Na ka, saunuolis
sveikinu, kad viskas baigesi gerai.
Kad laimingai baigėsi (“kaip aklai vištai - grūdas“, kaip mano mama sako), tai sutinku, bet kad šaunuolis, nes išprovokavo muštynes - ne.

Siaip as ir pats niekaip nesuprantu, ka tokie "vyrai" is tikruju masto, vienas gavo i galva tai iskart peili i trasa traukti reikia?
O ką jam daryti, kai jo draugą nokautavo iš niekur nieko?...

Bėgti ir rėkti?...

Ypač, kai priklausai “tikrų bachūrų“, kad ir įsivaizduojamai, kastai, ir dar turi peilį kišenėje?..

Normali reakcija, kurią išprovokavo Smauglys, o ko jūs dar tikėjotės?...

Gal diskusijų šou “Prašau žodžio“?...
Nezinau nezinau, graziu laiku sulaukem, na dar aciu Dievui su bardankem neperdaugiausiai kas vaiskto, o tai butu isvis galas.
Tai dar sulauksim - neabejokit...

mano asmenine nuomone tai labai gerai padarei, kad "uzvaziavai" truputeli, o tai kita syk zmogus gatveje neturi kur detis, vien todel, kad kazkokie pacukai po 50 kg netelpa i visa pesciuju taka/saligatvi.
Va, dar vienas Batmano gerbėjas...

O gal tiesiog suburiam milicijos būrius ir visus iššaudom, kurie, mūsų nuomone, neatitinka “standarto“?...

tuo labiau, kad vos tik atsitrenkus iskart soko tau i galva duoti, siaip jei butu tiktai pradeje rekauti, ka cia tipo kelio maza ir pan., tai gal butu galima ir kitoki koki sprendima priimti, o kaip dabar tai nieko daugiau ir nebeliko kaip tik tvoti atgal.
Dar kartą paskaityk, ką Smauglys parašė!

Pirma, jam adrenalinas jau kalė iki susidūrimo, nes jis pykti pradėjo ir užsivesdinėti. To paskatintas jis paauglį (ar mažametį pilnametį

) vertė pečiu ant grindinio. Smauglys tikrai ne tokio sudėjimo, kad vos jį pamačius, skuosti tolyn - chebra iškart būtų susipaprastinus, nelaukdama smūgio.
Bičas ir rėkė savo argumentus, tik Smauglys jau NEBEKLAUSĖ ir NEBEGIRDĖJO (pats gi taip rašo), kadangi dalinis klausos praradimas yra normalu prie adrenalino. Jei į mane eina “atšalusios sąmonės“ pasruvusiomis krauju akimis kažkoks “atmarozkas“ ir nieko nekalba, prieš tai panaudojęs jėgą, tai nuo pasipiktinimo aš tikrai pereisiu prie smūgio jam...

Ką tas bičas ir padarė - iš jo pusės tai buvo normali savigynos reakcija!...

O kitas, pamatęs, kad čia kumščiais dėdės nebeišgasdinsi ir gultis komoje ant šaligatvio jau nebesinori, nusprendi atstatyti pragriautas užtvaras. Bet dėdė, vedinas to paties adrenalino, jo užtvarą-peilį ignoravo ir pavarė ant jo kaip bulius ant toreodoro. Tai bičas ir VĖL GYNĖSI, durdamas peiliu “iš reikalo“...
Čia reikia šiek tiek žinoti darbo peiliu specifiką, kad suvokti, ką pasakiau, plius - žinoti adrenalino poveikį žmogaus veiksmams. Man šioje situacijoje nieko keisto.
Bet Smaugliui tikrai labai pasisekė, kad antrasis peilį naudojo tik “gasdinimui-situacijos atstatymui“, o po to ne itin ryžtingai “savigynai“, nes jo Planas A neišdegė.

Būtų kitu atveju Samuglys gavęs į kepenis arba nugarą, ir mane graužtų sąžinė, kad forume tiek PELNYTAI važiavau ant Smauglio, kad tas nesupranta savigynos, jog net ėmė sau įrodinėti, kad jis kažką gali...

Va kas siek tiek perskaicius pasidare idomu, tai kam ten tu ta antra dar paspardei riesa sulauzes, ar jam dar maza buvo, ar tik siaip?
“- O tai ko jis, tipo?“...

Normalus smurto aktas.

Su būtinąja gintimi neturintis nieko bendro. Piktas tas Smauglys - gulinčius spardo...

Jei tik siaip tai aisku nieko gero jau tada, na bet visko buna, pasirode gal per maza
as irgi gal nekitaip padaryciau, tik va jau kas negerai, kad toks dalykas teisme nepadetu, ar ne taip Sei-I?
Teisme NIEKAS iš Smauglio išvardintų veiksmų nepadėtų, nes teisėjas iškart paklaustų, argi nebuvo galima prasilenkti - reikėjo versti pilietį ant žemės?...

Čia reiktų gero advokato ir ryšių, kad įrodyti, jog aniedu buvo “ant įskaitos“ ir bandė, grasindami peiliu, apiplėšti taikiai pro turgų žygiavusį pilietį R.P.

Bet, be liudininkų, anų advokatas įrodytų priešingai, remdamasis Smauglio įdirbiu kovos menuose ir kryžminės apklausos metu gautais parodymais. Jei aniedu, aišku, turėtų pinigų tokiam advokatui, bet esu ir tokių variantų matęs (čia, Saxum, apie tą situaciją su tavo pažįstamu fotografu-imtynininku).
Na ka, kaip liaudis sako, viskas gerai, kas gerai baigiasi, belieka tik tiketis, jog tie du "milzinai" kita syk patys siek tiek ziures kur eina, o ne ant kitu soks vos tik kas.
Kitą kartą, jei trauks peilį, gali iškart durti. Tokie irgi mokosi, nemanykit. Taip kad (skaityti sarkastiškai): ačiū tau, Smauglį, už tokią “dovanėlę“ visuomenei... :?