Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai
padekos,pagyrimai
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Pelke, kiek uz mintis mokesi? :chmm: :D :D :D
nezinau, ar tikrai kazkas stengiasi cia "uzvaziuot" del vienu ar kitu priezasciu-amziaus ir t.t. - bet tikrai yra zmoniu, su kuriais diskutuoti nesinori. Ipratau i Ju pasisakymus nesigilint, nes kartais atrodo, jog jie patys nesuprato, ko nori :-)
O ar as pritapau? Pasakysiu atvirai- neidomu man! Cia bendrauju tol, kol man bus idomu, o kazkam mano patarimai, gal but pades...Nebematysiu tikslo- diskutuosiu WWW. olialiapupytytes. comou ar kitame kokiame :D :D :D
--- Baigti citatą ---
Mokėsiu, mokėsiu tikrai mokėsiu aš pažadu :kikena: :kikena: :kikena:
Dainiux:
Visi perskaitet- mokes! Tapsiu turtingas ne tik siela, bet ir "abibas" treninga isigysiu su 3 juostom! :yeahhh: :D :D :D
Dorulas:
Laba diena visiems,
noréciau padékoti tiems , kurie nepagailéjo savo laiko ir lésu sio forumo sukurimui-pagarba :clap:
Puiki vieta pasidalinti patirtimi , naujienomis na ir siaip pasisnekuciuoti.
Kaip mes visi zinome-teisybé gimsta diskusijoje , kartais ginche , taip kad matau tik plusus sio forumo egzistavime.
Dar karta dékoju forumo kuréjams , administratoriams uz ju tylia kantrybe musu ( kaikuriu) nesamoniu atzvilgiu-100% tobulu zmoniu néra .
Su pagarba Dorulas :handshake:
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiLaba diena visiems,
noréciau padékoti tiems , kurie nepagailéjo savo laiko ir lésu sio forumo sukurimui-pagarba :clap:
Puiki vieta pasidalinti patirtimi , naujienomis na ir siaip pasisnekuciuoti.
Kaip mes visi zinome-teisybé gimsta diskusijoje , kartais ginche , taip kad matau tik plusus sio forumo egzistavime.
Dar karta dékoju forumo kuréjams , administratoriams uz ju tylia kantrybe musu ( kaikuriu) nesamoniu atzvilgiu-100% tobulu zmoniu néra .
Su pagarba Dorulas :handshake:
--- Baigti citatą ---
Na gal truputi ir ( bet tikrai jau ne maximum) nusipelnė kurėjas :D Tačiau labiausiai nusipelnė tai forumiečiai :senis: Koks tas forumas be forumiečių, a? ;-)
Dainiux:
Forumas be forumieciu, kaip gera giria be Pelkes! :D :D :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją