Tikrai ne, tiesiog man tavo mąstymas nepriimtinas
Ką išmoksi ant pečių nenešiosi, kaip pats sakei kiekviena situacija yra skirtinga ir reikalauja konkretaus žinių - įgudžių pritaikymo. Nu pvz. kam man lyst į artima distanciją, ir daryt tai ko nemoku ir juolabiau nesijaust saugiam. Jau verčiau trauksiuos, vaiksčiosiu į šonus, blokuosiuos, blogiausiu atveju bėgsiu, bet į artimą kova nelysiu, nebent pagal įvertintą situacija matysiu, kad ten turiu didesnių šansų laimėti, negu tolimoje distancijoje (kuom labai abejoju).
Ksakant, kas kaip moka, tas taip šoka 
Ryskiai matosi, kad tu uzsiemi koviniu sportu (tad nenuostabu, kad mano mastymas nepriimtinas), nes nesugebi atskirti gatves ir sparingo ant tatamio. Nieko, kai papulsi i situacija, kai reiks gintis mazoje erdveje, tulike, ar bariuke tarp stalu, o gal kokiam barake kai aplankysi drauga ir t.t., tada pamatysi, kiek tu realioje kovoje gali TRAUKTIS, VAIKSIOCITI I SONUS ir t.t., zodziu nelysti i artima kova

Gyvemimas tau ne sportas, cia nera taisykliu, kovos ploto ir t.t. O kas liecia smugius kojom (kadangi tokia tema) tai suvok, i tave ateina taranas, ijunges ranku maluna, tad smugis koja dazniausiai baigsis labai liudnai, jei isvis ji galesi atlikti. Juk nepamirsk, cia nebus apsylimo, prasitampymo, galiausiai apskritai tarkim ziemos vidury, anksti ryte, visas susales eini gatve (o gal i masina), apsimoves ten kokius dzinsiukus ir suba ir tave uzpuola... kaip manai, sugebesi prasukt mavasi ar dar ka i galva (ir dar tarkim stovint ant ledo ar siaip apsalusios zemes), sugebesi pasokinet pirmyn, atgal, i sonus ir t.t.??? Zodziu bukit realistais, suprantu, sunku pastoviai uzsiimant vien koviniu sportu ir nebuvus gatves kovoje suvokti ta realybe, jau minejau, kad kol buvau kyokushin atstovas, smugiai koja buvo mano megiamiausias dalykas, ir galvojau, kad jei gatveje kas uzsoks tai iskart pajungsiu vienu is ju, deja veliau suvokiau kas is tikro veikia, kai staiga uzplusta adrenalinas, baime ir be jokio pasiruosimo tenka kautis ir gint kazka kita, ypac neturint zalio supratimo, kaip vyksta gatves kova ir bandant ten pritaikyti savo kovos menu technikas

Matau daugelis cia yra butent kovos menu ar kovinio sporto atstovai, todel suprantu, kodel tikites realioje gatves kovoje judeti kampais, laikytis savo kovines distancijos bei atlikti techniskus smugius, bet deja tai padaryt bus labai sunku ir kazin ar imanoma. Na bet sekmes

Kiekvienam savo.