Sportas > MMA

MMA kovu video

<< < (4/21) > >>

MarcaZ:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYpac paskutinios klipuko akimirkos - trikampis smaugimas  :senis:

--- Baigti citatą ---

Cia manyciau, si kova labiau parodamojo pobudzio ;) bet graziai suderinta, nera kvailos vaidybos.. :)

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

KaiteNKenbu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
panašiai kaip mano video angels tik šitas kruvinesnis :D

Lonsas:
kadangi atskiros temos nera, o pas mus jom nelabai kas ir diskutuoja tai idedu Silvos nokauta cia. Paziurekit koks smugis... atrodo vien is rankos smugiavo ir nokautas. Aisku pries tai biski padauzes buvau. Nuostabus kovotojas - Anderson Silva

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikadangi atskiros temos nera, o pas mus jom neolabai kas ir diskutuoja tai idedu Silvos nokauta cia. Pazekit koks smugis... atrodo vien is rankos smugiavo ir nokautas. Aisku pries tai biski padauzes buvau. Nuostabus kovotojas - Anderson Silva

--- Baigti citatą ---

Nu tai smūgis tiesiai į žandikaulį, ko norėt. Juolab pasitiktinis smūgis, priešininkas kaip tik ėjo į priekį. Tokie smūgiai labai pavojingi, daug nereikia, kai pats ant smūgio "užlipi".

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją