AutoriusTema: Kurį kovos meną pasirinkti?  (Skaityti 117358 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

spragtukas

• Svečias
Re: Kurį kovos meną pasirinkti?
« Atsakyti #735 įjungtas: 2012 Spa 28, 23:21:32 pm »
Sveiki,

Neseniai teko stebeti jiu jitsu varzybas, tad labai uzsidegiau pats lankyti treniruotes.
Kadangi paciam 18 metu, i profus taikyt veloka, tad idomu ar egzistuoja kazkas kaip megeju lyga? Domintu boksas mane. Anksciau sportu neuzsiemiau, tad tektu pradet nuo nulio. Gal yra Taurageje kas uzsiima tokius kaip as treniruoti? :)

dekingas

mykalauskas

• Svečias
« Atsakyti #736 įjungtas: 2012 Lap 01, 00:03:14 am »
Ką g i, dar nemečiau treniruočių ir su dideliu užsidegimu einu. :) Žiauriai įdomu ir taip pat daug ko išmoksti, kas turit galimybe eikit į kikboksą ar dar kitą sporto šaką. Man kaip nolaiferiui tai labai geras būdas visus kaulus pramankštinti ir išmokti naujų judesių ir kt. Patikėkit, ten išmoktos pamokos pravers ateitį. :alus:

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: aq
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #737 įjungtas: 2012 Lap 25, 23:06:00 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ką g i, dar nemečiau treniruočių ir su dideliu užsidegimu einu. :) Žiauriai įdomu ir taip pat daug ko išmoksti, kas turit galimybe eikit į kikboksą ar dar kitą sporto šaką. Man kaip nolaiferiui tai labai geras būdas visus kaulus pramankštinti ir išmokti naujų judesių ir kt. Patikėkit, ten išmoktos pamokos pravers ateitį. :alus:
Kažkaip abejočiau (pabraukta), metus sportą liks perdėtas pasitikėjimas , teorija jei jos buvo ir padidintas apetitas :D
kaip sakoma kalk geležį kol karšta, nustosi kalti atšals, tas pats ir su kovos menais, čia visam gyvenimui užsiėmimas.
Universe is for free.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #738 įjungtas: 2012 Lap 26, 09:55:07 am »
Kažkaip abejočiau (pabraukta), metus sportą liks perdėtas pasitikėjimas , teorija jei jos buvo ir padidintas apetitas :D
kaip sakoma kalk geležį kol karšta, nustosi kalti atšals, tas pats ir su kovos menais, čia visam gyvenimui užsiėmimas.

Tikrai taip. Ir, mykalauskai, neužmesk lietuvių kalbos rašybos - ji gyvenime pravers tikrai dažniau nei kovos menai ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

biraperlai

• Svečias
« Atsakyti #739 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:05:18 pm »
Sveiki, prasau padekite man issirinkti. Trumpai apie save ir ko as noriu : Man 28, sportinis pasirengimas labai mazas, vaikysteje zaidziau futbola nerimtai, veliau neriau i kitus menus tokius kaip muzika ir daile ir is to gyvenau daugiau nei 10metu. Realiai pavargau emociskai nuo to ir iskeliavau i zenbudizmo centra Londone, gyvenau tenai daug meditavau, po metu meditaciju supratau kad yra noras issikrauti fiziskai ir esu kovotojas. Gavau gerai i kaulus kokius 5 kartus gatveje, tiesa meditacijos mane privede prie visisko baimes nebuvimo ( bijau tik pagalvot apie baime ) . Tai tiek trumpai koks as niekas esu :) Sveriu 75, mano ugis 180, is kovos menu patinka ir kas nepatinka iskarto isdestysiu taip :
Wing Chun patinka del ranku technikos, bet nepatinka del koju, ir kad nera (jei as klystu pataisykit) tokiu rangu kaip karate dirzai
Kyokushin patinka del brutalumo ( ot tai zenbudistas pagalvosit), bet nepatinka kad negalima duoti i snuki is ranku seip cia artimiausias butu
Krav Maga atrodo ispudinga bet imtynes manes niekada nezavejo
Taekwando?
Ninjutsu per daug visko as ne snipas, bet zavi tiesa.
Tai vat tiek, jai apebendrinant tai : norisi kovoti sportinese varzybose, norisi sau irodyti kad galiu tureti kazkoki tai dirza etc, norisi smugiuoti tiek kojomis tiek rankomis i galva, norisi fiziskai patobulet :) ir aisku labai svarbu  bet cia turbut nuo to kuris moko - dvasinis pagrindas o ne seip kazkoks tai garbetroska bukas mokytojas(kovos menas) kuris remiasi jegos kultu ir tiek.

Prasau padekite. Ir davai be kokie cia visi ismintingi, kai paskaitai kaip jus kartais kai kurie atsakinejate i klausimus, tenka eiti pamedituot nes daugumai cia atjautos trukumas ir bando pasijuokt.
Tai tiek, OM MANI PADME HUM. Taika

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #739 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:05:18 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #740 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:25:52 pm »
Sveiki, prasau padekite man issirinkti. Trumpai apie save ir ko as noriu : Man 28, sportinis pasirengimas labai mazas, vaikysteje zaidziau futbola nerimtai, veliau neriau i kitus menus tokius kaip muzika ir daile ir is to gyvenau daugiau nei 10metu. Realiai pavargau emociskai nuo to ir iskeliavau i zenbudizmo centra Londone, gyvenau tenai daug meditavau, po metu meditaciju supratau kad yra noras issikrauti fiziskai ir esu kovotojas. Gavau gerai i kaulus kokius 5 kartus gatveje, tiesa meditacijos mane privede prie visisko baimes nebuvimo ( bijau tik pagalvot apie baime ) . Tai tiek trumpai koks as niekas esu :) Sveriu 75, mano ugis 180, is kovos menu patinka ir kas nepatinka iskarto isdestysiu taip :
Wing Chun patinka del ranku technikos, bet nepatinka del koju, ir kad nera (jei as klystu pataisykit) tokiu rangu kaip karate dirzai
Kyokushin patinka del brutalumo ( ot tai zenbudistas pagalvosit), bet nepatinka kad negalima duoti i snuki is ranku seip cia artimiausias butu
Krav Maga atrodo ispudinga bet imtynes manes niekada nezavejo
Taekwando?
Ninjutsu per daug visko as ne snipas, bet zavi tiesa.
Tai vat tiek, jai apebendrinant tai : norisi kovoti sportinese varzybose, norisi sau irodyti kad galiu tureti kazkoki tai dirza etc, norisi smugiuoti tiek kojomis tiek rankomis i galva, norisi fiziskai patobulet :) ir aisku labai svarbu  bet cia turbut nuo to kuris moko - dvasinis pagrindas o ne seip kazkoks tai garbetroska bukas mokytojas(kovos menas) kuris remiasi jegos kultu ir tiek.

Prasau padekite. Ir davai be kokie cia visi ismintingi, kai paskaitai kaip jus kartais kai kurie atsakinejate i klausimus, tenka eiti pamedituot nes daugumai cia atjautos trukumas ir bando pasijuokt.
Tai tiek, OM MANI PADME HUM. Taika

Karatė shotokan, jei kyokushin trūksta smūgių į galvą. Tik shotokan kovos taktika iš principo skiriasi ir nėra tokio, kaip rašei, brutalumo. Arba kyokushin + boksas  :angel:

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #741 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:30:06 pm »
parašiau į pm'a.  :D

p.s. buvau bepagalvojęs, kad coffedrinkeris sugrįžo. :-D
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #742 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:43:34 pm »
O tu, žiūriu, įdomus būsi. Tiek visko primaišyta- kovotojas širdyje bet realybėje nekovojęs (gauti į kaulus nėra kovoti-priešintis), dzenbudistas bet muštis nori, nori varžybų ir įvertinimų bet kad viskas būtų dar ir dvasiškai pakylėta....
Jei pagal mane, tai "Жениться тебе надо, барин" (C) kas verčiasi į "vesti tau reiktų pone".  :angel: Nes nežinai ko nori, ir todėl norai su realybe siejasi nedaug.

O jei vis tik nori kovoti ir dvasiškai tobulėti, tai pirmiausia reikia susirasti savo mokytoją ar meistrą, kuris būtent tau patiktų, o ne stilių. Nes labai jau su tuo dvasiškumu pas praktikus yra praktiška :) Liksi greičiausiai nepasitenkinęs ten atėjęs. Žodžiu eiti pačiam ir ieškoti reikia. Be to, pas normalų meistra nėra užsiciklinimo ant varžybinių ribojimų ir yra daugiau visko.

O čia forume Arimanas (Niat-nam moko) vienas išsiduoda kažką dvasiško/etiško savo mokymuose kalbantis, kojas lyg ir kiloja tie Niat-nam piliečiai. Tai gal ten pradžiai, jei Arimanas sutiks? Susirask fightclub.lt jo klubą ir kontaktus.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #743 įjungtas: 2013 Kov 02, 12:55:07 pm »
Tai kad Luonduone ans rezidou. Brangokas bus malonumas po tris kartus per savaitę į Vilnių skraidyt  :ne:
Beje, biraperlai, Krav Maga imtyniaut kaip ir nemoko, ir ne kovos menas, o veikiau veiksmų sistema pritaikyta savigynai (varžybų nėr). Ir kojas kelia tik iki klyno. Bet bendrai imant - nėr blogas dalykas. Tu Bandyk tą patį Kiokushin'ą, jei kojas kilnot nori (irgi TKD) ir eik pas kravmagistus paraleliai. Vienur gausi trupinį filosofijos, diržų ir t.t., kitur - išmoksi vanot į snukį kumščiu, alkūne ir pan.
Mano nuomonė nėra popiežiaus lygio dogma, bet pagal tamstos postą, manau, kad gal toks derinys ir eitų.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

biraperlai

• Svečias
« Atsakyti #744 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:02:01 pm »
Toks jau mano prisistatymas ir nereikia jo sureiksminti, vaika ir zmona as turiu ir as isdesciau ko noriu is kovos. Niat niam manes netraukia beja as kalbu ne apie Lietuva, joje as negyvenu. Del mokytoju sutinku Gediminai. Rimbas aciu uz atsakyma bet noris viena pasirinkti, kyokushin minejau neleidziama smugiuoti rankomis i galva cia man jo vienintelis trukumas bet jis kol kas idealiausia atrodo kaip viska ispasakojau.

« Atsakyti #744 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:02:01 pm »

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #745 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:09:35 pm »
Manau visai nebloga tradicija kadaise gyvavo, kai buvo sveikintinas bet koks naujokų forumiečių
entuziazmas ir noras pradėti sportuoti... :)

Lonsas (kadaise, long long time ago, in FC galaxy far far away...):
2004 Rgs 17, 14:14:59 pm »
"o as va pasigirsiu vakar i boxa nuejau :) ciut nenumiriau po puses trefkes bo sportas senokai buvo dienotvarkeje, bet nieko ***, greit ta forma igisiu :) tik va kad tolokai vazinet, bet smagu :D"

Visas topic'as.
Bokso (ir išeinant už ribų) treniruotės: smūgio efektyvumas
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #746 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:10:14 pm »
Toks jau mano prisistatymas ir nereikia jo sureiksminti, vaika ir zmona as turiu ir as isdesciau ko noriu is kovos. Niat niam manes netraukia beja as kalbu ne apie Lietuva, joje as negyvenu. Del mokytoju sutinku Gediminai. Rimbas aciu uz atsakyma bet noris viena pasirinkti, kyokushin minejau neleidziama smugiuoti rankomis i galva cia man jo vienintelis trukumas bet jis kol kas idealiausia atrodo kaip viska ispasakojau.
tai varžybinė nuostata. pas normalų trenerį kažkiek mokomasi ir į galvą. Eik ir žiūrėk ką kalba arminiausias treneris, paskui ką tolimesni. Svarbu įsitraukti, o toliau jau kelias pats nuves.

biraperlai

• Svečias
« Atsakyti #747 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:15:12 pm »
Aciu vyrai!

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #748 įjungtas: 2013 Kov 02, 13:16:36 pm »
O dar apie Muay Thai pamąstyk, tik kad tę diržų nieks neduos.

Kažkaip keistai čia tie diržai skamba  :chmm: pedagogiškai...
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #749 įjungtas: 2013 Kov 02, 16:38:18 pm »
Pasiektas puslapių limitas. Pratęsimas čia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #749 įjungtas: 2013 Kov 02, 16:38:18 pm »