AutoriusTema: Tradicinė ir šiuolaikinė savigyna.  (Skaityti 141342 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
Re: Tradicinė ir šiuolaikinė savigyna.
« Atsakyti #375 įjungtas: 2011 Bal 24, 00:46:45 am »
Del visokiu mae nezinau, bet del distancijos papriestarausiu gerbiamam Elijui, asmeniskai man ne taip jau ir seniai puikiai sekes islaikyt distancija gatveje, beto ir pasitraukt is atakos linijos, ir isvis valdyti situacija pries kelis priesininkus.
Todel nereikia visko apsoliutint, nes ne visi musas toletuose ir valytoju kambariukuose, as pvz isvis retai po visokias ankstas ir pavojinngas patalpas bastaus... O jei jau nera kur trauktis tai eini ant permusimo, cia irgi sportas pades turesi greicio, reakcijos bei igudziu pranasuma, o jei dar gerai iki automatikos isdirbtos "smugis i smugi" technikos tai isvis gatves karalius busi.

na o kas del spyriu tai nezinau nuo situacijos priklauso, aisku ant ledo nei pajudesi nei pasispardysi todel geriau imtyniaut, o siaip tai pats mokyklos laikais esu kojos smugiu priesininkui ranka sulauzes ir dar spyriau isibegejas ir pasisokejas... Na bet cia buvo didelis fuksas, bet visgi kova laimeta.
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 24, 00:52:06 am nuo sakalas »

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2011
  • Žinutės: 49
  • Amžius: 44
  • Vieta: http://treniruokis.lt/
  • Šalis: lt
  • Treniruokis sunkiai - kovok lengvai!

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #376 įjungtas: 2011 Bal 24, 17:03:43 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Del visokiu mae nezinau, bet del distancijos papriestarausiu gerbiamam Elijui, asmeniskai man ne taip jau ir seniai puikiai sekes islaikyt distancija gatveje, beto ir pasitraukt is atakos linijos, ir isvis valdyti situacija pries kelis priesininkus.
Todel nereikia visko apsoliutint, nes ne visi musas toletuose ir valytoju kambariukuose, as pvz isvis retai po visokias ankstas ir pavojinngas patalpas bastaus... O jei jau nera kur trauktis tai eini ant permusimo, cia irgi sportas pades turesi greicio, reakcijos bei igudziu pranasuma, o jei dar gerai iki automatikos isdirbtos "smugis i smugi" technikos tai isvis gatves karalius busi.

na o kas del spyriu tai nezinau nuo situacijos priklauso, aisku ant ledo nei pajudesi nei pasispardysi todel geriau imtyniaut, o siaip tai pats mokyklos laikais esu kojos smugiu priesininkui ranka sulauzes ir dar spyriau isibegejas ir pasisokejas... Na bet cia buvo didelis fuksas, bet visgi kova laimeta.

As kalbu apie bendrus principus, pirma, idomu butu suzinoti koks puvo uzpuoliku amzius ir koks kovos pobudis, nes panasu, kad tai buvo ta kova, kuri pasitaiko tais atvejais, kai susiduria kovos menu ar sporto atstovai, tada daznai jie bando kovoti taip, kaip prate, tad kova igauna sportini pobudi ir tada gali pavykti visa tai ka rasei, kitas atvejas, jei uzpuolikai visiskai nepatyre ir patys nelabai zino kaip puola, zodziu kai tu esi pranasesnis. Bet kaip bebutu, jei tau pavyko panaudoti tai puiku, vadinasi tai tau tinka ir veikia. Kaip minejau, as i savigyna ziuriu per SAVIGYNA VISIEMS prizme, kai apsiginti bando ismokti zmones, kurie nera net susidure su kovomis, distancijomis ir t.t., tad jiem, bandymas panaudoti kojas auksciau nei bamba yra beprasmis. Kaip minejau viename komentare, reiktu iskirti forumo temas, nes tai, apie ka diskutuojat jus, turetu vadintis SAVIGYNA KOVOTOJAMS (kovos menus ar kovini sporta kultivuojantiems), o tai, apie ka kalbu as, yra Reali Savigyna kiekvienam. Tai tiek.  ;-)

