Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (10/16) > >>

xphaker:
jei su fanarais reiskia ne toks jie ir kietas mustynese... stenkis nekalt labai kur nors kur labai lengva suzalot. ypac i nosi. net nezinau ka patart. man ir tajp buvo...

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtijei su fanarais reiskia ne toks jie ir kietas mustynese...

--- Baigti citatą ---

Galima ginčytis.  :ne:

xphaker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGalima ginčytis.  :ne:

--- Baigti citatą ---
jo galima..... bet as nenoriu gincytis :D

Mindzius:
Nelauk pakol jis pradės ant tavęs "varyti" , tiesiog trenk po pirmo žodžio nesitikint jam, pakol dar ne nervuose.  :icon_bat:Man mokykloj taip buvo, kad kažkaip netyčia su klasioku pečiais užsikliudėm, tas iškart į isteriją puolė, sako nori gal 1 vs. 1 ir t.t. Nu aš nusijuokiau tik ir nuėjau, o tas mane iš nugaros sulupo netikėtai.. Nu paskiau šiko ant galvos, šiko :-( , kol vieną dieną prisikabino kaip eilinį kartą, bet jam net nepasiruošus tiesiai į žandikaulį įlupau  :punch:, nu paskui aišku buvo vaizdų, nes iš pirmo jo neišjungiau (septintokėlis buvau  :-( ) Bet tiesiog negalvojau, kad aš jį sukalsiu ar jis mane, tiesiog variau kiek eina, iš kojų į šonus, greitais smūgiais į galvą ... Nu esmė buvo, kad jis man vieną gerą užtaikė ir man "smegenų sutrenkimas" buvo  :ramentai:, nu net taip šia :-Dip nepavadinčiau, o jisai savaitę myžo kaip jam mentis skauda  :-D(suėmus jo galvą smūgių į ten nepagailėjau).. Tai išvada: you can do it  :punch: :D

Dainiux:
Tiesa, pasak kai kuriu spec.tarnybu reikalavimus ir ju samdytu psichologu patarimus, jie nepraleidzia dirbti pas save zmoniu, kurie visiskai nieko nebijo. Na, jei ta rodo ivairiausi atlikti fiziniai-psichologiniai testai. Kodel? Nieko nebijantis zmogus yra nestabilios psichikos.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją