Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (8/16) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikiekvienas pasirenka toki kieki kiek jo baimei reik nugalet :D pas mane pvz baime maza, tai man ir 50 uztenka, kitiem gal didesne, tai reik labiau pasistenk :D

--- Baigti citatą ---

Tai kad 50 g net iki gerklės nenubėga, susigeria dar burnoje.... Čia, kaip sakoma, ant vieno danties. O kiek dantų pas žmogų? A? A? A?

Paladinas:
Labai jau kazkaip idomiai ziurisi Minedo fano fobija...
Speju, kad priezasciu galbut reiktu paieshkoti auklejime ir poziuryje i pasaulyje (tsakant, "paniatkese")...
Nemaishytu, kad koks nors turintis sugebejimu (butent turintis, o ne tik galvojantis, kad ju turi) shioje srityje forumo dalyvis tinkam kryptimi "moralishkai shikna paspardytu" yra variantas, kad po to baime greit baigsis...
 :bandit: :ruko:

paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai kad 50 g net iki gerklės nenubėga, susigeria dar burnoje.... Čia, kaip sakoma, ant vieno danties. O kiek dantų pas žmogų? A? A? A?

--- Baigti citatą ---
pas labai prastą boksininką gali nebūt nei vieno danties:-) :punch: :punch:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtipas labai prastą boksininką gali nebūt nei vieno danties:-) :punch: :punch:

--- Baigti citatą ---

Nu ne, dantų nemušinėja bokse, kapos yra.

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu, o aš žinau ne vieną atvėjį kuris patvirtina Dziudokos teiginį. Ir ką?  :chmm:
Viskas priklauso nuo to kaip tu elgiesi su žmonėm. Kitą kart ir davęs į galvą gali likt "dvasios" vietoj. Pirma į save reik įsigilint, nes problema dažnai būna ne aplinkoje ,o tavo paties viduje.

--- Baigti citatą ---
Pilnai su tuo sutinku.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją