Sveiki atidirbinedamas smugio greiti ir tiksluma pamaciau kad mano smugio metu jegos beveik nera.Kaip suprast net nezinau ka daryti.Prasau pagalbos...
Mano asmenine nuomone maišas gerai tuomet, kai smūgio technika jau yra. O kai jos nėra, tai maišas gali tiek pat pakenkti, kiek ir padėti.
Man patiko viena frazė - "smūgyje turi būti ne jėga, o greitis ir technika"

Vienas iš technikos aspektų - sugebėjimas smūgiuoti visu kūnu. Iš jo atsiranda smūgio jėga ir manau, kad būtent jo tau ir trūksta.
Ko tau reikia, tai ne pačio "smūgiavimo stipriau", bet pratimų ir treniruočių, kurių metu būtum priverstas smūgiui mažiau naudoti smūgiuojančią galūnę (ranką, koją ir pan.) ir daugiau naudoti tai, ko smūgiuodamas nenaudoji. Atsakymas slypi ne jėgoje, o koordinacijoje. Galiu parodyti: jei esi Vilniuje ir nori, kreipkis PM.
... gali užtreniruoti raumenis, kad ir nuo smūgio vien ranka maišas siūbuos, ir toliau smūgiuoti netaisyklingai ...
arba gali smūgiuoti, kad maišas siūbuos, tik va kai į partnerį pataikysi, tai jam jokios žalos nebus, nes būsi įpratęs ne smūgiuoti, o stumdyti...
Kiekvienas renkasi pats