Visa kita > Klubai

Goju Ryu stilius

<< < (15/17) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki. Susidomėjau Goju Ryu stiliumi. Prieš tai sportavau 5 m. Shotokan Karate, tačiau šiemet, deja, mano treneris nusprendė padaryti metų pertrauką, o kūnas pasportuoti tai prašosi :) (nesportavau labai intensyviai, varžybose nedalyvavau, nelabai ir traukia).

Tai va, Klubų sąraše radau 2 klubus, Vilniaus miesto karate Goju Ryu Klubas "Dojo" ir 'Kokoro-No-Kai ir Kovos menų centras". Gal yra lankančių ir turinčių atsiliepimus apie šiuos klubus? Nežinau, į kurį pirma nueiti.

--- Baigti citatą ---
Įdomu :chmm:
Lyg ir nedarau jokios pertraukos. O be manęs daugiau KARATE SHOTOKAN trenerių Vilniuje nėra.

stripulis:
Smaugly, rimtai?  :oho: Aš kažkaip maniau, kad Shotokan karate - labiausiai paplitusi karate, tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje, keista kaip, fudokan karate treneriai keli yra, tradicinio karate treneriai keli, kyokushin karate trenerių ar ne keliolika Vilniuje, o shotokan - rimtai jūs vienas visame Vilniuje?

O kad į temą, ko aš čia užbridau, o vaikai priimami tiksliai nuo 6-ių metų, ar atskirais atvejais ir 5-iamečiai? Viena moteriškė savo sūnų svarsto kur leist, tai sakiau pasiteirausiu, kas kaip...

Apie Shotokan karate tęsiam temoje Shotokan Vilniuje. E.G.

Brizas:
Šiandien "Dojo" klubui jau 4 metai, mano sveikinimai ta proga  :birthday:
Stiprių treniruočių, gerų kovų, mažiau traumų ir geros valios :) toliau taip ;)

EzysGazuotas:
Sveikinimai klubui ir Dojo  :handshake: :birthday: . Linkiu, kad ilgai ir sėkmingai gyvuotumėte. 

Magus:
Prisidedu prie sveikinimų !
Žinau kiek daug savęs atiduodat Goju Ryu. Tad stiprybės ir to paties gero užsidegimo kaip visada !
Manau paminėsit tą progą dvigubu atsispaudimų skaičium ir netik  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją