Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
alkunes
AlLeNaS:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNu nu,aš irgi ankščiau esu porą kartų trenkęs nemokėdamas ir užtekdavo poros smūgių,kad skaudėt pradėtų.Greičiausiai taspats ir jam bus.Žodžiu,pilnai rankos neištiesk ir turėtų gerai būt.
--- Baigti citatą ---
man i maisa dauzant viskas gerai tik i ora stengiuos kuo greiciau smugiot ir visad iki galo istesu,man nesigauna pilnai neistes ir kad greitai smugis butu
siamas:
Gal pas tavę kumščiai kaip kuvaldos :-)
Saxum:
Registruotis arba Prisijungtitai va atsitiko toks dalykas,kai smugioju i ora ir ranka jau isitesia pradeda skaudet alkunes ir toks jausmas lyg plysta,kas cia galetu but? :(
--- Baigti citatą ---
Šiaip natūralus dalykas, jei atpalaiduotą ranką išmeti didele jėga ir alkūnė pilnai išsitiesia. Bet kad į orą ir nereikia pilnai ištiesinėt. Trumpais judesiais į orą dirbk. Youtubėje pažiūrėk kaip boksiorai profai treniruojasi, kova su šešėliu ;-)
AlLeNaS:
Registruotis arba PrisijungtiŠiaip natūralus dalykas, jei atpalaiduotą ranką išmeti didele jėga ir alkūnė pilnai išsitiesia. Bet kad į orą ir nereikia pilnai ištiesinėt. Trumpais judesiais į orą dirbk. Youtubėje pažiūrėk kaip boksiorai profai treniruojasi, kova su šešėliu ;-)
--- Baigti citatą ---
bet tas skausmas veliau praeis?
Saxum:
Registruotis arba Prisijungtibet tas skausmas veliau praeis?
--- Baigti citatą ---
Tai kiekvieną kartą mūgiuojant?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją