Sportas > Bendra sporto tema

Kagawa

<< < (2/4) > >>

Сунабозу:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtivienas geriausiu siuolaikiniu shotokan karate meistru.man jis-shotokan karate technikos veidas.

--- Baigti citatą ---

As siaip nieko neismanau apie karate, bet man paziurejus jo video, tai ispudi paliko. Paziurint jo lygi ir paciam norisi  :yeahhh: pradet treniruotis karate.

O tas Sugiura, tai koks jo vardas :D:D irgi noreciau pasidomet

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJaponijoje pagrindinis shotokan technikos ekspertas Sugiura.

--- Baigti citatą ---
man jis , jo technika super!o technikos ekspertu yra daugiau, juk ne viena shotokan federacija, organizacija ar asociacija yra.

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti man jis , jo technika super!o technikos ekspertu yra daugiau, juk ne viena shotokan federacija, organizacija ar asociacija yra.

--- Baigti citatą ---
Kalbu juk apie Japoniją. O ten vadas vienas shotokane. Ir visus techninius ginčus sprendžia jis asmeniškai. Sakysite nedemokratiška? Bet juk tai Japonija :-)

EzysGazuotas:
Kokia demokratija kovos menuose?

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKokia demokratija kovos menuose?

--- Baigti citatą ---
gazuota gazuota:)))sportiniame variante sunku ja rasti, patikek!!!

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją