Sveiki, prasau padekite man issirinkti. Trumpai apie save ir ko as noriu : Man 28, sportinis pasirengimas labai mazas, vaikysteje zaidziau futbola nerimtai, veliau neriau i kitus menus tokius kaip muzika ir daile ir is to gyvenau daugiau nei 10metu. Realiai pavargau emociskai nuo to ir iskeliavau i zenbudizmo centra Londone, gyvenau tenai daug meditavau, po metu meditaciju supratau kad yra noras issikrauti fiziskai ir esu kovotojas. Gavau gerai i kaulus kokius 5 kartus gatveje, tiesa meditacijos mane privede prie visisko baimes nebuvimo ( bijau tik pagalvot apie baime ) . Tai tiek trumpai koks as niekas esu

Sveriu 75, mano ugis 180, is kovos menu patinka ir kas nepatinka iskarto isdestysiu taip :
Wing Chun patinka del ranku technikos, bet nepatinka del koju, ir kad nera (jei as klystu pataisykit) tokiu rangu kaip karate dirzai
Kyokushin patinka del brutalumo ( ot tai zenbudistas pagalvosit), bet nepatinka kad negalima duoti i snuki is ranku seip cia artimiausias butu
Krav Maga atrodo ispudinga bet imtynes manes niekada nezavejo
Taekwando?
Ninjutsu per daug visko as ne snipas, bet zavi tiesa.
Tai vat tiek, jai apebendrinant tai : norisi kovoti sportinese varzybose, norisi sau irodyti kad galiu tureti kazkoki tai dirza etc, norisi smugiuoti tiek kojomis tiek rankomis i galva, norisi fiziskai patobulet

ir aisku labai svarbu bet cia turbut nuo to kuris moko - dvasinis pagrindas o ne seip kazkoks tai garbetroska bukas mokytojas(kovos menas) kuris remiasi jegos kultu ir tiek.
Prasau padekite. Ir davai be kokie cia visi ismintingi, kai paskaitai kaip jus kartais kai kurie atsakinejate i klausimus, tenka eiti pamedituot nes daugumai cia atjautos trukumas ir bando pasijuokt.
Tai tiek, OM MANI PADME HUM. Taika