Gerai, del to "debilai"atsiprasau, nes matau neiseina man isaiskint ka tuo norejau pasakyt.
Vat kad bendrauju su nekovinio sporto atstovais tai klysti, didzioji dalis mano pazystamu ir draugu yra kovos menu atstovai, o nusluot ir suzavet nieko nesitikejau, nes informacijos apie tai pilna visur, bei, kaip minejau, ne as gi ja sukuriau, tad kaip as galiu kazka kazkuo nustebint? Mano tikslas yra tik susistemint pagrindus ir tiek.
Nenoriu kelinta karta kartotis, bet ka turejau galvoje, apie sporto ir savigynos mokymus eiliniam zmogui jau sakiau, o paskutiniuose postuose, kad sportas netrukdo, taip pat sakiau kodel rasiau, nes nusprendziau, jog geriau kalbet per savigyna kovotojams prizme, tai bus artimiau siam forumui.
Apie sportavusi ir nesportavusi tai cia isvis absurdiskas klausimas, jei manyciau, kad sportuot nereikia, tai nesidraskyciau kasdien su treniruotem

esme, kad nevisi turi laiko tam, ir kai kurie tiesiog nori zinoti, susipazinti, gal tai pravers, gal ne. As simtus seminaru perziurejes, bet atsirenku geriausiu atveju turbut 10 % techniku ir tai vargu, bet tai nereiskia, kad as negaliu dometis, suzinot apie jas, nors pats gal ju ir nenaudot, man tiesiog idomu.
Ir galiausiai, daugybe kartu sakiau, kad nelaikau saves nei geriausiu, nei kazkuo kitu, nes gatveje tokiu nera, mane gali isjungt eilinis pilietis, jei jam geriau pasiseks ir tiksliau pataikys. Bet va su kuo tikrai sutinku, kad "svarbu laiku liautis" ir beprasmiskai mosuotis tom klavom, geriau eit pasitreniruot