Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai

padekos,pagyrimai

<< < (2/4) > >>

Magus:
Galiu dar pridurti, kad aplamai Kovos klubas kaip šeima visuomet padės, pagelbės ne tik kovos menų srityje, bet ir susidūrus su kitais rūpesčiais.
Noriu padėkoti Kovos klubui, kad per jį sutikau daug gerų draugų  :punch: ir pažįstamų.  :alus:

vaidotzzz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisi gi mes tokie  :kazokas:

--- Baigti citatą ---

Toli grazu nevisi, cia gal tik labai nedaugelis toleravo mano amziu, jautiesi nevisavertis, kaikuriose temose net ne zmogus...

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiToli grazu nevisi, cia gal tik labai nedaugelis toleravo mano amziu, jautiesi nevisavertis, kaikuriose temose net ne zmogus...

--- Baigti citatą ---

O ko tu tikėjaisi?  :chmm: Pagarbą reikia užsitarnaut  :senis: Ir be to žmogumi reikia būti, o ne jaustis.  ;-)

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiToli grazu nevisi, cia gal tik labai nedaugelis toleravo mano amziu, jautiesi nevisavertis, kaikuriose temose net ne zmogus...

--- Baigti citatą ---

Ko tu del to amziaus taip kompleksuoji????? Jaunyste tai trukumas, kuris greitai praeina.

Is kitos puses... nenorek, kad kas nors i tavo "kovine patirti" ziuretu rimtai, kai kovos menu patirtis pas zmones ilgesne, nei tu gyveni ;)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO ko tu tikėjaisi?  :chmm: Pagarbą reikia užsitarnaut  :senis: Ir be to žmogumi reikia būti, o ne jaustis.  ;-)

--- Baigti citatą ---
[/i]
Pelke, kiek uz mintis mokesi? :chmm:  :D :D :D
nezinau, ar tikrai kazkas stengiasi cia "uzvaziuot" del vienu ar kitu priezasciu-amziaus ir t.t. - bet tikrai yra zmoniu, su kuriais diskutuoti nesinori. Ipratau i Ju pasisakymus nesigilint, nes kartais atrodo, jog jie patys nesuprato, ko nori  :-)
O ar as pritapau? Pasakysiu atvirai- neidomu man! Cia bendrauju tol, kol man bus idomu, o kazkam mano patarimai, gal but pades...Nebematysiu tikslo- diskutuosiu WWW. olialiapupytytes. comou ar kitame kokiame  :D :D :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją