Tai as stengiuosi nelyginti su tawe, bet wisada wisi prikaisho "o tai kaip shitas stilius gatwej" wisada taip buna
kas ten zino kaip ten bus, nors tu ir pasaulio cempionas, uztaikys is peilio ir wiskas.
Tai tada ta rytietishka "gimnastika" nieko gero
Nemegstu zaliu kiaushiniu 
Žinai, tavo amžiaus, ko gero ir aš taip mąstyčiau. Kiek save pamenu, keisti man buvo visokie karatistai, vertinau tik boksą. Tačiau su amžiumi viskas keičiasi. O gyvenimas tikrai trumpas, ir kuo toliau, tuo laikas greičiau bėga... Jei mokykloje vieneri metai atrodė amžinybė, dabar nespėju net pastebėti, o kaip mano mama sako, jog po 50-ies iš viso laikas įgauna pagreitį... Ui, nukrypau, tačiau tai į temą! Noriu pasakyti, kad nereikia tuščiai laiko švaistyti, mąstant apie tai, ar mano sistema gera gatvėje, ar bloga... Reikia nusispjauti į "gatvę" ir užsiimti tuom, kas visą gyvenimą domins ir iki senatvės bus galima užsiimti. Ir svarbiausia, kad tai ne tik neatimtų sveikatos (kas dažniausiai būna), o pridėtų! Muaythai, boksas, kikboksas, kyokushin - visa tai valio, muštis tikrai išmokina, tačiau kaip taisyklė, sveikatėlė būna sužalota... Taip vadinama "gimnastika" negadina sąnarių, smegenų, o taisyklingai atliekami "energetiniai" pratimai dažnai padeda išsaugoti gerą saviajutą ilgam... Aišku, energetika yra labai ginčytinas reiškinys, tačiau ji egzistuoja, kad ir kaip ją įvardintume! Be jos - mūsų kūnas tik mėsos gabalas, ne daugiau...