AutoriusTema: Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...  (Skaityti 18669 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Sau 11, 10:49:26 am »
Citata

Tai irgi baisiai siutina :A

Tavo pyktis nėra pateisinimas naudoti smurtą prieš kitus, jį sukėlusius - iš teisinės pusės žiūrint!... :D

Tai jau nebebus savigyna. ;)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:01:16 am »
Citata
Citata

Tai irgi baisiai siutina :A

Tavo pyktis nėra pateisinimas naudoti smurtą prieš kitus, jį sukėlusius - iš teisinės pusės žiūrint!... :D

Tai jau nebebus savigyna. ;)

O jei žmogus rūko laiptinėje, o tu jam duodi į kepalą - tai savigyna?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:02:16 am »
Citata
Juk jei žmogus laiptinėje rūko, kaip įpratęs - jau pažeidžia kitų teisės. Galima duoti į kepalą?... ;)

Pilietis stumtelėjęs mane pečiu ir išstūmęs iš šaligatvio taipogi pažeidžia mano teises.

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:04:14 am »
Citata

Sei-i
idomu nuo kurio laiko vidury dienos vos pamacius "kietus" gezus reikia duoti jiems kelio net jeigu paciam tektu atsidurti po "loxovozo" ratais?

Tavo mintis yra tokia: kadangi kiti lochai, tai negi aš esu prastesnis už juos?... ;)

Tai gal paguosk save mintimi, kad esi didesnis (lochas) nei tie lochai - ir viskas bus OK?... :D

Čia tema apie ego, nei apie situaciją. O mano komentarai yra ataskyme į Saxum žinutę aukščiau.

Citata

Kas jie tokie kad jiems visi kelia turi duoti o jie visus dar uz tai stumdys?  :rolleyes:

O tu esi tikras, kad Smaugliui prie blogos nuotaikos nepasirodė, kad visas pasaulis prieš jį?... ;)

Citata

pvz jeigu as einu vidury dienos gana placia gatve kur nors Vilniaus centre o is prekio i mano puse eina keletas "kentu" tai as juos vien tik pamates turiu begti kuo toliau? o jei nepabegsiu tai bus mustyniu provokacija?

Jų ėjimas - gal ir provokacija, dar reikia žiūrėti į kitas aplinkybes. O tavo nenoras gražiai prasilenkti arba pereiti į kitą gatvės pusę - iššūkio kovoti priėmimas. Tolimesni tavo veiksmai bus tik konflikto eskalavimas. :D

Citata

butent  :peace:  todel reikia eiti savo keliu o ne begioti is vienos gatves puses i kita vien delto kad pakeliui papuola pora gezu, kurie pernelyg laisvai jauciasia eidami gatve.

Būtent yra tik tai, kad nebūtina žmonių versti pečiu ant grindinio ir pulti po to spardyti, kaip padarė Smauglys.

Mandagus žmogus neturės problemų prasilenkti.

Citata

Pvz as kukliai eidamas neuzimu puses saligatvio, todel niekur ir nesitraukiu jei praeina kazkokie gaideliai.

O kodėl jie tavęs neturi stumti, jei tavo požiūris į juos iššaukiantis? ;) Tu galvoji: ”Ai, gaideliai, pacukai, velniop juos!“. O VISA TAI neatsispindi tavo veide ir kūno kalboje, manai?... ;)

Mes iš viso priimame virš 80% informacijos NEVERBALINIAIS būdais! Gatviniai ir pan. kategorijos žmonės išmokę tą kalbą geriau, nei jūs Windows operacinės sistemos “navarotus“. Eiti ir demonstruoti “kentams“, kad jie - gaidžiai, tai tas pats, kas nuvažiuoti į zoną ir visus pasveikinti Žydrojo Gaidžio metų proga! :D

Mano darbas (kalbu apie profesinę sritį) susideda dažnai va iš tokios informacijos skaitymo. Ir dirbu jį jau senokai ir ganėtinai sėkmingai ne paskutinėje kontorėlėje. Todėl kai žmogus užsideda va tokią fizionomiją (kaip ten AMBo PRščikė Pumprickaitė išsireiškė žurnalistui: “tu čia savo tokiu šūdo prisirijusiu snukiu nestovėk man“), tai tas pats, kas jis rėkte rėkia apie savo nepagarbą. Ir man visai nesvarbu, ką tuo metu jis sako: kiškutis, gaidelis ar kurmis su čebatais. Nes jo visa povyza atspindi jo tikrąsias mintis!

Tarp kitko, Saxum, kada ieškojai knygos ir klausei mano patarimo, ką pasiūliau kaip ninjutsu esminį vadovėlį?... ;) Pirmai pradžiai labai tiktų. Juolab, kad mūsų bendras paskutinis incidentas su isteriku mano kaimynystėje parodė, kad šios neverbalinės informacijos skaitymui dar “literacijos“ trūksta... Draugiškas patarimas tiesiog, nieko asmeniško. :alus:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:21:59 am »
O mano nuomone - viskas įvyko taip, kaip turėjo įvykti.
Jie ieškojo priekabių - jie rado.
Esu ne kartą tokiose situacijose buvęs ir ŽINAU, kad kiek tu besitrauksi ar bandysi vingiuot po šaligatvį - jei jie norės susikalti pečiais, kad "gautų zacepą", tai jie "ras" tave ir kitame šaligatvio krašte.

Aš irgi mokiausi laviruot minioj, moku išsisukinėt iš praeivių, bet kai tave specialiai medžioja (tam kad pasilavint to, ką vakar rusy išmokom iš vyresnio gezo), tai ir turi spet pasirengt tokiems "netikėtumams. Visose situacijose teisus nebūsi (nelimpa kažkaip man visi Dievo įsakymai :) )

O kad vidury dienos bado peiliu - tai jau darosi tendencija - kiekvienas "save gerbiantis pacukas" turi nešiotis peilį, balončiką (rečiau), atsuktuvą (galima vietoj peilio - nugalastą atsuktuvą).
O kai dar tokia situacija, kai tavo "koriešas" drybso batais į viršų, tai daug negalvoji, kad atstatytum "status quo" - Sei-i cit.
Išsitrauki peilį ir bandai gasdint. Taip gasdint, nes norėdamas nusmeigt, tikrai nebegsi kaip aikidokas (nothing personal) atkišęs rankos su peiliu į priekį. Bet vistiek - psichologinis veiksnys. Ne besiginančiojo naudai.
Tai kad idirbta reakcija parengtis savo davė - labai puiku.. :)
Norėčiau tikėt, kad sulaužei riešą. (žinau, kad aš blogas - bet tokis jau esu).

Bet...
1. Kam plautis iš įvkio kai viskas vyko dieną ir dar gal buvo liudininkų. Kai šalia (o gal ir toli - nežinau) yra policijos nuovada ir yra telefonas, nes užpuolimas vyko vidury baltos dienos tai tegul kaltininkai tegul būna nubaustas ir teisiškai...
2. Yra ir įrankis - peilis.
3. Yra pasitikėjimo nekeliantys tipažai (bent jau iš to - kaip nupasakojai jų išvaizdą), kuriuos policija galėtu pakamantinėt - žiū, dar kokis "senas reikaliukas velkasi iš paskos".

A?

P.s. suprantu, kad adrenalinas ir vsio takoje, bet dabar kai viskas atslūgo - kaip pats manai? Smaugly...
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:21:59 am »

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:28:09 am »
Citata
Na ka, saunuolis  :-D sveikinu, kad viskas baigesi gerai.

Kad laimingai baigėsi (“kaip aklai vištai - grūdas“, kaip mano mama sako), tai sutinku, bet kad šaunuolis, nes išprovokavo muštynes - ne. :D

Citata

Siaip as ir pats niekaip nesuprantu, ka tokie "vyrai" is tikruju masto, vienas gavo i galva tai iskart peili i trasa traukti reikia?

