Visa kita > Klubai
Goju Ryu stilius
Dojo:
Nu ką, nauji metai, naujas užsidegimas, tad kviečiu norinčius pasimokyti karate Goju Ryu klube "Dojo". Informacijai telefoniukas : +370 698 39123 (Artūras) Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Dojo:
Atėjus vasarai keičiasi treniruočių grafikėlis:
Vaikučiams (6 - 13 metų) treniruotės: II - IV nuo 17.00 val. iki 18.00 val.
Paaugliams/ suaugusiems (14 -... metų) treniruotės: I - III - V nuo 17.30 val. iki 19.00 val.
Trumpai apie mus ir kur mus rasti - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
p.s. filmukas iš mūsų parodomosios programėlės - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Lauksim ;-)
GUdrus:
Sveiki. Susidomėjau Goju Ryu stiliumi. Prieš tai sportavau 5 m. Shotokan Karate, tačiau šiemet, deja, mano treneris nusprendė padaryti metų pertrauką, o kūnas pasportuoti tai prašosi :) (nesportavau labai intensyviai, varžybose nedalyvavau, nelabai ir traukia).
Tai va, Klubų sąraše radau 2 klubus, Vilniaus miesto karate Goju Ryu Klubas "Dojo" ir 'Kokoro-No-Kai ir Kovos menų centras". Gal yra lankančių ir turinčių atsiliepimus apie šiuos klubus? Nežinau, į kurį pirma nueiti.
Daliuz:
na judam ir normaliai, man patinka... ką daugiau? nežinau pilna infos forume apie abu klubus/meistrus, dojo puslapyje video yra foto, boba youtubej rasi...
ta proga kad jau dojo pamiršo paspaminsiu aš dėl naujo sezono:
I,IV 17.00-18.00 Vaikų gr.(6-11 metų). Tuskulėnų g. 30, "Žiburio" m-klos sporto salė.
II, V 17.00-18.15 Paauglių gr.(12-17 metų). Tuskulėnų g. 30, "Žiburio" m-klos sporto salė.
I,III,V 18.30-20.00 Suaugusiųjų vakarinė gr.(18-... metų). Tuskulėnų g. 30, "Žiburio" m-klos sporto salė.
ir dvi rytinės grupės:
II,IV 6.45-7.45 + 8.00-9.00 Suaugusiųjų rytinė gr.(18-... metų). Kalvarijų g. 24a "Ibrahim" pasažas, 314 kab."Todes" šokių salė
Brizas:
Mano atsiliepimai apie Dojo tik patys geriausi :respect: kai tik būsiu tėvynėje ta proga būtinai užsuksiu vėl gauti :knockdown: ir :sumo: kad tik priimtų, žodžiu :yes:
o bobas su boba nu kąžinau, užsukau pas Dojo ten ir likau ir liežuvio laužyt britų kalba nereik, užtenka kai koki sprandą užlaužia ar :kraujas: ir treniruotės įdomios, įvairios ir goju ryu kaip karate šaka pilnavertė su visom sudedamosiom dalim.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją