Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (13/16) > >>

Dorulas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDorulas... apie kokius pokalbius čia šneka: ar apie pasisakymus iš filmų su Van Damu, ar apie pokalbius su juo gyvai...  prie viskio stiklo?

--- Baigti citatą ---
Na kur gi man asmeniskai - nedaaugau  :-) .
Is filmuku , bei laidu ivairiu kurias esu mates su juo ar apie ji .

Dakeiro:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisgi,jaigu bijai trenkt,tai greiciausiai todel,nes bijai pasekmiu t.y.gaut atgal.Pazistamas jausmas,bet baigiu isaugt  :D

--- Baigti citatą ---

pazistamas jausmas kazkada dar mokykloi norejau toki labai kieta ereli pastatyt i vieta bet taj buvo mana pirmos mustynes taip bijojau gaut atgal kad be sustojimo kaliau i vienus vartus jam :-D  pasekmes tokios erelis mano fanarus gydesi koki menesi ir tapo visu pajuokos objektu cia irgi manau tau butu kazkas panasaus.
P.S. Gaila kad tada buvau per silpnas ji isjungt

HARDCORE:
kazkur panasia tema cia jau buvo:)

Faktas lieka faktu, kad mazai kur mokama atsikratyti baimes :D Geriausiai jos leidzia atsikratyti gyvenimo patirtis. Tad deja teks mustis, ir technika cia bus visiskai nesvarbi, svarbi bus agresija, adrenalinas, noras patirti nuotyki, noras likti isdidziam, noras bet kokia kaina nugaleti. Tad teks paciam manau viska patirti ir taip atsikratyti drabanciu koju, o kartais net viso kuno, virpancio balso, sausos burnos,  issigandusios veido mimikos, "drebencios" sirdies, staigaus poreikio tustintis:D

Gali buti raumenu kalnu, fiziskai pasiruosusiu, ivaldziusiu technika, bet jai truks drasos sudoros tave isprotejes dziusena, neturintis jokiu stabdziu kuriam liaudiskai tariant viskas dzyn.

Tik, kad ta patirti besimusant gatveje igyti ne visad yra malonu ir ziurint is dabartines mano subrendusios perspektyvos, tai buvo tikrai kvaila (rizikuoti sveikata, gyvybe, veltis i kvailus reikalus su liudnom pasekmem, realiai be jokios naudos, tam kad geriai mustis ar realiai neko neirodyti... :-/).

Aiskus yra vienas dalykas. Labai mazai kur mokama atsikratyti baimes, save kontroliuoti esant sitauacijoje sukeliancioje stresa/baime. Per savo gyvenima nesutikau nei vieno trenerio, kuris darytu tikra psichologine treniruote. Kazka sako, kad bus taip ar anaip, kazko moko, bet realiai tai tik technika, tai tik sportas. Praktiskai tos treniruotes neko bendro su baimes atsikratymu ir kontroliavimu neturi. Tapsi atletu, bet ko gero ne gatves kovotoju. Tik ar verta sekti gatvinio museikos titulo? 

HARDCORE:
stai:)

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

kaip visad pasikartojama, nes dviracio cia neisrasi, temu kiekis sioje srityje greitai issisemti gali:)

HARDCORE:
Ir dar karta tas pats :)

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją