AutoriusTema: Pakeliuj namo  (Skaityti 5988 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Pakeliuj namo
« įjungtas: 2009 Geg 30, 03:31:19 am »
Tai va, tiesiai iš po žviežių įvykių...

Ėjau sau ramiai namo, nuo spaudos rūmų iki Justiniškių. Kam teko toje pusėje lankytis turbūt žino takelį pro daržėlį "Nykštukas", berods. Tei va, einu aš ten, sustoju gamtiniais reikalais... Pasižiūriu pro šoną, eina du vyrukai su kapišonais. Įtariau kažką negero, bet kai aplink nebuvo žmonių, o man trumpam sustojus tamsioj vietoj, matyt tik negerą reikėjo įtarti. Man besitvarkant džinsus, smūgis iš galo, susvyruoju, antras smūgis, trečias... Galų gale, bebandant "atsispardyt" krentu žemėn. Prasideda "kojų balius", šiaip ne taip persiverčiu, metu vieną į erškėtrožes, kitas tuo metu "atsirauna", vienam kritus šoku prie kito, pirmasis gryžta... Jei trumpai, galutinai sulesus likau be namų raktų (kuriuos, bėje, kolegų pagalba pavyko surasti) ir piniginės (dar tikiuosi kad bus, keli litai visgi nulis prieš piniginę su dokumentais).

Galima džiaugtis tiek, kad gyvas ir sveikas, atsipirkau apibrozdinta akimi, nukritusiu-pavogtu laikrodžiu(dėl prastos apyrankės negaliu pasakyti tiksliai)  ir keliais litais. Kitą vertus... Brendis nepadeda kovoti net ir su zuikiais :/
« Paskutinis taisymas: 2009 Geg 30, 03:33:28 am nuo emigo »
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pakeliuj namo
« Atsakyti #1 įjungtas: 2009 Geg 30, 09:44:35 am »
Pasisekė tau čia  :bandit:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2009 Geg 30, 09:57:05 am »
Chmm  :chmm:, jei įtarei kažką negerą, gal gamtinius reikalus reikėjo atidėt? O šiaip dą gerai baigės, bo tie mėgsta visokius peiliukus nešiotis...

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2009 Geg 30, 10:01:52 am »
Mėnesio bėgyje netoli namų (Antakalnis) 72 dieduką keli pacanai prispardė.Ir prsipardė gan normaliai,kiek supratau tai nieko net nepavogė.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 30, 12:42:20 pm »
padarei didelę klaidą, nujausdamas pavojų, nutarei nusišlapinti ir net gi atsukai nugarą priešui.

man vakar ir gi nutiko incidentas darbe, tik gan smagiai pasibaigęs, aš saugau vieną barą "prestižiniame" Kalvarijų turgaus rajone. Tai vat viena įsūdingo grožio ir stoto moteriškė su plastmasinės taros dviejų litrų talpos buteliu, kuriame buvo prabangus maždaug 8,2  laipsnio alus nutarė užeiti į barą, aš neįleidau, tada prasidėjo grasinimai "Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos brigadomis :kikena:", nenorėdamas rūpesčių palengva ją išstūminėju iš baro teritorijos, staiga moteriškė bando papirkti grožiu, pademonstruoja krūtinę, supykus, kad manęs nesugundė savo "nenunešiotais pieno centrais" nutarė pašventinti mane ir apipylė alum, gerai kad tik vieną blauzdą. Mano kantrybė ėmė trūkinėti, tada moteriškė nutarė pasižėt, kas mano kišenėje-ten buvo dujų balionėlis. Moteris greit iš rankinės išsitraukė moteriškus kvepalus, pasipurškė pažastys ir..........papurškė man į veidą, savisaugos instinkto genamas, aš iš karto atsakiau dujų debesim, tada ašarojanti ledi, metė man po kojomis flakoną su kvepalais. dužo ir apšlakstė mane moteriškais kvepalais, (gerai kad ne su mergina gyvenu, nes bučiau tokių problemų turėjęs dėl kvepėjimo moteriškais kvepalais). Nubėgo iki komisariato(50 metrų) atėjo su pareigūnu, pareigūnas išklausė jos skundą, liepė eit namo ir papasakojimo, kad minėtoji persona tik tik buvo pristatyta dėl pasipriešinimo policijai:-)
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 30, 12:42:20 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 51
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:11:20 pm »
moteri nupurskei dujomis?molodiec tu!!!!pas mus uz toki bajeriuka net savi nesuprastu...tur but todel tokius kabakiukus ir saugai!nepyk, bet likai is mano puses nesuprastas...
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:27:42 pm »
Ne ne, truputuką ne taip suprastas likau. Jausdamas pavojų tikrai nestojau prie krūmų, man jau ten bestoviniuojant pasirodė pavojus, o likę buvo... 2-3 metrai turbūt. Patogi vietelė tokiems dalykams ten.
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:30:04 pm »
nepatikėsi, bet tikrai nepykstu ;-) nereikia taip kategoriškai teigti apie moteris, nes moteris ten tik lytimi.aš kiekvieną vakarą iš baro išnešu bent po dvi. ir neskaičiuoju atveju kai mane bandė primušti rankomis ar rankinukais, bet manau ataka moteriškais kvepalais ne kasdien pasitaiko, todėl ir aprašiau. O jei noris labai apeliuoti , kad prieš moteris pakelt rankos negalima, atsakyk atvirai, nenorėjai pykštelt Jonaitienei, kai sužinojai apie jos nusikaltimą?
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:31:32 pm »
Ne ne, truputuką ne taip suprastas likau. Jausdamas pavojų tikrai nestojau prie krūmų, man jau ten bestoviniuojant pasirodė pavojus, o likę buvo... 2-3 metrai turbūt. Patogi vietelė tokiems dalykams ten.
metas pasakyt alkoholiui  :director:NE
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:34:59 pm »
moteri nupurskei dujomis?molodiec tu!!!!pas mus uz toki bajeriuka net savi nesuprastu...tur but todel tokius kabakiukus ir saugai!nepyk, bet likai is mano puses nesuprastas...
O tai ką jam daryt reikėjo?Pats nelabai įsivaizduoju ,ką su tokia "dama" reiktų daryt pačiam.Dar gan humaniškai pasielgė,gi neprimušė ir t.t.    :rolleyes:

« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 30, 13:34:59 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 53
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2009 Geg 31, 02:19:00 am »
O tai ką, siūlai į snukį duot tai "moteriai"? :chmm:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Liociks

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 232
  • Amžius: 31
  • Vieta: Šiauliai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2009 Geg 31, 08:59:49 am »
Nu tai blyn, zalos gi moteriai nepadare, nosies nesulauze, maksties neisdraske? Pats matyt nesi buves tokioj situacijoj , kad taip sneki :) Cia dar buvo labai humaniskas poelgis, gal gryzus namo susivoks :)
I was not born a winner, i was not born a loser, i am what i make myself be

BlatnasKatinas

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2009 Geg 31, 09:22:03 am »
padarei didelę klaidą, nujausdamas pavojų, nutarei nusišlapinti ir net gi atsukai nugarą priešui.
man vakar ir gi nutiko incidentas darbe, tik gan smagiai pasibaigęs, aš saugau vieną barą "prestižiniame" Kalvarijų turgaus rajone. Tai vat viena įsūdingo grožio ir stoto moteriškė su plastmasinės taros dviejų litrų talpos buteliu, kuriame buvo prabangus maždaug 8,2  laipsnio alus nutarė užeiti į barą, aš neįleidau, tada prasidėjo grasinimai "Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos brigadomis :kikena:", nenorėdamas rūpesčių palengva ją išstūminėju iš baro teritorijos, staiga moteriškė bando papirkti grožiu, pademonstruoja krūtinę, supykus, kad manęs nesugundė savo "nenunešiotais pieno centrais" nutarė pašventinti mane ir apipylė alum, gerai kad tik vieną blauzdą. Mano kantrybė ėmė trūkinėti, tada moteriškė nutarė pasižėt, kas mano kišenėje-ten buvo dujų balionėlis. Moteris greit iš rankinės išsitraukė moteriškus kvepalus, pasipurškė pažastys ir..........papurškė man į veidą, savisaugos instinkto genamas, aš iš karto atsakiau dujų debesim, tada ašarojanti ledi, metė man po kojomis flakoną su kvepalais. dužo ir apšlakstė mane moteriškais kvepalais, (gerai kad ne su mergina gyvenu, nes bučiau tokių problemų turėjęs dėl kvepėjimo moteriškais kvepalais). Nubėgo iki komisariato(50 metrų) atėjo su pareigūnu, pareigūnas išklausė jos skundą, liepė eit namo ir papasakojimo, kad minėtoji persona tik tik buvo pristatyta dėl pasipriešinimo policijai:-)

Moteris yra moteris ir su ja reikia elgtis kaip su moterimi, o ne kaip su vyru kaip ten bebutu  :punch:
o sioje situacijoje manau pasielgta dar visai padoriai.  :-)

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #13 įjungtas: 2009 Geg 31, 12:13:37 pm »
Tei va, einu aš ten, sustoju gamtiniais reikalais... Pasižiūriu pro šoną, eina du vyrukai su kapišonais. Įtariau kažką negero, bet kai aplink nebuvo žmonių, o man trumpam sustojus tamsioj vietoj, matyt tik negerą reikėjo įtarti. Man besitvarkant džinsus, smūgis iš galo, susvyruoju, antras smūgis, trečias...

Exh tevyne, tevyne...jau pamyzti ramiai  negalima  :D
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs MarcaZ

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2008
  • Žinutės: 169
  • Amžius: 37
  • Vieta: Radviliškis
  • Privatus tekstas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2009 Geg 31, 22:22:01 pm »
Oi papezat kai kurie. Jum jobintu moteriskaite is pagalio pastoviau per galva, o jus, ka, blokus statytumet? :D :D siaip kaip pavyzdys...Bet pagalvokit, blokus statydami, galit su savo ranka netycia i jos ranka pataikyt, dar nusibrozdins, ar dar kas, juk tai jau nepagarba - siurksciai su moterim elgtis...Ja, zinau, cia angeliuku ir svelniuju klubas :D :D  :bandit:
Mano nuomone butinai sutaps su Jusu nuomone, nes as savosios nerandu...

« Atsakyti #14 įjungtas: 2009 Geg 31, 22:22:01 pm »