0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Jaučiu koks 90-95 proc. gatvės razborkių prasideda ir baigiasi kumščiais, o ne peiliais ar kitais ginklais. Tai kalbam apie daugumą, ar mažumą?
Ką turim omeny kaip "razborkes" - ego iššauktas muštynes ar apskritai visus agresinius įvykius gatvėje?
Na, esu turėjęs gal apie 20 gatvės razborkių, tai tik kartą (tpfu tpfu tpfu) peilis preso tvirtumą bandė. Skaitau procentaliai taikiai gyvenam
... saugesnis žmogus, kuris.... žino, kad neapsigins, tad vengia pavojingų situacijų...
gatvėje yra saugesnis žmogus, kuris nieko nelankė ir žino, kad neapsigins, tad vengia pavojingų situacijų, nei tas, kuris kažkiek palankė ir įsivaizduoja, kad jam TIKRAI padės jo išmokti dalykai...
Cituojama: stripulis " ... saugesnis žmogus, kuris.... žino, kad neapsigins, tad vengia pavojingų situacijų..."sorry, kad iškarpiau, bet po likusiais žodžiais pasirašau 100%
Nu, blemba, tai tu chuliganas, iš veido to nepasakysi
dar vienas video Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitiem is jusu kas nuolatos kaunates su specnazu,omonu ar siaip filipinu kovos meistrais aisku jis gali pasirodyti per daug paprastas,taigi skiriu si video tiem kam reikia vakare saugiai praeiti narkomanu pamegtus rajonus,tiem kurie saugo klubus,tiem kurie nori jaustis uztikrinti jeigu einant su mergina prisokes girtas marozelis atsilenks plastakejei bent vienam zmogui sis video pravers,jausiuosi gerai.Sekmes.
Jeigu zmogus tiek prasimuso cia jau skaitosi chuliganas? Gal paprasciausiai kabinejosi prie jo labai daznai
Na mano ir mano pazistamuju patirtis shiek tiek kitokia...Nemaza dalis razborkiu prasideda (neretai tuo ir baigesi) nuo bazaro (su visomis pimpalometrijomis ir teisiu "kačialinimais") bei psichologinemis "daugiakovemis", o kulokai ir kojos yra svarbi "programos dalis", bet daznai nevienintele...