O ką jam daryti, kai jo draugą nokautavo iš niekur nieko?... :D Bėgti ir rėkti?... :D Ypač, kai priklausai “tikrų bachūrų“, kad ir įsivaizduojamai, kastai, ir dar turi peilį kišenėje?.. ;)

Normali reakcija, kurią išprovokavo Smauglys, o ko jūs dar tikėjotės?... :D Gal diskusijų šou “Prašau žodžio“?...  :-]

Citata

Nezinau nezinau, graziu laiku sulaukem, na dar aciu Dievui su bardankem neperdaugiausiai kas vaiskto, o tai butu isvis galas.

Tai dar sulauksim - neabejokit... :rolleyes:

Citata

mano asmenine nuomone tai labai gerai padarei, kad "uzvaziavai" truputeli, o tai kita syk zmogus gatveje neturi kur detis, vien todel, kad kazkokie pacukai po 50 kg netelpa i visa pesciuju taka/saligatvi.

Va, dar vienas Batmano gerbėjas... :D O gal tiesiog suburiam milicijos būrius ir visus iššaudom, kurie, mūsų nuomone, neatitinka “standarto“?... ;)

Citata

tuo labiau, kad vos tik atsitrenkus iskart soko tau i galva duoti, siaip jei butu tiktai pradeje rekauti, ka cia tipo kelio maza ir pan., tai gal butu galima ir kitoki koki sprendima priimti, o kaip dabar tai nieko daugiau ir nebeliko kaip tik tvoti atgal.

Dar kartą paskaityk, ką Smauglys parašė! :A

Pirma, jam adrenalinas jau kalė iki susidūrimo, nes jis pykti pradėjo ir užsivesdinėti. To paskatintas jis paauglį (ar mažametį pilnametį :D) vertė pečiu ant grindinio. Smauglys tikrai ne tokio sudėjimo, kad vos jį pamačius, skuosti tolyn - chebra iškart būtų susipaprastinus, nelaukdama smūgio.

Bičas ir rėkė savo argumentus, tik Smauglys jau NEBEKLAUSĖ ir NEBEGIRDĖJO (pats gi taip rašo), kadangi dalinis klausos praradimas yra normalu prie adrenalino. Jei į mane eina “atšalusios sąmonės“ pasruvusiomis krauju akimis kažkoks “atmarozkas“ ir nieko nekalba, prieš tai panaudojęs jėgą, tai nuo pasipiktinimo aš tikrai pereisiu prie smūgio jam... :D Ką tas bičas ir padarė - iš jo pusės tai buvo normali savigynos reakcija!... :D

O kitas, pamatęs, kad čia kumščiais dėdės nebeišgasdinsi ir gultis komoje ant šaligatvio jau nebesinori, nusprendi atstatyti pragriautas užtvaras. Bet dėdė, vedinas to paties adrenalino, jo užtvarą-peilį ignoravo ir pavarė ant jo kaip bulius ant toreodoro. Tai bičas ir VĖL GYNĖSI, durdamas peiliu “iš reikalo“... ;)

Čia reikia šiek tiek žinoti darbo peiliu specifiką, kad suvokti, ką pasakiau, plius - žinoti adrenalino poveikį žmogaus veiksmams. Man šioje situacijoje nieko keisto.

Bet Smaugliui tikrai labai pasisekė, kad antrasis peilį naudojo tik “gasdinimui-situacijos atstatymui“, o po to ne itin ryžtingai “savigynai“, nes jo Planas A neišdegė. :rolleyes: Būtų kitu atveju Samuglys gavęs į kepenis arba nugarą, ir mane graužtų sąžinė, kad forume tiek PELNYTAI važiavau ant Smauglio, kad tas nesupranta savigynos, jog net ėmė sau įrodinėti, kad jis kažką gali... :D

Citata

Va kas siek tiek perskaicius pasidare idomu, tai kam ten tu ta antra dar paspardei riesa sulauzes, ar jam dar maza buvo, ar tik siaip?

“- O tai ko jis, tipo?“... :D

Normalus smurto aktas. :D Su būtinąja gintimi neturintis nieko bendro. Piktas tas Smauglys - gulinčius spardo... :A

Citata

Jei tik siaip tai aisku nieko gero jau tada, na bet visko buna, pasirode gal per maza  :D as irgi gal nekitaip padaryciau, tik va jau kas negerai, kad toks dalykas teisme nepadetu, ar ne taip Sei-I?

Teisme NIEKAS iš Smauglio išvardintų veiksmų nepadėtų, nes teisėjas iškart paklaustų, argi nebuvo galima prasilenkti - reikėjo versti pilietį ant žemės?... ;)

Čia reiktų gero advokato ir ryšių, kad įrodyti, jog aniedu buvo “ant įskaitos“ ir bandė, grasindami peiliu, apiplėšti taikiai pro turgų žygiavusį pilietį R.P. :D Bet, be liudininkų, anų advokatas įrodytų priešingai, remdamasis Smauglio įdirbiu kovos menuose ir kryžminės apklausos metu gautais parodymais. Jei aniedu, aišku, turėtų pinigų tokiam advokatui, bet esu ir tokių variantų matęs (čia, Saxum, apie tą situaciją su tavo pažįstamu fotografu-imtynininku).

Citata

Na ka, kaip liaudis sako, viskas gerai, kas gerai baigiasi, belieka tik tiketis, jog tie du "milzinai" kita syk patys siek tiek ziures kur eina, o ne ant kitu soks vos tik kas.

Kitą kartą, jei trauks peilį, gali iškart durti. Tokie irgi mokosi, nemanykit. Taip kad (skaityti sarkastiškai): ačiū tau, Smauglį, už tokią “dovanėlę“ visuomenei... :?

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:32:44 am »
Citata

O jei žmogus rūko laiptinėje, o tu jam duodi į kepalą - tai savigyna?

Ne, aš naudojuosi Storo taktika: arba užknisu savo kalbomis ir jis pasitraukia (nors šitą taktiką, jei teisingiau, naudojo Valdemaras Kozlovas, 2as danas Shotokan iš Pakruojo, kai jis dirbo mano pusseserės dėdės bare “višibalu“ - o kovoti tai jis tikrai moka, asmeniškai išbandžiau.. ;)), arba pradeda ginti savo teises neteisėtais būdais ir man tenka naudoti savigyną (čia yra Storo metodo esmė!)... :D Bet dažniau pakanka pirmo varianto - prie gerų norų ir mano iškalbos to visada pakanka... :-)

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:33:38 am »
Citata

Pilietis stumtelėjęs mane pečiu ir išstūmęs iš šaligatvio taipogi pažeidžia mano teises.

Taip, to gi ir neneigiu, ir kas iš to?... :rolleyes:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:34:33 am »
Citata

Mandagus žmogus visada pasitrauks, o ne vers žmones iš klumpių... :D Nemanai?... ;)

Ir traukiasi, bet jei piktybiškai ant tavęs eina, tave provokuodamas, kad duotum kelią? Pala, kaip ten sakei - duok durniui kelią, tai ir ant galvos užlips?

Citata

Oi, tik nereikia perdėti. Prasilenkti visada galima, o užkliudžius praeivį - atsiprašyti. :D Geranoriškumo trūksta - štai kur bėda! :-(

Atsijokim pradžiai, kas ką užkliodo. Yra tik 3 variantai:
1) užkliudo pilietis A;
2) užkliodo pilietis B;
3) abu susitrenkia.

Jei pilietis A užkliodo pilietį B, jis turi atsiprašyti. Aš tai visada taip darau. Tačiau jei pilietis A neatsiprašo? O netgi šoka kumščiais? Klausantis tavo postringavimų gaunasi, kad reikia atsiprašyti, net jei tave užkliudo, ir net jei šoka kumščiais, visvien reikia atsiprašinėti? Kaip kam patogiau, bet ant galvos aš neleisiu laipiot niekam.

Citata

Tokie žmonės nesilaiko bendravisuomeninio kontrakto. Jei tavo tikslas juos pamokyti - mokai gero elgesio taisyklių.

Nepasakyčiau, kad turiu tikslą. Jei kas užkliudo, niekada nepuolu kumščiais mosikuoti ar rėkti. Esu pora kartų pasakęs, bet gražioje formoje, neprivedančioje prie konflikto.

Citata

Tada mes tave įtraukiame į “Betmenforeverz“ kovinę brigadą.

Deja, aš nesu tvarkos sergėtojas, nesu Batmanas ar Supermenas... Turiu rūpesčių ir be to. Jei kam patinka visuomenę auklėti, auklėkit. Aš auklėju savo vaikus.

Citata

Jei tavo tikslas yra svarbesnis - prasilenkti visada gali. Esu dirbęs ir minioje, ir su minia - man nereikia bandyti prakišti savo “pasiteisinimus smurtui“. Jei laukiate iš manęs tokio “orderio“ - jo paprasčiausiai nebus. :?

Bent jau aš kažkaip nieko iš nieko nelaukiu, o smurtas iš manes pasireiškia tik išimtinais atvejais. O jei konkrečiai Smauglio atvejis, tai nors ir kaip tu jo nemėgtum, tu neteisus, bandydamas jam primesti, kad pats išprovokavo konfliktą. Kiek supratau iš aprašymo, jis buvo pilietis B, o atsitrenkęs į jį - pilietis A. Tai kas čia turėjo atsiprašyti? Nors gal kai kas atsiprašymą supranta kaip kumščių mosikavimą?

Citata

O, tai jau reiktų susimąstyti apie savo asmenybės problemas... :D

Jei kam ir reiktų apie tai susimastyti, tai jau tikrai ne man :P

Citata

ČIA ir yra problema, kaip ir Smauglio. Nenoras, pyktis, savęs iškėlimas aukščiau kitų ir pan.

Matai, ne ČIA problema. Aš praktiškai visuomet pasisuku šonu, jei net labai pasiskleidę piliečiai ar pilietės eina. Kartais tiesiog nesinori, kad jie atsitrenkę tėkštusi į žemę :D Ir apskritai nemėgstu tuščių konfliktų. Bet būna atvejų, kai paprasčiausiai užknisa tokie žmonių nesiskaitymai su kitais ir tiesiog kiek pasitraukęs į šoną einu net nežiūrėdamas į tą pusę. Bet jei žmogus įsivaizduoja, kad TIK aš turiu trauktis, tai jau jo problema. Jei aš visiškai nesitraukčiau, tai gal ir būtų mano problema, bet aš visuomet kiek pasitraukiu, bet ne visuomet to pakanka. turi būti abipusis supratingumas. Nesu mėgstantis konfliktuoti, bet nemėgstu ir kai ant galvos lipa. Ir kaip ten sakai, duok durniui kelią, tai ir ant galvos užlips?

Citata

Va va: “gaideliai“, “pacukai“, “valkatos“ ir pan. ;)

Tebūnie vienas žodis - gaideliai. Juk gaidžių metai prasidėjo ;) Kita vertus teko pastebėt ir tamstelę ne ką gražiau vadinant kai kuriuos visuomenės atstovus. Tai kaip čia yr? ;)

Citata

Aš nieko tau ir neįrodinėju. Matyt, mano tikslai gyvenime yra ne tokie svarbūs, kaip tavo siekiai būti Batmanu... :D

Mano siekiai? :-] Oi, prisijuokiau :-] O jei rimčiau, tai tu pats kažkaip labiau linkęs tuo Batmanu būti, bandydamas tvarkyti rūkančius paauglius, duoti kažkam į kepalą už visuomenės normų nesilaikymą ir pan. Aš, deja, į konfliktą einu tik tuomet, jei agresorius nusiteikęs į manę ar artimą man žmogų. Aš esu Batmano priešingybė :P Nesu visuomenės auklėtojas ir nesiruošiu juom būti. Neturiu tam laiko ir noro. Taškas.

Citata

Na, ėjo - ir būtų nuėję. Būtinai reikėjo Smaugliui pykti dėl kokio darbo, žmonos, Sei-i forume, ar dar ko ant jų išlieti?... ;)

Tai pala, o ko jie nėjo? Tai galėjo atsistoti ir eiti? Reiktų išklausyti ir kitą pusę.

Citata

O iš Landsbergio dar daug kam daug ko reiktų pasimokyti - taip sakau, kadangi jį “mačiau“ šiek tiek iš arčiau. ;)

Aš irgi :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:44:42 am »
Citata
O mano nuomone - viskas įvyko taip, kaip turėjo įvykti.

O mano nuomone, aš čia veltui laiką gaištu... :rolleyes:

Citata

Jie ieškojo priekabių - jie rado.

Ne. Jie per plačiai ėjo SMAUGLIO NUOMONE. O tai yra skirtingi dalykai!... ;)

Citata

Esu ne kartą tokiose situacijose buvęs ir ŽINAU, kad kiek tu besitrauksi ar bandysi vingiuot po šaligatvį - jei jie norės susikalti pečiais, kad "gautų zacepą", tai jie "ras" tave ir kitame šaligatvio krašte.

Nesitrauk. Bet neversk žmogaus ant žemės, o atsiprašyk - kaip ir priklauso mandagiam ir geranoriškam žmogui?... ;)

Ar visi nindzės tik iš pasalų klastingai žudyti moka?.. :D

Citata

Aš irgi mokiausi laviruot minioj, moku išsisukinėt iš praeivių, bet kai tave specialiai medžioja (tam kad pasilavint to, ką vakar rusy išmokom iš vyresnio gezo), tai ir turi spet pasirengt tokiems "netikėtumams. Visose situacijose teisus nebūsi (nelimpa kažkaip man visi Dievo įsakymai :) )

Džiaukis, kad jų buvo daugiau, bet Mozė, besileisdamas nuo kalvos, vieną molinę plytelę sudaužė netyčia ir pasakė: “Ai, užteks ir 10“... :D

Citata

O kad vidury dienos bado peiliu - tai jau darosi tendencija - kiekvienas "save gerbiantis pacukas" turi nešiotis peilį, balončiką (rečiau), atsuktuvą (galima vietoj peilio - nugalastą atsuktuvą).

... arba alaus čiaupo rankenėlę vietoj kasteto!... :poke:

Citata

O kai dar tokia situacija, kai tavo "koriešas" drybso batais į viršų, tai daug negalvoji, kad atstatytum "status quo" - Sei-i cit.

O ką - aš neteisus?... ;)

Citata

Išsitrauki peilį ir bandai gasdint. Taip gasdint, nes norėdamas nusmeigt, tikrai nebegsi kaip aikidokas (nothing personal) atkišęs rankos su peiliu į priekį. Bet vistiek - psichologinis veiksnys. Ne besiginančiojo naudai.
Tai kad idirbta reakcija parengtis savo davė - labai puiku.. :)
Norėčiau tikėt, kad sulaužei riešą. (žinau, kad aš blogas - bet tokis jau esu).

Tai ir sakau - Smaugliui pasisekė, kaip aklai vištai grūdas. O dėl peilio išsitraukimo - Smauglys pats ir kaltas, nes išprovokavo.

Citata

Bet...
1. Kam plautis iš įvkio kai viskas vyko dieną ir dar gal buvo liudininkų. Kai šalia (o gal ir toli - nežinau) yra policijos nuovada ir yra telefonas, nes užpuolimas vyko vidury baltos dienos tai tegul kaltininkai tegul būna nubaustas ir teisiškai...

Trauktis reikėjo, nes peržengtos būtinosios ginties ribos. Šiuo atveju, iš praktiškos pusės žiūrint - labai teisingas veiksmas.

