Pagrindines diskusijos > Savigyna
savigina
fight:
Turiu tokia probleme..Na mane uz nieka buvo dave malku..Suvare taip,kad gulejau lygoniai 1savaite...aukstesnis uz mane.is pasalu pradejo waryt penktadienio diena! kazkaip suregavau nes buvau nusisukes atsisukau norejo uzsimot nepataike pasilenkiau tada kazkaip jis pradejo su kojom i preki talze is ranku as tuo metu nesuvokiau ka daryt bejegis sulauze blouzdikauli kojos.ka patartumet daryt kad apsigint?.Su tokia koja traumuota..mano manimui dauguma zmoniu sako nieko lankyt negalesiu bet gal galima kaip nors issprest sita beda? bet tame esme as negaliu trenkt atgal nesuvokiu nezinau kaip ka daryt man 15metu svoris 70~ ugis metras 74~ :ramentai: :nezino: ir baimes yra. kai tai vyksta mustynese. :bijo:
Zigzaueris:
O tai paulaukus kiek laiko nesugis tas blauzdikaulis?
Šiaip nemanau,kad kasnors tau kąnors ypatingo patars,nes geriausias būdas išmokt apsigint yra kąnors sportuot :(
Liociks:
Jei nori moket normaliai apsigint yra 2 budai.
Turi but gatves vilkas,ir labiau psichologiskai nei fiziskai pasiruoses,turintis patirties mustynese ar panasiuose reikaluose,bet sis budas ne tau,na bent jau artimiausius metus :)
Ir antras budas pasirinkti kokia kovine sporto saka.Youtube pilna medziagos,paziurek kas labiau patinka,stovesenoi ar ant zemes.Susirask kelis variantus, tada suzinok kas yra tavo mieste, ir pirmyn ;)
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei nori moket normaliai apsigint yra 2 budai.
Turi but gatves vilkas,ir labiau psichologiskai nei fiziskai pasiruoses,turintis patirties mustynese ar panasiuose reikaluose,bet sis budas ne tau,na bent jau artimiausius metus :)
Ir antras budas pasirinkti kokia kovine sporto saka.Youtube pilna medziagos,paziurek kas labiau patinka,stovesenoi ar ant zemes.Susirask kelis variantus, tada suzinok kas yra tavo mieste, ir pirmyn ;)
--- Baigti citatą ---
tep.pas normalu treneri kuris dirba ne tik tam, kad turetu kluba,bet kad ateje zmones pajustu,ko is tikro atejo ir uz ka moka pinigus.
Liociks:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtitep.pas normalu treneri kuris dirba ne tik tam, kad turetu kluba,bet kad ateje zmones pajustu,ko is tikro atejo ir uz ka moka pinigus.
--- Baigti citatą ---
Tarp kitko nezinau kaip kituose miestuose , bet pas mus Siauliuose tai zinau , kad boksas ir dziudo isviso nemokami :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją