nebecempionas. bet vis dar kieciausias mano akimis. nesportiskas elgesys... aisku galima pasmerkt, bet turekim raumenyje, kad sitas sportas labai arti kovos. o ar kovoje mes galvojam apie taisykles? uz visus nekalbesiu, bet imo kovoje galima viskas. turbut Haris pamirso, kad yra ringe ir tiek. arba karstas charakteris padare savo. vistiek boicas kokiu reta.
zinai... cia filosofija, bus bet... kad ir kokia kova bebutu, del to kad nesugebi suvaldyt savo emociju tai mano galva kaiptik esi myznius, o ne vyras. jei per savo ispusta ego glostai savo savimeile ir leidi savo charakteriui prasiverzti ten kur jis neturetu, tai tikrai ne vyro ir ne kietumo pozymis. va tokie nesugebantys saves valdyt ir dauzo po to moteris, vaikus... man ziauriausia ziuret kaip urlos ar siaip kokie beprociai trypia gulintiems galvas... tipo irgi kova, emocijos? kazkodel vieni sugeba nubrezti linija, kad cia sportas o Badr nesugeba? visiem aisku pasitaiko... Vienas mano megiamiausiu kovotoju Ray Sefo prisimenu irgi po gongo viena biciuka pakirto... Bet kai ta arogancija lenda pastovei, cia jau man asociajuojasi, kad mamyte perdaug uzgloste ir islepino vaika

praspyrei negrazei kazkur... i kiausus ar po gongo, tai buk vyras ir atsiprasyk, priimk klaida

UFC teko matyt, kad ir ziauriausiai i suns dienas viens kita isdeja po kovos apsikabina. Toks pat P.Daley elgesys - bukumas ir tiek, pasirode kaip streotipinis juodukas is vargsu kvartalo, o ne kaip perspektyvus atletas
p.s. arba Badr gerai moka sou daryt