Citata

2. Yra ir įrankis - peilis.

Na ir kas?... :rolleyes: Jei tavo kišenėje alaus čiaupas - tai negi rodo, kad tu esi aludaris?... :D

Citata

3. Yra pasitikėjimo nekeliantys tipažai (bent jau iš to - kaip nupasakojai jų išvaizdą), kuriuos policija galėtu pakamantinėt - žiū, dar kokis "senas reikaliukas velkasi iš paskos".

Ir ką?... :rolleyes:

Galiu įdėti savo buvusio klasioko, kuris dirbo kriminalinėje policijoje, istoriją, kaip jiems atvedė tokį va “nuolatinį klientą“, kuris buvo visiškai legaliu nukentėjusiu nuo dviejų padorių pacanėkų, prisižiūrėjusių Holivudo smurtinių filmų per “vidiaką“ ir išėjusių su tėvo pistoletu į Pilies gatvę cigarečių “susišaudyti“... :D

Citata

A?

Nebijok, Smauglį, čia aš vienas prieš tave - visi kiti labai tavimi didžiuojasi ir už didvyrį skaito... :D

O aš išeinu iš Forumo neapibrėžtam laikui - bus maniana, ir galėsite visi turėti grupinius psichoterapijos seansus (kaip Pūgžlio HKD mokytojas sako), nes nebus priekabaus Sei-i, kuris visą idilę griauna!... :peace:

Citata

P.s. suprantu, kad adrenalinas ir vsio takoje, bet dabar kai viskas atslūgo - kaip pats manai? Smaugly...

Nesusilaikau pabaigai: jis mano, kad jei ne jo įgūdžiai kovos mene, tai... :-)

Gerai, bėgu-bėgu!  :boogy:

« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:44:42 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:49:24 am »
negrazu kai jau i asmeniskumus linksta forumo diskusijos...
cia tokia mano nuomone.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Sau 11, 11:54:10 am »
Pritariu Lonsui.

Citata

O jei konkrečiai Smauglio atvejis, tai nors ir kaip tu jo nemėgtum, tu neteisus, bandydamas jam primesti, kad pats išprovokavo konfliktą.

Kuris čia Antikos mąstytojas pasakė: “žinau, kad tu (jis, ji, Smauglys, Asia ar pan. - be reikšmės) mielas draugas, bet tiesa - mielesnė“.

Viso gero.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:01:27 pm »
Asia -  :O  ?
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 161

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:03:05 pm »
Noreciau visiems priminti posaki, kuris, manyciau, tiesiogiai tinka Smauglio aprasytai situacijai:
"Mudryj v goru ne pojdiot, mudryj goru obojdiot";))))))
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

Wind

• Svečias
« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:06:07 pm »
Citata
Matai, ne ČIA problema. Aš praktiškai visuomet pasisuku šonu, jei net labai pasiskleidę piliečiai ar pilietės eina. Kartais tiesiog nesinori, kad jie atsitrenkę tėkštusi į žemę  Ir apskritai nemėgstu tuščių konfliktų. Bet būna atvejų, kai paprasčiausiai užknisa tokie žmonių nesiskaitymai su kitais ir tiesiog kiek pasitraukęs į šoną einu net nežiūrėdamas į tą pusę. Bet jei žmogus įsivaizduoja, kad TIK aš turiu trauktis, tai jau jo problema. Jei aš visiškai nesitraukčiau, tai gal ir būtų mano problema, bet aš visuomet kiek pasitraukiu, bet ne visuomet to pakanka. turi būti abipusis supratingumas. Nesu mėgstantis konfliktuoti, bet nemėgstu ir kai ant galvos lipa. Ir kaip ten sakai, duok durniui kelią, tai ir ant galvos užlips?

Respect  :D
visiskai sutampa su mano nuomone
net neturiu ka daugiau pridurti sia tema.

« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Sau 11, 12:06:07 pm »