Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Ar nieko rimtesnio nepasidariau ?

(1/4) > >>

salvis:
Sveiki,va buvau susilaužes kojos nyksčio sanarį ir apie 2 su puse mėnesio nieko nesportavau ant koju,tik ant ranku,tai jau galima sakyt išgijau,tai nusprendžiau prasibegt (aisq pirma apšilau) biskeli,viskas vyko sklandžiai. Gryžau namo ir pradėjo skaudėti tos kojos (kurios sanarį buvau susilaužes) achilo kula (ciurna),tai kaip manot ar negalejau ko nors rimtesnio pasidaryt,gal pasitempiau ar ka :) ?

Dainiux:
na,du su puse menesio-nemazas laiko tarpas,kojos atprato nuo kruvio.ka daryt?truputi pamazink kruvi ir stebek,ar vis skaudes.kada skauda,kai buni ramiai ar kai judi?

salvis:
Kai nejudu neskauda tik lankstant skauda. Pažiuresiu rytoj ar pavyks man prabegt :)

Сунабозу:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,va buvau susilaužes kojos nyksčio sanarį ir apie 2 su puse mėnesio nieko nesportavau ant koju,tik ant ranku,tai jau galima sakyt išgijau,tai nusprendžiau prasibegt (aisq pirma apšilau) biskeli,viskas vyko sklandžiai. Gryžau namo ir pradėjo skaudėti tos kojos (kurios sanarį buvau susilaužes) achilo kula (ciurna),tai kaip manot ar negalejau ko nors rimtesnio pasidaryt,gal pasitempiau ar ka :) ?

--- Baigti citatą ---

Gali papasakot kaip susilauzej sanari? :D:D
 :kikena: :kikena:
Tau geriau zinot ka pasidarei :)

salvis:
Sanari tai per varžybas spyriau is kojos ir luzo :D

Šiandien ryte atsikeliau tai norm net negaliu eiti,šlubščioju . Turbut teks dar pasigydit koke savaitėle :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją