Saxum:
Didesnis trūkumas, kad nepasižymi didele ištverme. Nes stovėjimas siaurai ar plačiai yra dzin. Jei jam taip patogiau, jei jis taip geriau jaučiasi, taip jis yra geresnis. Kiekvienas yra individuali asmenybė ir turi SAVO stilių, todėl nereikia visų spraust į šabloną. Didelio smūgio jis neturi, bet mes matėm, jog greitis yra geriau nei didelis smūgis (Čemberso pergalė prieš Samuelį Peterį).
Del to nesiginciju, kad kiekvienas turi savo stiliu, tiesiog mano galva pries Klitsko reik arba zveriskos istvermes ir greicio kaip pats minejai, arba tiketis, kad pasiseks nakautuot ir pastatyt smugi, o geras smugis be geros stovesenos yra retenybe. Tiesiog mano manymu Cembersas kolkas per silpnas priesininkas Klitsko, bet aisku nieko nera neimanomo, per puse metu ar metus galima daug ka nuveikt.
Ir siaip pats paziurek kaip jis nueidinejo nuo smugiu pries aukstesni priesininka, nugara atlozdaams atgal ir kelsi kartus gavo atvira smugi, jei tai butu Klitsko smugis tai jis jau ir gulet galejo... Tiesiog cia priesininkas buvo letesnis ir ne toks pavojingas tai jis galejo su juo pazaist, pries Klitsko tokie bajeriai sunkiai veiks, bent jau man taip atrodo.
O visi tie judesiai kurie nesiginciju isties grazus beto geras smugio pojutis padetu prieit net ir prie Klitsko, bet pats supranti, kad priejus prie gero priesininko be gero smugio nera ka veikt, nebent sugebesi 12 raundu taip prieidinet ir rinktis taskus... bet tai jau mano manymu utopija nebent Klitsko butu blogos formos...
Nors pagyvensim pamatysim