Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Bokso pirstines
Pauliuzis:
Tai va turiu toki klausima man baigesi bokso treniruotes ir noreciau paboksuoti kriause ir taip pasiboksuoti su draugais tai nezinau kokias pirstines man pirkti.ar man pirkti tas is pigesniuju padremsti ar is brangesniuju ir kur galeciau isigyti viska givenu palangoje.Lauksiu jusu atsakymu :) :)
K1kas:
Kam tau brangių jei nežadi būt čempionas? :nezino: Aš siūlyčiau paprastas nusipirkt.. :senis:
paslaptis:
jei gali sau leisti, ir nežadi sustoti po savaitės, tai pirk brangesnes ir kokybiškesnes
sakalas:
Visu pirma jei ketini dauzyt kriause tai ir pirk pristines kriausei, o su draugais boksuotis boksui. Nes dauzydamas i kriausia tiesiog sugadinsi geras pristines...
vaidotzzz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiVisu pirma jei ketini dauzyt kriause tai ir pirk pristines kriausei, o su draugais boksuotis boksui. Nes dauzydamas i kriausia tiesiog sugadinsi geras pristines...
--- Baigti citatą ---
:kikena: :kikena: :kikena: tai kam tada jos skirtos jeigu ne dauzymui? jeigu geras nusipirsksi ir dauzysi i kriause tai gadinsis tiek pat, kiek dauzydamas drauga :-] :-]
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją