Tai va, tiesiai iš po žviežių įvykių...
Ėjau sau ramiai namo, nuo spaudos rūmų iki Justiniškių. Kam teko toje pusėje lankytis turbūt žino takelį pro daržėlį "Nykštukas", berods. Tei va, einu aš ten, sustoju gamtiniais reikalais... Pasižiūriu pro šoną, eina du vyrukai su kapišonais. Įtariau kažką negero, bet kai aplink nebuvo žmonių, o man trumpam sustojus tamsioj vietoj, matyt tik negerą reikėjo įtarti. Man besitvarkant džinsus, smūgis iš galo, susvyruoju, antras smūgis, trečias... Galų gale, bebandant "atsispardyt" krentu žemėn. Prasideda "kojų balius", šiaip ne taip persiverčiu, metu vieną į erškėtrožes, kitas tuo metu "atsirauna", vienam kritus šoku prie kito, pirmasis gryžta... Jei trumpai, galutinai sulesus likau be namų raktų (kuriuos, bėje, kolegų pagalba pavyko surasti) ir piniginės (dar tikiuosi kad bus, keli litai visgi nulis prieš piniginę su dokumentais).
Galima džiaugtis tiek, kad gyvas ir sveikas, atsipirkau apibrozdinta akimi, nukritusiu-pavogtu laikrodžiu(dėl prastos apyrankės negaliu pasakyti tiksliai) ir keliais litais. Kitą vertus... Brendis nepadeda kovoti net ir su zuikiais :/