Pagrindines diskusijos > Savigyna

Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...

<< < (2/16) > >>

kaliucka:

--- Citata ---
--- Citata ---
Tu parverti gezus! Išprovokuoji muštynes! Ir dar nori gauti laiko ir “pagalvoti“, o galbūt ir - “pakalbėti“??? :D...

--- Baigti citatą ---

Gerai, tai atsakyk, kas turi trauktis, ar kas eina pakrašči ir jam trauktis - tai tik į gatvę po troleibuso ratais lįsti, ar kas eina pasiskleidę per visą šaligatvį, nors realiai sutilptų į kokį šaligatvio penktadalį? Mane dažnai *užknisa* žmonės, kurie eina pasiskleidę ir tenka trauktis iš kelio. nežinau kaip kitiems, bet aš pastoviai susiduriu su tokia problema, jei kartias tingiu trauktis, tai amžinai susiduriam pečiais. Tad dėl šito manęs nieks nenuginčys: gaideliai masiškai eina pasiskleidę ir vien už tai jiems reikia duot per kepalą :A 100 proc. tau nepritariu, kad čia buvo Smauglio provokacija. Nors kaip sakant, kaip nori, taip galima apsukti situaciją. Juk dėl to galima net Landsbergį apkaltint ;)
--- Baigti citatą ---

Klausimux:
jei jau imsimes bausti uz per didele "sklaida", kaip ji butu matuojama? Nes jei matuosim pagal tai, kad "man tipo atrode kad praeit ner kur", tai kepalu spardymas profesija patapt gali, kai nuotaika nekokia :D
O jei sutarsim, kad zmogus per daug issiskleides, kai uzima 50% daugiau kelio dalies, negu stovesenoje "rankos prie sonu", tai turint aisku kriteriju jau yra lengviau :-D

Saxum:

--- Citata ---
Klausimux:
jei jau imsimes bausti uz per didele "sklaida", kaip ji butu matuojama? Nes jei matuosim pagal tai, kad "man tipo atrode kad praeit ner kur", tai kepalu spardymas profesija patapt gali, kai nuotaika nekokia :D
O jei sutarsim, kad zmogus per daug issiskleides, kai uzima 50% daugiau kelio dalies, negu stovesenoje "rankos prie sonu", tai turint aisku kriteriju jau yra lengviau :-D
--- Baigti citatą ---

Už tai per kepalą duot aišku negalima, tiesiog taip vaizdžiau parašiau, kad yra nemažai, kurie pernelyg nahališkai elgiasi net paprastose situacijose. Ne kartą matau, kad "svarbu man gerai, o kaip aplinkiniams - dzin"...

kaliucka:

--- Citata ---
Už tai per kepalą duot aišku negalima, tiesiog taip vaizdžiau parašiau, kad yra nemažai, kurie pernelyg nahališkai elgiasi net paprastose situacijose. Ne kartą matau, kad "svarbu man gerai, o kaip aplinkiniams - dzin"...
--- Baigti citatą ---

Saxum, as del sito reikalo irgi labai kankinuosi-ir tas pasireiskia ne tik einant gatve, kai pora "gaubliu su rankenom" eina uzimdami visa saligatvi, bet ir kai visais kitais atvejais neuzkliunantis zmogus ima ir pastato savo auto perpildytoje aiksteleje skersai per 2 vietas :(  
Cia turbut pasireiskia tas tautinis bruozas "man gerai, kai kaimyno tvartas dega"-didzioji dauguma tingi apsvarstyti galimas savo, atrodytu, kasdienisku veiksmu pasekmes kitu bendrapilieciu psichologinei sveikatai.

Saxum:

--- Citata ---
bet ir kai visais kitais atvejais neuzkliunantis zmogus ima ir pastato savo auto perpildytoje aiksteleje skersai per 2 vietas :(  

--- Baigti citatą ---

Tai irgi baisiai siutina :A

Wind:
Sei-i
idomu nuo kurio laiko vidury dienos vos pamacius "kietus" gezus reikia duoti jiems kelio net jeigu paciam tektu atsidurti po "loxovozo" ratais?
Kas jie tokie kad jiems visi kelia turi duoti o jie visus dar uz tai stumdys?  :rolleyes:
pvz jeigu as einu vidury dienos gana placia gatve kur nors Vilniaus centre o is prekio i mano puse eina keletas "kentu" tai as juos vien tik pamates turiu begti kuo toliau? o jei nepabegsiu tai bus mustyniu provokacija?

--- Citata ---Duok kelią - tai ant galvos užlips.  Tokia yra PILNA šios patarlės versija..

--- Baigti citatą ---

butent  :peace:  todel reikia eiti savo keliu o ne begioti is vienos gatves puses i kita vien delto kad pakeliui papuola pora gezu, kurie pernelyg laisvai jauciasia eidami gatve. Pvz as kukliai eidamas neuzimu puses saligatvio, todel niekur ir nesitraukiu jei praeina kazkokie gaideliai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją