Visa kita > Kovos menai ir kinas
Mirė David Caradine
NiceGirl:
David Carradine buvo vienas is megstamiausiu mano aktoriu. Jo serjalo "Kung fu" niekada nepraleisdvau. Mano atmintyje jis visada isliks teigiamas herojus, geras zmogus ir aktorius. Tesiilsi jis ramybeje.
Niekada nepatikesiu viesai skelbiama jo mirties versija : Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti . Manau, kad kazkas ji nuzude . O ka jus manote apie tai?
P.S. sory nepastebejau kad si tema sukurta prijukit jei ka :rolleyes:
Zigzaueris:
Aš tai nenustebčiau,jaigu ir buvo taip kaip rašė.Pavartojo kokio š,sumastė paišdykaut ir vsio..
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiDavid Carradine buvo vienas is megstamiausiu mano aktoriu. Jo serjalo "Kung fu" niekada nepraleisdvau. Mano atmintyje jis visada isliks teigiamas herojus, geras zmogus ir aktorius. Tesiilsi jis ramybeje.
Niekada nepatikesiu viesai skelbiama jo mirties versija : Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti . Manau, kad kazkas ji nuzude . O ka jus manote apie tai?
P.S. sory nepastebejau kad si tema sukurta prijukit jei ka :rolleyes:
--- Baigti citatą ---
Aš kažkada irgi įdealizavau Žaną C. van Damme.
Neapsiribokim aktoriais. :)
siamas:
Aišku gaila žmogaus , bet būkim biedni bet teisingi-nebuvo jis nei geras aktorius nei kovų meistras
dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAišku gaila žmogaus , bet būkim biedni bet teisingi-nebuvo jis nei geras aktorius nei kovų meistras
--- Baigti citatą ---
Aš ir taip manau
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją