Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (2/16) > >>

Zigzaueris:
Tikiuos ne wingtsuna  :bandit:
Jaigu sparinguojies treniruotese ir t.t.  tai nematau bedos.Visgi,jaigu bijai trenkt,tai greiciausiai todel,nes bijai pasekmiu t.y.gaut atgal.Pazistamas jausmas,bet baigiu isaugt  :D

MinedoFanas007:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTikiuos ne wingtsuna  :bandit:
Jaigu sparinguojies treniruotese ir t.t.  tai nematau bedos.Visgi,jaigu bijai trenkt,tai greiciausiai todel,nes bijai pasekmiu t.y.gaut atgal.Pazistamas jausmas,bet baigiu isaugt  :D

--- Baigti citatą ---
Ne wingtsuna  ;-)
Taip teisingai spejai kad bijau pasekmiu,nes jai su juo kovosiu garantuotai jis naudos "nesvarius veiksmus" o as ju neiprates naudot ir nemoku nuo ju gintis.O tie nesvarus veiksmai tai ne bus, tokie kaip ausis lauzyt ir plaukus raut,o tokie kaip sokinejimas ant pargriuvusio , sugriebimas uz plauku ir trenkimas i siena ar i cementa...
O man tokiu veiksmu tesiog nesinori naudot nes as pagalvoju apie pasekmes...

P.S Cia tas jausmas apibudintas pirmam poste,ir nenorejimas naudot nesvariu veiksmu turbut susije su tuo kad niekad neesu dalyvaves rimtose gatves mustynese.

Zigzaueris:
Emmm,tavo galvos dauzymas i cementa nera kovojimas .Aisku mano patirtis kovos menuose nedidele,tai gal klystu  :D
Suprasciau jaigu apie kiausiniu spardyma kalbetum,o ten tai jau ....Arba isjungsi arba ne,kokie dar trankymaisi i sianas  :rolleyes:

MinedoFanas007:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiEmmm,tavo galvos dauzymas i cementa nera kovojimas .Aisku mano patirtis kovos menuose nedidele,tai gal klystu  :D
Suprasciau jaigu apie kiausiniu spardyma kalbetum,o ten tai jau ....Arba isjungsi arba ne,kokie dar trankymaisi i sianas  :rolleyes:

--- Baigti citatą ---
Cia nemano kovojimas cia jis panasiai gali kovot bent mano pazystamas sake taip,nes buvo su tuo paciu ankciau pries kelis metus susikales,bet turbut eilini karta nusvaigo jis  :luztu: ,tai gal ir nenaudos  :chmm:

P.S Gal nenukrypkim labai nuo temos

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNe wingtsuna  ;-)
Taip teisingai spejai kad bijau pasekmiu,nes jai su juo kovosiu garantuotai jis naudos "nesvarius veiksmus"

--- Baigti citatą ---

Per daug galvoji. Realiai, kai JAU esi situacijoje, kurioje be kumščių nieko išspręsti nebeįšeina, viskas baigiasi po vieno/dviejų smūgių. Be vertuškių ir kitų filmų bajerių.

Bijai gatvės muštynių - kviesk į sparingą prie liudininkų. Su pirštinėm. Bet būtinai taip, kad atsisakyti negalėtų... Esu taip daręs. Visi "kabliai" vėliau baigėsi.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją