Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai

padekos,pagyrimai

(1/4) > >>

regimantaspa:
sveiki! super forumas! jaunam zmogui cia tiesiog ideali zmogiskumo,ir kovu menu mokykla ,su gerais,savo darba ismananciais mokytojais! isskirciau admininstratoriu Saxum,kurio nuovokumas,supratingumas ,zmogiskumas ir isprusimas kovu menuose tiesiog zavi! saunuoliai! :clap:    P.S man 37m domiuosi kovu menais,nesitikejau cia rasti ir sau naudingos informacijos! ;-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtisveiki! super forumas! jaunam zmogui cia tiesiog ideali zmogiskumo,ir kovu menu mokykla ,su gerais,savo darba ismananciais mokytojais! isskirciau admininstratoriu Saxum,kurio nuovokumas,supratingumas ,zmogiskumas ir isprusimas kovu menuose tiesiog zavi! saunuoliai! :clap:    P.S man 37m domiuosi kovu menais,nesitikejau cia rasti ir sau naudingos informacijos! ;-)

--- Baigti citatą ---

Reikia dėkoti tiems, kas rašo naudingą informaciją, kovos menų meistrams, kurie gaišta savo brangų laiką forumui, jų dėka turim tai ką turim :)

NiceGirl:
Kaip gerai ,kad as atradau si foruma. Cia zmones man labai padejo praplest akirati, daug ka suprast. Jei ne sis forumas as dar ir dabar buciau naivi mergele, skrajociau padebesiais ir isivaizduociau kad galiu primust bet ka. Aciu visiems :kinas:

siamas:
Kad jau paėjo tokia kalba tai tikrai dėkui Saxum už tolerancija ir kantrybe, nes atsakinėja į tokius klausimus kur man jau būtų nervai neblaikę :E

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad jau paėjo tokia kalba tai tikrai dėkui Saxum už tolerancija ir kantrybe, nes atsakinėja į tokius klausimus kur man jau būtų nervai neblaikę :E

--- Baigti citatą ---

Visi gi mes tokie  :kazokas:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją