Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Bokso pirstines

<< < (7/9) > >>

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiZinoma humoras ir neblogai ;)
Tiesiog kalbu apie tai kad kaip ir visai nieko pirstines buvau rades internete... bet labai jau negirdeta firma. Ir jokiu atsiliepimu neradau.
"Tuff Tuff"... Ir nesinori atsisiuntus suprasti kad i bala ismesti pinigai.
Tad ir norisi kad viskas butu proto ribose... Ir kaina per daug nesikandziotu ir firma nebutu "made in pabrade" :)

--- Baigti citatą ---
Pirmąsias savo pirštines pirkau "Senukuose". O kai viskas tiko ir patiko, galima ieškoti ir žinomesnių firmų.

universal:
Žiūrėk kažką iš Windy, Fairtex, Twins, King, Top King. Šitie gamintojai geriausi, populiariausi pasaulyje, manau neprašausi pasirinkęs. :)

Fox:
Aciu :) bent matau jau sviesa maseje interneto  :yeahhh: o Everlast firma kaip? Labai brudas?  :chmm:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAciu :) bent matau jau sviesa maseje interneto  :yeahhh: o Everlast firma kaip? Labai brudas?  :chmm:

--- Baigti citatą ---
Nepyk, bet manau, kad tamsta šiais postais ir baigsi su MT...
Everlast įkurta 1910 m., ir iki šiol gyvuoja. Muhamedas Ali su jomis boksavosi, Tyson, Lewis. UFC ir Bellator MMA jas naudoja. Tai šio to vertos jos yra...  Tas pats tavo masinis internetas į viską atsakys...

Saxum:
Ne pirštinėse esmė. Realiai *** tos pirštinės, net su senom tarybinėm galima boksuot. Esmė jausmas - patinka kovot ar ne. Jei patinka, tai bet koks šūdas tiks.

Nerasi teisingo atsakymo, kurios pirštinės geriausios. Kaip taisyklė, geriausi būna žinomi prekiniai ženklai, kurių pirštinės kainuoja po 170-300 lt (yra pirštinių ir po 600-800 lt). Bet aš, pavyzdžiui, turiu pigiausias odines pakistanietiškas pirštines už 100 lt (gal net pigiau kainavo, nepamenu). Ir man pakanka. Taip pat gavau dovanų old school - senas tarybines, kimštas arklio karčiais, kokiomis pas Stasiulį boksavomės 1987-1988 metais :D Ir svarbiausia - neišmuštos, kaip naujos! Va čia tai daiktas! :angel:

O šiaip nueik į parduotuvę (kad ir Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti) ir pasimatuok, rasi kurios geriausiai prie rankos limpa. Dėl kokybės mažiausiai suk galvą. Jei odinės, tai po defaultu jos ilgai laikys, nebent prastas kimšimas ar susiuvimas. Man su vienomis Kwon taip buvo, išsimušė per kokius metus laiko.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją