Nepyk, bet tavo tas tiuningas - nesamone. Juk atakuojama ne tik centrine dalis, bet ir apejimai yra. Kazin, ar labai uzsigrudinsi kumscius, jei dauzysi lentos kampus.
Nepykstu

juk tam ir yra forumas, kur galim išsakyt savo mintis. Dėl nesamonės - paaiškinsiu. Spėju nesi bandęs pats darytis manekeno, o aš čia tai pradėjau būtent dėl tų kurie nesiruošia mokėt kelis šimtus litų ar svarų ir pasidaryt patiems.
Vienas pagrindinių sunkumų gaminant manekeną yra padaryti viršutines kiaurymes tom medinėms "rankoms". Mano atveju ši dalis gerokai supaprastinta ir tai dėka plokščio ir gan nestoro korpuso. Kai pabandysit daryt tradicines kvadratines skyles ant apvalaus ~20 cm diametro rasto, vieną šalia kitos, kur viena šiek tiek aukščiau už kitą ir atitinkamu kampu - pamatysit, kad mano variantas ne toks jau ir nesamoningas.
Dėl technikos. Žinoma su apvaliu daug maloniau dirbti ir man, bet apvalų daug sunkiau pagaminti. Taip, atakuojama ne tik centrinė dalis, bet argi plokščias manekenas trukdo daryt tuos apėjimus? Einam toliau

Pirma - manekenas neskirtas kumščių grūdinimui, tam yra kitos priemonės. Antra - kumščių nesusidaužysi į kampus, nes kampai (jei gerai įsižiūrėjai) - užapvalinti, o ir kiek matei smūgių kumščiu iš šono Vilkato įdėtame klipe?
P.S. dėl aiškumo... pats praktikavau vinčuną ne vieni metai su abiejais Linais ir kitais kolegom, pats esu pasigaminęs ne vieną manekeną ir dirbęs su jais.