Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

maistas sportuojantiems(receptai)

(1/2) > >>

Dainiux:
na, tokios temos lyg ir neradau, taciau manau, jog ji yra aktuali daugeliui, tad kas galim, pasidalinkim savo patirtimi, kaip galima pasigaminti viena ar kita, sportuojanciam zmogui tinkama patiekala.
p.s. cepelinai, vedarai i sia skilti nepapuola:)))

Dariuz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina, tokios temos lyg ir neradau, taciau manau, jog ji yra aktuali daugeliui, tad kas galim, pasidalinkim savo patirtimi, kaip galima pasigaminti viena ar kita, sportuojanciam zmogui tinkama patiekala.
p.s. cepelinai, vedarai i sia skilti nepapuola:)))

--- Baigti citatą ---
Kaip pirmam pranešėjui šioje temoje derėtų pradėt solidžiai, deja, daugiau norėjau pasidalint patirtim apie vieną keistą iš pradžių, tačiau vėliau gal ir nieko receptą. Virti kiaušiniai, valgomi su apelsinais. Nieko ypatingo išskyrus keistoką derinį. Bet siūlau pirma pabandyt, o po to komentuot  :ne: Tiesa, aš įprastai trynius verčiu į šiukšlių dėžę (seni įpročiai  :oops:), todėl garantuoju tik dėl kiaušinio baltymo ir apelsino skonių suderinamumo.
Mano manymu, grynakraujo sportininko maistas yra gana neįdomus, nes jis turi būti gerai virškinamas ir pasisavinamas, vadinasi - maisto derinimas, t.y. baltymai atskirai, angliavandeniai atskirai ir t.t.

P.S. svajoju, kada mokslininkai išras tabletes, kurios visavertiškai atstos maistą - tik hop ir pavalgęs. Ne ne, valgyti man patinka, bet ruošti maistą, o blogiausia suplaut po to puodus - vargas.

Saxum:
Braškių sezonas atėjo. Taigi... Jamam pokelį varškės, panašiai tiek pat šviežių braškių, biškį pieno įpilam, cukraus pagal skonį ir su mikseriu išplakam. Nu skanumėlis... mmm..... Ir baltymų daug  :ruko:

Dainiux:
na, idedu labai paprasta, bet gera, mano jau ilgai naudojama gerima treniruotes metu(atstoja brangius firmu gerimus-powerrade ir kt,).
paimu puse litro vandens, idedu 6-7 saukstelius fruktozes(vaisiu cukrus) ir pora trejeta sauksteliu citrinos sulciu(perku naturalias, tokiose zaliuose buteliukuose).viska labai gerai ismaisau. skanu, sveika(jokios chemijos) ir malsina troskuli gerai. vaisiu cukrus aprupina organizma energija treniruotes metu.
skanaus!!!!

SOL:
pabandyk ivairius ryziu,zuvies ir makaronu valgius(receptu ieskoti ite:) ). jie tinka kai sportuoji intensyviai ir reikia daug energijos

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją