Klausyk, nu negaliu nesusilaikyt. Nepatinka tau, nesilankyk, neskaityk ir t.t.
Kas deda sypseneles, tu dedi taskus, tai tikrai yra nepagarba kitiems, o tai liecia ir mane

tad prasymas visiems:
RASOME KARMOS PRIEZASTI BE JOKIU SIMBOLIU.
Ziuri copy paste tau daug lengviau nei zodi parasyt

, nu juokas ima is taves, tuo pat metu pyktis, nes paskutiniu karmu keitimo priezastys totali nepagarba moderui Raimiui, uz tai truputis ispejimo tau, nors tai tau dzin, tu juk kiets ir pasikeles, taves tai neliecia, ane?
Sis formuas daugeliui zmoniu padejo ir padeda ateit i sales ir kriptingai dirbti, tad varimas tavo, kad varykit i sale ir treniruokites ir maziau diskutuokite cia nederas.
Toliau, per barnius ir diskusijas buna issiaiskinama gan nemazai niuansu kurie man asmeniskai daug padejo, priverte susimastyt ir pasidomet, o tai tik pliusas. Tad eilini kart kartoju, nepatinka tau kas, nesilankyk ir netersk eterio

Neturi net pastangu parasyt zodzio karmos paaiskinime, tai ka kalbi, kad reikia begt i sale ir dirbt. jei neturi pastangu parasyt zodzio tai neturi pastangu ir i sale begt dirbt.
Ai, ka cia rasyt, tokie nariai netik, kad uzknisa ir tersia eteri savo pasisakymais, nekenciu pasikelimo tono ir isdidumo. Mane moke ir as mokau, kad kovos menai veda prie paprastumo ir kuklumo, tad BUK KUKLESNIS IR MANDAGESNIS su kolegomis, prijaucianciais kovos menams