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #377 įjungtas: 2011 Bal 24, 17:35:23 pm »
Daug geru dalyku tu rasai. Bet jei dar salia viso to pastoviai neskambetu leitmotyvas - "Cia galetu skambeti jusu firmos reklama", tai butu is viso super :)

Marketingas yra gerai. Bet reklamos skiltis forume tvarkoma kitais budais ;)

Jei tu apie tai, kad miniu savo realia savigyna (ir ideta nuoroda i mano puslapi apacioje), tai galiu apsakyti tai, jog tai ne reklama, o budas ieskantiems informacijos suteikti ja. Tai yra jei zmogui nepatinka mano mintys ir poziuris, jis net neina ten ir nekvarsina galvos. O tuo atveju, jei jis sutinka su tuo kas as sakau ir noretu suzinot daugiau ir t.t., tai jis mato kur gali tai rasti ir tai labai patogu jam.

As pats labai daug man patinkaciu asmenu ar svetainiu radau tuo principu, ypac kas liecia fizinio pasirengimo ir treniruociu dalykus. Jei diskutuojant matau, kad mano paziuros sutampa ir labai naudingus patarimus jis duoda, tai labai patogu, kai jis yra nurodes savo svetaine, i kuria nuejes randu daugiau info apie tai, ko man reikia, kai ko dar paklausiu jei reikia ir taip progresuoju ir tai laikau labai normaliu ir naudingu dalyku.

Na bet nieko, sumazes tu mano pasisakymu, o tai jau pats jauciu, kad per daug energijos iseikvojau  :D Truputi ne i toki foruma pataikiau kaip maniau, ta prasme mano ankstesne patirtis buvo konstruktyvesne ir naudingesne abiem pusems, cia matau sukeliau daugiau neigiamu emociju. Na kaip sakiau, nepasveriau, kad cia visgi koviniu sportu ar kovos menais uzsiimanciu forumas, o ne eiliniu zmoniu, kurie tiesiog nori ismokti paprastu dalyku, bet cia suklaidino pati forumo skiltis, kuri yra SAVIGYNA, nors kaip ji is tikro turi vadintis tai mineja jau  ;-)

Zodziu kam reikejo tie suprato ir visiems sekmes sporte  ;-)

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #378 įjungtas: 2011 Bal 24, 18:24:19 pm »
Jei tu apie tai, kad miniu savo realia savigyna (ir ideta nuoroda i mano puslapi apacioje), tai galiu apsakyti tai, jog tai ne reklama, o budas ieskantiems informacijos suteikti ja. Tai yra jei zmogui nepatinka mano mintys ir poziuris, jis net neina ten ir nekvarsina galvos. O tuo atveju, jei jis sutinka su tuo kas as sakau ir noretu suzinot daugiau ir t.t., tai jis mato kur gali tai rasti ir tai labai patogu jam.

As pats labai daug man patinkaciu asmenu ar svetainiu radau tuo principu, ypac kas liecia fizinio pasirengimo ir treniruociu dalykus. Jei diskutuojant matau, kad mano paziuros sutampa ir labai naudingus patarimus jis duoda, tai labai patogu, kai jis yra nurodes savo svetaine, i kuria nuejes randu daugiau info apie tai, ko man reikia, kai ko dar paklausiu jei reikia ir taip progresuoju ir tai laikau labai normaliu ir naudingu dalyku.

Na bet nieko, sumazes tu mano pasisakymu, o tai jau pats jauciu, kad per daug energijos iseikvojau  :D Truputi ne i toki foruma pataikiau kaip maniau, ta prasme mano ankstesne patirtis buvo konstruktyvesne ir naudingesne abiem pusems, cia matau sukeliau daugiau neigiamu emociju. Na kaip sakiau, nepasveriau, kad cia visgi koviniu sportu ar kovos menais uzsiimanciu forumas, o ne eiliniu zmoniu, kurie tiesiog nori ismokti paprastu dalyku, bet cia suklaidino pati forumo skiltis, kuri yra SAVIGYNA, nors kaip ji is tikro turi vadintis tai mineja jau  ;-)

Zodziu kam reikejo tie suprato ir visiems sekmes sporte  ;-)
Na čia tuos žmones kurie profesionaliai užsiima koviniu sportu galima suskaičiuot ant pirštų, dauguma tik prijaučiantys, bet va plepam apie viską ir kažkaip visai fainai. Taip kad neimk į plaučius, geriau įtemk presą  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #379 įjungtas: 2011 Bal 24, 20:19:25 pm »
Na čia tuos žmones kurie profesionaliai užsiima koviniu sportu galima suskaičiuot ant pirštų, dauguma tik prijaučiantys, bet va plepam apie viską ir kažkaip visai fainai. Taip kad neimk į plaučius, geriau įtemk presą  :kikena:

Ooo presas tai visada paruostas ir parengtas priimti smugius :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #379 įjungtas: 2011 Bal 24, 20:19:25 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #380 įjungtas: 2011 Bal 24, 20:50:34 pm »
Ooo presas tai visada paruostas ir parengtas priimti smugius :D

Kai presas paruostas, nera geresnio laiko smogt per galva ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #381 įjungtas: 2011 Bal 24, 21:24:05 pm »
pramiegojau tokia diskusija.. ech, pabandysiu atsigriebt...

<...>eilini zmogu uzpuola STIPRESNIS asmuo tarkim uzsiimantis koviniu sportu (uzpuolikas renkasi silpnesne auka), kai tuo atveju tas zmogelis (auka) yra kudas vyrukas, niekad nekovojes ir ji uzpuola minetas kovos menus prijauciants atstovas, sioje situacijoje jam apsigint neimanoma naudojant standartius veiksmus, kadangi sudauzis ji kaip obuoli, bet jei jis zinos esminius savigynos psichologijos dalykus ir elementarias bazines technikas, jis turi daug daugiau sansu apsiginti pries ta "kovotoja", nei zinodamas bazines kovines technikas - smugius rankom ar kojom, kadangi esant stresui, baimei, techniskai atlikti smugius pakankamai sunku, o betkaip ir betkur paleisti tarkim ranklu smugiai greiciausiai baigsis paties traumomis, kai tuo tarpu realioje savigynoje (ne siaip kovos menuose ar koviniam sporte, kurie megsta tik prirasyti zodi "savigyna" nekreipdami demesio i tai ko moko) naudojami PRIMITYVUS MOTORINIAI veiksmai, kurie paprastai atliekami net artimoje panikai busenoje ir nekelia jokios rizikos paciam susitraumuoti, be to, juos atliekant nereikia rinktis konkreciu tasku kur smugiuoti, nes realioje gatves kovoje to nebuna. Tad tokia ir yra tos savigynos esme - silpnam iveikt stipresni paprastumu. :senis: 

koki tie stebuklingi "primityvus veiksmai" kurie padetu apsiginti kudam nuo treneruoto, kieto ir dar kovotojo? nu neissivaizduoju as tokiu stebuklingu veiksmu ir neissivaizduoju kaip tas kudas apsigintu nuo kieto. ir kas idomiausia, dar ir "juos atliekant nereikia rinktis konkreciu tasku kur smugiuoti"  :nezino: na, as suprantu, kad ,tarkim, sportininkas nesitiketu smugio i kiausus ir galbut ji praleistu, susiriestu ir tas kudas gyvas pabegtu. bet jeigu dar ir nesirenkant tasku (taip iseina betkur smugiojant?) ir dar kazkokiais kitais smugiais, netechniskais, primityviais?  :nezino:  kazko as cia nesuprantu. karoce labai jau mistiskos supertechnikos.

seip, keli mano pastebejimai del smugiu gatvej: 1) jeigu technika atidirbta iki automatizmo, tai betkokioj busenoj smugiuojama taip kaip ismokta. 2) net jei smugis gavosi netechniskas jis vistiek gali buti galingas, bet tik tuo atveju jeigu yra gerai atidirbtas (ilgai ir nuobodziai dauzytas bokso maisas pvz). 3) pas kuda ir netreneruota smugio nebus, ji isgelbeti gali tik taskai arba... sekme.

:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #382 įjungtas: 2011 Bal 24, 21:56:15 pm »
Kai presas paruostas, nera geresnio laiko smogt per galva ;)

Taigi rankos nenuleistos, jos dengia galva, tame ir yra gerumas, jei presas nelaiko smugiu, tai tada reikai leisti alkunes zemyn, o kai paruostas ir atlaiko smugius, tai uztenka kepenis pridengt ir saugai sau galva, tegul lupa per ta presa jei nori  :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #383 įjungtas: 2011 Bal 24, 21:59:10 pm »
Taigi rankos nenuleistos, jos dengia galva, tame ir yra gerumas, jei presas nelaiko smugiu, tai tada reikai leisti alkunes zemyn, o kai paruostas ir atlaiko smugius, tai uztenka kepenis pridengt ir saugai sau galva, tegul lupa per ta presa jei nori  :D

Be reikalo taip rimtai priemei ;) Cia daugiau "su sposu" bendras principas buvo, nei reali schema (ir is viso, kas gi pagal schemas kovoja? ;) ) O bendrasis principas aiskus ir paprastas - "Nepriima pro duris, lipk per langa" :D

Kas del pacios temos - rusai turi gera posaki "Saukstas geras pietums". Nera vieno recepto visiems imanomiems atvejams. Jei reikes, ir smugis keptuve per peti darant dviguba salto nuo batuto gali praverst. O siaip - tikrai ne daug as pazistu zmoniu, kurie sugebetu (nebudami konflikto iniciatoriais) laiku ir rezultatyviai kojomis per galva spardyti... Nebent gulinciam  :rolleyes:

P.S.: gera virve profilio nuotraukoje ;)
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 24, 22:04:52 pm nuo Skeptikas »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #384 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:06:43 pm »
Dėl blokavimosi  :luztu:
Nors jei rimtai - turėjai realių muštynių gatvėje? Gal tau ir pavyko blokuotis, ką aš žinau...

taip, turejau. ir taip, pavyko blokuotis.

Nes realiai tai nerealu... Juos galima atidirbt per sutartinį sparingą, ir galima daryti kartais varžybinėse kovose, nes maždaug žinai, kokį veiksmų arsenalą prieš tave gali panaudoti priešininkas... Bet taip apskritai blokuodamas kaip ir pasidarai sau "meškos paslaugą", nes po bloko eina momentuks, kai iš tavęs galima kotletą padaryt... Ir šiaip nelabai įsivaizduoju, kad adrenalino veikiamam būtų įmanoma kažką blokuoti. Bet gal.

Beje, prieš kurį laiką būčiau kalbėjusi apie gatvės muštynes absoliučiai lygiai tą patį, ką tu :)
Ir galbūt dabar irgi siaubingai klystu, kas žino, gal kaip tik blokai ir gelbsti per muštynes - gal patyrę ką nors pasakys.

Ir dar klausimėlis, apie kokius blokus kalbam - pvz. kietą spyrio nublokavimą (geras būdas susilaužyti sau ranką ar išeit į kyo būseną ir atsidengti)? ar švelnūtį rankos nuvedimą, pereinantį į užgriebimą, priešininko pritraukimą, arba įėjimą į priešininką ir švelnų jo spiriančios kojos pasukimą į šoną, griebimą už kaklo ir vertimą (bet gi tu neini į artimą distanciją, tai musėt kalbam apie pirmą variantą?) O antram variantui reikia drąsos - nes jei kas ne taip ,tai tau šakės, o gatvėj tai labai gali būt kas ne taip... Tai ir galvoju, kokiose ten vietose tuos blokus būtų galima naudot...

jeigu po bloko yra kazkoks "momentas", tada jo. gali ir kotleta padaryt. po bloko jokiu momentu neturi but. turi buti kontraataka. staigi ir tiksli. cia ir yra tavo momentas.
blokas veiks tik tuo atveju, jeigu jis yra naturalus refleksas pamacius smugi (patikekit, mustynese ant dvieju, pries kokius 4-5 metus pats stebejausi, kaip sugebejau tiek loxisku smugiu nepraleist. tiek is ranku, tiek is koju). svarbiausia smugi pamatyt (sureaguot), cia esminis dalykas (nu.. pridursiu "imo"), o jau pamacius apsiginsi. nors viskas ka cia parasiau, gal labiau tinka pries lochiskus smugius (netechniskus ir pavienius), bet butent toki ir karaliauja gatveje. del koju smugiu blokavimo: jeigu geros nabivkes ir teisingai blokuojama, tai greiciau smugiuotojo koja lus, negu tavo ranka. man teko blokuoti koju smugius ir gatvej, ir tose paciose varzybose, kur treneruotas net ir i galva is kojos vanojo. ir nieko toms rankoms neatsitiko. tik va, visiskai teisi esate, del to, kad rankomis blokuojant kojas, atsidengia snukutis, i kuri galima labai graziai gaut (o pvz Koi atveju galima ir is peilio gaut). beje tu bloku gali buti ivairiu, egzistuoja daugiau nei tie du pamineti variantai.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #384 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:06:43 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #385 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:11:21 pm »
... svarbiausia smugi pamatyt (sureaguot), cia esminis dalykas (nu.. pridursiu "imo"), o jau pamacius apsiginsi. nors viskas ka cia parasiau, gal labiau tinka pries lochiskus smugius (netechniskus ir pavienius),

NEIMANOMA pamatyti visu smugiu. Tai nera butina, jei tavo judejimas ir pozicija sudaro dinaminius blokus, t.y. patogu priesininkui musti tik ten, kur tu metu ir ruosiesi dengtis - kas mate seminarus Klaipedoje, tas supras. (P.S.: cia ne Mokytojo reklama, o ivykes faktas), vis del to - 
LABAI NEITIKETINA primust/apsigint nuo keliu negavus nieko paciam "mainais" :) Todel treniruoti reikia ne tik presa, bet ir smegenis :) Kad po vienos kitos praleistos "pliuchos" motyvacija nedingtu ;)

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #386 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:29:04 pm »
pramiegojau tokia diskusija.. ech, pabandysiu atsigriebt...

koki tie stebuklingi "primityvus veiksmai" kurie padetu apsiginti kudam nuo treneruoto, kieto ir dar kovotojo? nu neissivaizduoju as tokiu stebuklingu veiksmu ir neissivaizduoju kaip tas kudas apsigintu nuo kieto. ir kas idomiausia, dar ir "juos atliekant nereikia rinktis konkreciu tasku kur smugiuoti"  :nezino: na, as suprantu, kad ,tarkim, sportininkas nesitiketu smugio i kiausus ir galbut ji praleistu, susiriestu ir tas kudas gyvas pabegtu. bet jeigu dar ir nesirenkant tasku (taip iseina betkur smugiojant?) ir dar kazkokiais kitais smugiais, netechniskais, primityviais?  :nezino:  kazko as cia nesuprantu. karoce labai jau mistiskos supertechnikos.

seip, keli mano pastebejimai del smugiu gatvej: 1) jeigu technika atidirbta iki automatizmo, tai betkokioj busenoj smugiuojama taip kaip ismokta. 2) net jei smugis gavosi netechniskas jis vistiek gali buti galingas, bet tik tuo atveju jeigu yra gerai atidirbtas (ilgai ir nuobodziai dauzytas bokso maisas pvz). 3) pas kuda ir netreneruota smugio nebus, ji isgelbeti gali tik taskai arba... sekme.

oj oj, negi viskas vel nuo pradziu...  nu gerai, po kelis pvz tom temom. Nereikai rinkt tasku, turima galvoje kad smugiai atliekami tarkim delnu ar "plaktuku", tad nesvarbu kur pataikysi, taikai tiesiog i galva kiek turi jegu ir jie suveiks kur be kliutu (zinoma smugiai kombinacijose nenutrunkamai, kol pasieki viena ar kita tiksla), kai tuo tarpu smogiant kumsciu reikia taikyt tarkim i smakra, zandikauli (jei nori gaut gera rezultata nepatyriant paciam traumos), nes jei ikabinsi per kakta tai paciam ranka subyres, o ir siaip, gatves kovoje svariai pataikyt sunku, daznai netinkamai pasisuka galva, netinkamas taikinys papuola (technika labai nukencia), net ir su MMA pirstinem per kovas buna luziai ar rieso traumos, o apie ranku busena po kovos plikais kumsciais turetum but girdejes, nes labai didele rizika susitraumuot (nezinau ar esi patyres, nors gal apskritai silpna smugi turi, tai gal tada ir nesusitraumuoji  :P  ir nepradek pasakot apie ranku stiprinima, nes kyokushino laikais tiek tos rankos atlaikydavo grudinimo, bet kai uzkabindavau gera per alkunes tai vistiek iseidavau su trauma, nes paskutinemis kovos minutemis jau vos laikaisi ir smugiuoji kaip galima smarkiau su labai kreiva technika). Tai cia vienas variantas del tasku.

Kas del kudo pries stambu yra ivairus variantai, vienas is veiksmingiausiu tarkim draskymu sistema, kai ilendi i aklina ginyba, jei nespejai tvarkingai apsiginti, ir tada praktiskai nematydamas nieko griebi uz galvos ir "ari" per ka papuola - akys, nosis, ausys, plaukai ir visa tai gali atlikti net uzsimerkes, nes uzdejus ranka ant galvos ji praktiskai pasiekia bet kuri taska (cia vel nesivargink aiskint, kad neprieisiu prie galvos, nes ja saugosi ir t.t., nes jei reikes tai prieisiu  :-) ) ir taip galiu paguldyt bet ka, esu isbandes su vienu skeptiku, kuris uz mane kokiu 30-40 kg sunkesnis, 30 cm didesnis ir neblogai bokso technikas ismano -  krito vos prisilietus net nesuvokes kas cia atsitiko  :D po to prase pakartot lieciau  :D  Yra dar daug tu vadinkim techniku, kurios yra labai primityvios ir elementariai gaunasi, bet jei dar zinai siek tiek info kaip ta paversti dar geresniu ginklu, tai tu jau turi gerus sansus iveikt bet ka. Svarbu suprasti kas ir kaip, ir geriausia, paciam pajusti, kad zinot veiksminguma. Man tuos veiksmus padaro uz mane gerokai fiziskai ir techniskai silpnesni asmenys, ir kai veliau perziurim filmuota medziaga ir analizuojam kas kaip ir ka sugebejo padaryti visikai nuvargintoje busenoje (pries tai daromi anaerobines istvermes pratimu ratai, kad visai issekint raumenis, ypac koju, peciu, ranku, zodziu tai, per ka kerta stresas ir kas yra reikalinga kovai) tai net paciam smagu ziureti, kaip staigiai krenti ant zemes, kai net visiskai isvarges ir zymiai silpnesnis asmuo smarkiai spusteli tau aki ar nosi bei pasuka galvyte reikiama kryptim...  :D

Tai tiek trumpu komentaru, kurie aisku tau vistiek naudos neduos, nes tu net nepagalvojes kas ir kaip ir ar tai gali but veiksminga, tiesiog atmesi visa ta info ir toliau stumsi ant manes bandydamas irodyti savo "tiesa" ir kietuma, tad daugiau viso to komentuot nematau prasmes. Sekmes tobulejant  ;-)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #387 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:32:16 pm »
ELIJAU, kokia tavo gatvės patirtis? Kiek kartų REALIAI teko kovot ir pan.?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #388 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:37:12 pm »
ELIJAU, kokia tavo gatvės patirtis? Kiek kartų REALIAI teko kovot ir pan.?

As irgi jos tikrai nedaug turiu - ir ka?

Is kitos puses - as savo poziurio visiems nepersu ir pinigu uz treniruotes neimu ;)
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 24, 22:41:21 pm nuo Skeptikas »

Atsijungęs Elijus

• 8 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Treniruokis.lt
« Atsakyti #389 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:42:04 pm »
Be reikalo taip rimtai priemei ;) Cia daugiau "su sposu" bendras principas buvo, nei reali schema (ir is viso, kas gi pagal schemas kovoja? ;) ) O bendrasis principas aiskus ir paprastas - "Nepriima pro duris, lipk per langa" :D

P.S.: gera virve profilio nuotraukoje ;)

Taigi as su bajeriu ir atsakiau, kaip cia jums taip atrodo, kad as labai rimtai priimu  :D  O kas del virves visada prasom uzsukt ir paziuret cia Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti , pamatysi ka su tom virvem galima daryt ir kaip paivairint fizinio pasirengimo treniruotes, gal sudomins. Ir NE, cia ne puslapio reklama (nes tuoj bus tokie komentarai), tiesiog parodau kas ta virve ir kad tai ne dekoracija nuotraukai  :D

« Atsakyti #389 įjungtas: 2011 Bal 24, 22:42:04 pm »