Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pazeidziamiausi taskai

<< < (5/24) > >>

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNeužtenka žinoti. Aš tik parašiau, o jūs jau kiek kliūčių per ten trenkti susigalvojot.... O man pvz. savigarba visiškai leidžia tuom naudotis. Ir pabėgt. Ir per nugarą trenkt. Viskas sveikatos labui, škia....

--- Baigti citatą ---

tai as nieko nesakau. tu trankyk i sveikata. tik jaunesniu nemokyk, kad jie irgi nesugalvotu trankyt pradet :) Lietuvele maza, nezinai su kuo tarpuvartej teks susitikt :D gal pats ant kokio skaitytojo uzsirausi, bus po to per riesutelius :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai as nieko nesakau. tu trankyk i sveikata. tik jaunesniu nemokyk, kad jie irgi nesugalvotu trankyt pradet :) Lietuvele maza, nezinai su kuo tarpuvartej teks susitikt :D gal pats ant kokio skaitytojo uzsirausi, bus po to per riesutelius :D

--- Baigti citatą ---

Kaip sako portugalai - vsegda welcome. :)

Bet jeigu kartais kas nepataikys, tai galės savo nesekmes studijuoti ir į visą situaciją pasižiūrėti iš šalies jau viena akimi  :rolleyes:

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai as nieko nesakau. tu trankyk i sveikata. tik jaunesniu nemokyk, kad jie irgi nesugalvotu trankyt pradet :) Lietuvele maza, nezinai su kuo tarpuvartej teks susitikt :D gal pats ant kokio skaitytojo uzsirausi, bus po to per riesutelius :D

--- Baigti citatą ---
Nu ir gerai Lonsai  :D Turesi pagarba jaunimui  :D Pagalvosi pries tai kai pasakasi bloga zodi  :D

P.S:
Del skausminiu tasku ... realiai tie paveiklsiukai mazai ka duoda. Jeigu turi sunkia lazda, tai pofig kur musti  :D  Visur skaudes.
O jeigu tu tai darai su ranka arba koja, reikia moketi, ir yra labai daug bet....

Skeptikas:
... o "bet" mūsų sunkiame hobyje yra vienas iš pagrindinių žodžių :D

sakalas:
geras tas taskas po sirdim tik, man atrodo jis daugiau kairej pusej randas, o tam piesini pavaizduotas vos ne sauluej. Vakar per sparinga pirma karta gyvenime i pasirdzius gerai pataikiau , tai galiu pasakyt, kad bent jau vaizdinis efektas ne blogesnis negu i kepenis :) 

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją