kas cia per stilius pas japona ?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
jeigu rimtai tai Yano teige, kad tai neva tikrasis(!), autentiskas(!!), neiskraipytas(!!!)
Ninjutsu!!! bet kiek teko ziuret jo kavas... atsiprasau, kovas, tai ten paprastas graplingas (judo) su keista parsivertimo i parteri technika. kazkaip jis ten bandydavo krisdamas kojomis apsivyniot, staigiai nutrenkt ant zemes ir apsivyniojes toliau suvyniot judo veiksmais. kiek tame autentisko ninjutsu - geras klausimas. man asmeniskai nesitiki, kad tai tikrasis ninjutsu, nes nindziakai, manau, greiciau naudodavo ginkluotas technikas, o ne judo. kiek ten jiems tas graplingas galejo buti naudingas
nelabai panasu i tas "standartines" nindziu technikas is koviniu filmu ir kompiuteriniu zaidimu, bet kas ten zino kaip ten buvo istikruju. anyway, cia tik pats Takumi Yano taip teige, o is istoriniu saltiniu jokio patvirtinimo negirdejau (nors neipatingai tuo ir domejausi, tai galejau ir neisgirst). greiciau reklama buvo tas nindzutsu pavadinimas ir tiek. kaip ir "grandmaster-ninja" Masaaki Hatsumi is youtubes, kurio visos tos technikos man labai jau varganai ir sarlataniskai atrodo, jokio realumo (o dar varo zmones ant aikido..) . galu gale, kaip pastarasis video parode, nelabai efektyviai tas "autentiskas ninjutsu" pries Remyga atrode. o Remyga nuo geru imtynininku yra nukentejes.
Del Shogun ir Machida video, tai grazu
Machida mano vienas is megstamiausiu, jei ne pats megstamiausias kovotojas. patinka man ta jo tradicine rytietiska dvasia, patinka ir jo kovojimo stilius, kuriame graziai suziba karate, nors ir ne grynas. bet pripazystu, kad mano favoritas gavo nuo shoguno. nors ir gincytinai, bet gavo. bet vistiek Machida lieka mano favoritas.