Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (15/16) > >>

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip nepasitikiu metimo sėkme. :chmm: ... tikimybė 1/10, jei ne 1/20

--- Baigti citatą ---
Reik tada karutį vežiotis plytų.
Pats geriausias būdas nugalėti baimę...  :kaliaske1:

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip nepasitikiu metimo sėkme. :chmm: ... tikimybė 1/10, jei ne 1/20

--- Baigti citatą ---

O reikes nauja tema uzvesti :)

lialialia:
Yra man tokia situacija.Mokykloje vienas kartais kabinėjasi.Jis yra 2 klasėm vyresnis , daug stambesnis , apie 30kg +/- , aukštesnis koki 20 cm tai tikrai..Žodžiu , prieš tokį nelabai norisi šokti..Kabinėjimasis toks , kad pvz prieina prie mūsų , pradeda ten išsikalinėti , sako tipo visokius prikolus ir kartais bando įžeisti , dažnai ir veiksmais daro , ne taip , kad trenktu , bet taip kažka su ranka perbraukia juokais neva , na tada aš tiesiog nuvedu jo ranka arba stengiuosi nueiti...Žodžiu tai nevyksta labai dažnai , kokį kartą į savaitę..Tiesiog ima piktumas , kad jis yra apsirūkęs , nieko nesportuojantis , storas ir  , kad kabinėjasi prie daug mažesnių..Kolkas muštis nelabai noriu , nes nesijaučiu gerai pasiruošęs..Patarkie kaip elgtis..

Drakons:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYra man tokia situacija.Mokykloje vienas kartais kabinėjasi.Jis yra 2 klasėm vyresnis , daug stambesnis , apie 30kg +/- , aukštesnis koki 20 cm tai tikrai..Žodžiu , prieš tokį nelabai norisi šokti..Kabinėjimasis toks , kad pvz prieina prie mūsų , pradeda ten išsikalinėti , sako tipo visokius prikolus ir kartais bando įžeisti , dažnai ir veiksmais daro , ne taip , kad trenktu , bet taip kažka su ranka perbraukia juokais neva , na tada aš tiesiog nuvedu jo ranka arba stengiuosi nueiti...Žodžiu tai nevyksta labai dažnai , kokį kartą į savaitę..Tiesiog ima piktumas , kad jis yra apsirūkęs , nieko nesportuojantis , storas ir  , kad kabinėjasi prie daug mažesnių..Kolkas muštis nelabai noriu , nes nesijaučiu gerai pasiruošęs..Patarkie kaip elgtis..

--- Baigti citatą ---
Taigi sakei turi stiprų ir aukštą smūgi koja. Ko daugiau reikia?  :kikena:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiYra man tokia situacija.Mokykloje vienas kartais kabinėjasi.Jis yra 2 klasėm vyresnis , daug stambesnis , apie 30kg +/- , aukštesnis koki 20 cm tai tikrai..Žodžiu , prieš tokį nelabai norisi šokti..Kabinėjimasis toks , kad pvz prieina prie mūsų , pradeda ten išsikalinėti , sako tipo visokius prikolus ir kartais bando įžeisti , dažnai ir veiksmais daro , ne taip , kad trenktu , bet taip kažka su ranka perbraukia juokais neva , na tada aš tiesiog nuvedu jo ranka arba stengiuosi nueiti...Žodžiu tai nevyksta labai dažnai , kokį kartą į savaitę..Tiesiog ima piktumas , kad jis yra apsirūkęs , nieko nesportuojantis , storas ir  , kad kabinėjasi prie daug mažesnių..Kolkas muštis nelabai noriu , nes nesijaučiu gerai pasiruošęs..Patarkie kaip elgtis..

--- Baigti citatą ---
Muštis nereikia. Tiesiog duok į snukį :punch:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją