čia ly treileris iš to filmo.

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #7 įjungtas: 2005 Sau 18, 09:57:47 am »
Akurat - yra. Bet ta mergicka, man labiau patiko :)

_Raiden_

• Svečias
B.Sapp
« Atsakyti #8 įjungtas: 2005 Kov 27, 18:34:22 pm »
Tas bob sapp tai man lopas wisishkas. Laimi tos kovas tik del to kad sweria 150kg, patiko man kai jis kapojosi K-1 su ernesto hoosto, tai ten gerai ji apdauze, neswertu jis tiek tai ten wisi ji tashkytu. Su kaire ranka pagauna prieshininka ir laiko, su deshine pratraukia gerai. Bet tas smugis tox letas stumimas. Ten toj kowoj su ernesto hoosto, tai krc uzkabina jis ji su dilbiu, tai tas ernesto krenta belekaip, wos neskrenda, wien del to kad pas ta daug jegu :) Taip nubloshkia sawo smugiu, o tas atsikelia ir wiskas :) Po minutes nieko nelieka is to bob sapp, pompa belekokia.

Atsijungęs Romasius

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2005
  • Žinutės: 59

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Bir 20, 17:56:34 pm »
Citata
Tas bob sapp tai man lopas wisishkas. Laimi tos kovas tik del to kad sweria 150kg, patiko man kai jis kapojosi K-1 su ernesto hoosto, tai ten gerai ji apdauze, neswertu jis tiek tai ten wisi ji tashkytu. Su kaire ranka pagauna prieshininka ir laiko, su deshine pratraukia gerai. Bet tas smugis tox letas stumimas. Ten toj kowoj su ernesto hoosto, tai krc uzkabina jis ji su dilbiu, tai tas ernesto krenta belekaip, wos neskrenda, wien del to kad pas ta daug jegu :) Taip nubloshkia sawo smugiu, o tas atsikelia ir wiskas :) Po minutes nieko nelieka is to bob sapp, pompa belekokia.

Kaip rodo paskutinis K-1 GP, Sapp'as tobuleja.

B.Sapp
« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Bir 20, 17:56:34 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #10 įjungtas: 2005 Bir 20, 19:54:54 pm »
Citata

idomiai tu cia... tai jai turi privaluma tai juo ir naudojas. tipo jis laimi tik del to kad stiprus? tai galima sakyt kitas laimi deo to kad greitas, ar del to kad gera banke... poziuris keistas... jai laimi didelis tai jis lievas, del to kad didelis? ar kaip?

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
B.Sapp
« Atsakyti #11 įjungtas: 2005 Bir 20, 19:55:42 pm »
Citata
Citata

Kaip rodo paskutinis K-1 GP, Sapp'as tobuleja.

gaila neteko matyt, bet tikiuosi kad per EUROSPORT "Fight Club" parodys :) sen berots eina :)

B.Sapp
« Atsakyti #11 įjungtas: 2005 Bir 20, 19:55:42 pm »