Pagrindines diskusijos > Savigyna
Situacinė analizė: prie Kalvarijų turgaus - ir peiliu...
Lonsas:
negrazu kai jau i asmeniskumus linksta forumo diskusijos...
cia tokia mano nuomone.
Sei-i:
Pritariu Lonsui.
--- Citata ---
O jei konkrečiai Smauglio atvejis, tai nors ir kaip tu jo nemėgtum, tu neteisus, bandydamas jam primesti, kad pats išprovokavo konfliktą.
--- Baigti citatą ---
Kuris čia Antikos mąstytojas pasakė: “žinau, kad tu (jis, ji, Smauglys, Asia ar pan. - be reikšmės) mielas draugas, bet tiesa - mielesnė“.
Viso gero.
Lonsas:
Asia - :O ?
kaliucka:
Noreciau visiems priminti posaki, kuris, manyciau, tiesiogiai tinka Smauglio aprasytai situacijai:
"Mudryj v goru ne pojdiot, mudryj goru obojdiot";))))))
Wind:
--- Citata ---Matai, ne ČIA problema. Aš praktiškai visuomet pasisuku šonu, jei net labai pasiskleidę piliečiai ar pilietės eina. Kartais tiesiog nesinori, kad jie atsitrenkę tėkštusi į žemę Ir apskritai nemėgstu tuščių konfliktų. Bet būna atvejų, kai paprasčiausiai užknisa tokie žmonių nesiskaitymai su kitais ir tiesiog kiek pasitraukęs į šoną einu net nežiūrėdamas į tą pusę. Bet jei žmogus įsivaizduoja, kad TIK aš turiu trauktis, tai jau jo problema. Jei aš visiškai nesitraukčiau, tai gal ir būtų mano problema, bet aš visuomet kiek pasitraukiu, bet ne visuomet to pakanka. turi būti abipusis supratingumas. Nesu mėgstantis konfliktuoti, bet nemėgstu ir kai ant galvos lipa. Ir kaip ten sakai, duok durniui kelią, tai ir ant galvos užlips?
--- Baigti citatą ---
Respect :D
visiskai sutampa su mano nuomone
net neturiu ka daugiau pridurti sia tema.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją